|
|
- yalnızlar zirvesini düzenleyip de kaynaşmamızı sağlayan,başta tartıştığım, daha sonra 15 dk boyunca sıkılmadan aralıksız dinlediğim,beni bana anlatan 2 8 10 insanı..
- yalnızlar zirvesi ile bilmeden de olsa süper bir ekibi bir araya getiren kova kardeşliğinin değerli üyelerinden sağlam gözüken arılardan. ciddi görünüp ciddi konuşup, geyiği de iyi yapabilen bir kardeş, hakikatten iyi oldu bu iş çok sağ ol ellerin dert görmesin
- böyle bir grubu rastgele bir araya getiren, bunu nasıl yaptığını kendi de bilmeyen,bu grubu bozmaya kıyamayıp bize evini açan kova insanı
(bkz: benim de yükselenim kovaaaa)
- canı sıkıldığında acil servise gidip bol bol antidepresan toplayan,vapurda tanıştığı emekli bir mali müşaviri koluna takıp hatta koluna takmakla kalmayıp adamın evine alacağı yatılı hizmetçi bayan seçmesinde önayak olacak derecede hipomani belirtileri içinde olan,şu günlerde hormonal dengelerinin altüst olmasıyla ihtiyacından fazla serotonin salgılayıp etrafına mutluluk! dağıtan,dağıtmakla kalmayıp hoşlandığı kızı nedensiz incitecek kadar deli cesaretine sahip başıbozuk kova bireyi...
- "benim hastalığım budur, bunun devamında bu gelir. yani ben şimdi böyleyim ya, yakında böyle olucam ama..." diyerek yaşamın süpriz yanına şalgam suyu ile taaruz eden; kafanızın bozuk, kalbinizin kırık olduğu zamanlarda rahat rahat konuşabileceğiniz, içinizi dökmek için önceden tanıma ihtiyacınızın olmadığı hayalet avcısı. yukarıda saydığım olayların hepisini bu vatandaşla aynen veya daha kötü olarak yaşadım, zor zamanlarımdı, beni yalnız bırakmadı. sağol...
- kimsenin okumadığı kitapları okuyup,delilikler biriktiren ve bunu da insanlar üzerinde uygulayıp kötü emellerine alet etmekten çekinmeyen, b ve c'nin arasındaki olasılık olarak sıkışık bir haldeyken,sonunda şiire ve kendine tutunup yaşamak da karar kılan,adam olmayı ısrarla reddedip,bütün adamlardan da zerre haz etmeyen,2 kelimelik bir cümlenin gizli öznesi...
- nedense sürekli bir şekilde yalan rüzgarı, cesur ve güzel vb. bilimum pembe dizi isimlerini çağrıştıran nick.
- leman sam'ın gül güzeli şarkısını güz güzeli olarak anlayan ve benim yanlış bildiğimi iddia ederek düzeltmemekte inat eden yazar.
|