|
|
- akustik versiyonu harikulade olan kenan doğulu şarkısı... şarkının girişi özellikle etkileyici olmuş ama sonlarda biraz gereksizce uzatmışlar,,, bence tabi.
- inadına yenilmeden, aşık olmadan gel
bu gidişin sonu kötü kalbi kaybetme gel
siyahını bırak da gel derdi sil yeter
şafağım kararır daralır geceler
yerine hiç beni koyup sarhoş oldun mu sen?
yüreğine cayır cayır kor çile saçıp
göz göre göre korku saklayıp
boğazına gömülüp sustun mu hiç?
kal gittiğin yerde mutlu ol
yada gel, kalbimde tahta sahip ol
senin gülen yüzüne kurban bu serseri kalbim
ama karar ver tutamıyorum zamanı
- bodrum'da dalyancıda camdan yapılmış bir kum saatinin altında yazıyordu şarkının sözleri:
kal gittiğin yerde mutlu ol..
ya da gel, kalbimde tahta sahip ol..
senin gülen yüzüne kurban bu serseri kalbim..
ama karar ver, tutamıyorum zamanı!
- türk tarihinin gelmiş geçmiş en iyi yeniden düzenlemesine sahip şarkı. 11 dakika 47 saniyelik müzik şöleni
- akustik versiyonu bu gün mesai saatimden 1 saatimi yemiş şarkıdır. aramadığım forum , girmediğim thread kalmadı, lakın bulamadım, taa ki başka bir sözlüğün başka bir yazarı derdime derman olana kadar. mükemmel bir şarkıdır, tek kelime ile mükemmeldir. kenan doğulu'yu sevmek için gerek ve yeter sebeptir, sadece benim için değil, ofisteki almanlar için de..
- buena vista social club temelli ama akustik olarak geçen versiyonu oldukça lezizdir. normal versiyonu zaten şahane. hakikaten çok başarılı bir şarkı, yani 10 sene sonra geriye dönüp baktığımızda türk popunun yüz aklarından birisi olduğunu göreceğiz. bunu da buraya yazıyorum. kenan doğulu başarılı bir popçudur.
- imkansız işlerle iştigal etme sanatının bir numaralı etkinliğidir. zaman yoktur ki tutasın çocuk.
(bkz: kaynak kişi böyle dedi)
- içinde "siyahını bırakta gel" diye bir cümle barındıran şarkı. her defasında başka yerden vuruyor.
- zaman. onu, tutamadığımızdan yani kontrol edemediğimizden bahsediyoruz. kontrol edebilmek için onun dışına çıkabilmemiz gerekir önce bir. peki bu mümkün müdür? üzgünüm... peki ya gerek midir?
bırak aksın gitsin. o bizi bırakmıyor ya nasıl olsa, en azından kendisine tutunmamıza izin veriyor. tutsak ediyor kendisine sadece.
|