sadece kendilerini türk zannedenlerin biriktiği site. ırkçılığı marifetmiş gibi gösterip düşüncelerine katılmayanları emperyalist ilan edenlerin sitesi aynı zamanda...
bu site sakinleri ile, değil aynı ülkede yaşamak, aynı isim* altında anılmaktan bile utanç duyuyorum.. işin en komik tarafı, bu insanlar* bu kadar ırkçılık ile dolup taşarken kendilerinin nasıl olup da safkan türk olduklarına inanabiliyorlar olacak iş değil.. onlarca medeniyetin beşiği olmuş bir coğrafyada halen saf türk kanı taşımak için bireyin kendisi vakumlatıp bir köşede saklaması gerekir..
oeh.. dayanamıyorum seviyesizleşeceğim..
saf türk kanı taşımak böyle birşeyse şayet, böyle safkanlığa da kafam girsin çok afedersiniz.. evet aynen böyle..
fanatiklerle tartışılmaz tezinin bir örneği. az önce baktığım zaman,ekşi ve benzerlerini yine "onlara yakıştığı gibi" kanı bozuklukla,embesillikle suçluyorlardı. bizim ezik,ruh hastası ve düşük iq'lu olduğumuzu iddia ediyorlardı. hep ermeni,kürt,rum propagandası yapıyormuşuz. türk büyükleriyle dalga geçiyor,sevmiyormuşuz. üstüne üstlük azınlıkmışız.
ulan...bir şey demeyecektim ama...sen kahvehanede vatan millet edebiyatı yapıp götünü büyütürken,buradakiler hiç olmazsa biraz siyaset okumaya çalışıp vatan milleti somut olarak kurtarıyor. sen paranoyak nihal atsız'ı anarken buradakiler freud ile einstein arasındaki yazışmaları tartışıyor. ama onlar da gavurdu değil mi,evet. gerçi freud einstein tarışmak zeka örneği olarak gösterilemez ama örnek işte...
en önemlisi buradakiler atatürk'ün ne demeye çalıştığını anlıyor.
bu tür insanlar atatürk'ü kendilerine alet ettiği zaman hep aklıma atatürk'ün düşmanına süngü saplayan askerin resmedildiği bir savaş resmini iğrenç ve çağdışı bulduğu için geri gönderdiği gelir. bu arada,atatürk'ün hiç kurt edebiyatı vs yaptığını duymadım.