belki ilginizi çeker
  1. · bir adam vardı canı sıkılan
  2. · milletin diline dolansın diye gerzek reklam yapmak
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  2. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  3. · okan bayülgen
  4. · giyotine yolladılar gitmedim
  5. · yaran diyaloglar
  6. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  7. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  8. · çıkma teklifine alınan absürt cevaplar
  9. · fiat linea

turkcell im reklamları  

1. son derece sinir bozucu bir ezgiye ve sinir bozucu ritmik bir melodiye sahip, son derece itici, son derece kötü, rezalet, leş...leş...

reklam televizyonda çıktığı zaman atik davranıp kanalı hemen değiştiremezsem adeta hipnotize oluyorum, oturduğum yerde bok gibi kalıyorum, hayattan soğuyorum, intihar edecek enerjiyi bile bulamıyorum.

akılda kalıcı. bravo, evet. akımda kaldığınız için size teşekkür ederim, abone olmayayım.
    (mavio, 30.08.2006 16:33 ~ 04.09.2006 15:57)
  2. avea'nın yeni modası, southpark style koca kafalı animasyon adamlı reklam serisinden öykünmüş olmaları kuvvetle muhtemel reklamlardır.
    shubuo yerine gelen "turkcell-im" platformu da, "avea bi dünya" konseptinin kolpasıdır, rerörerösüdür.
    (bkz: nerem doğru ki)
    (azureel, 30.08.2006 17:18)
  3. tarafsız bir gözle sadece animasyonlarına (televizyon sesi kapalı*) bakacak olursa şayet, turkcell bir adım daha önce bu multimedya hizmetler sektörünün reklamlarında..özellikle ayının ağaca tırmanıp hıııyyyhh!! diyerekten sırıtıp el salladığı reklamda tipler baya komik..
    (zeus, 30.08.2006 17:27)
  4. ispanya'nın barcelona kentinde dünya gsm birliği (gsma) tarafından düzenlenen 12. gsm ödülleri yarışması'nda, turkcell'e "en iyi televizyon ve radyo reklam yayın ödülü" nü kazandıran reklam.

215 ülkeden 700 gsm operatörünün üye olduğu gsma tarafından düzenlenen özel gecede turkcell, "en iyi televizyon ve radyo reklam yayını" kategorisinde finale kalan 5 aday arasından 1. seçildi. turkcell, "turkcell-im geldi sıkıntı bitti" adlı reklamıyla bu ödüle layık görüldü.
    (etranger, 22.02.2007 23:21)
  5. bir adam vardı
    kıçı kaşınan
    kıçı kaşınan
    kıçı kaşınan

ona bir koydum
    kaşıntı gitti
    kaşıntı gitti
    kaşıntı gitti
    (kunduz, 23.02.2007 19:16)
  6. bence gayet hoş,sevimli,zevkli reklamlardı.özellikle patron konuşurken kafasındaki kutucukta "boş boş boş boş" yazması çok hoşuma gitmişti..
    (mugurg, 23.02.2007 20:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil