2007-2008 sezonu itibari ile hepten takip etmesi zorlaşmış lig.
televizyon desen digitürk'ün elinde ipler havuz nedeniyle.eve bağlatsan ayda 40 milyon,ki ayda evime bir kere dönebiliyorum.üniversite de
* ise sor ki bulasın.hele bir de şehir dışına urlaya git maça izlemeye.bak bakalım dönebiliyormusun?
şimdi birde d-smart çıkmış.ordan hani bana hani bana diyerek yayın hakkı istiyor.onlar gelirse vaziyet daha kötü.önce 400 ytl'lik kutu aldıracaklar.sonra da yaysat bayilerinden kontör kartı satarlar.ankara-kayseri maçı 2 kontör,fenerbahçe-gençlerbirliği 5 kontör,fenerbahçe-galatasaray maçı 10 kontör diye.100 kontörüde dayar 40 milyondan.haydi bakalım burdan yak.
radyo desen o da kalmadı.onu da ihale ettiler.digitürk gitti onu da aldırdı.lig radyo ile alem fm'e...alem fm'de maç yayını bulmak ne mümkün.lig radyo'yu ise uydudan bulamıyorsun.internetten arıyorsun.orada siteler çökmüş.
bir ara sopcast çıktı.2 maç gösterdi.sonrada o da dağıldı.tabi ona kızmıyorum.bedavacı da değilim.göstersinler bir maçı 2 ytl ile.60
buffer ile maç izlemeye razıyım.evde izlesem ne güzel olur.mehmet abinin kafesinde bi bardak kola 2 milyon.ne anladım bu işten.en kazık bakkal,okul kantinlerinde 1.50-1.75'e kutusunu alıyorum.güzeldi sopcast dönemi.
rip
internetten takip söz konusu.digitürk'ün sitesinden alanlar pişmanlıklarından kendilerini sağa sola vuruyor.yazılı bir şekilde takip etsem hiçbir tat yok.kafamda football manager'in maç motorunu kuruyor,başlıyorum okumaya
21: "erdinç korner kullanacak"
22: "gol!gökdeniz"
22: "erdinç iyi ortaladı,gökdeniz yükseldi top ağlara gitti!"
kafamda önce bir üstünde forma numarası yazan bir çember topun başında duruyor.daha sonra da farklı bir resim,arada hiç geçiş yok,top ağlara gitmiş.hangi köşeden gitmiş?gökdeniz topa alnıyla mı vurmuş.gıdısıyla mı göremiyorum ki?
internet'in en iyi ihtimali mirc kalıyor.orada anlatanlar daha bir dakik oluyorlar.ama onlarda keyfi.yani bir ciddiyet yok.
marchmaker: murat ocak soldn gelior.
marchmaker: içeri baktı
marchmaker: kesti içeri doğru
marchmaker: gökhan kaba yükseldiiiii ve goooooooooooooooollllllllll!!!!
sidibe: anasının amk.
sidibe kicked by oper. (ayıp lan)
marchmaker: ibb 2-0 yaptı.
ibrahime: ne kovuyon lan oospu oper
ibrahime kicked by oper (yürüü)
bu mudur lan maç?
bu mudur
turkcell süper lig.piç ettiniz seyir zevkimizi be.alın sizin olsun liginiz.
cellocanlarla izlersiniz artık...