gündem
  1. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  2. · boylumlama
  3. · her yerinden öpüyorum rüştü
  4. · günün tek cümlelik özeti
  5. · beşiktaş
  6. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  7. · darwin i bitiren balık
  8. · cripple crow
  9. · jules verne

turkcell liyle konuşmanın en ucuz yolu turkcell de  

1. turkcell'in recep ivedik'i oynattığı reklamlarında kullandığı gerizekalı slogan.
    yok bi de kendi içinizde de diğer operatörlerden daha pahalıya konuştursaydınız. kampanya mı bu şimdi?
    ayrıca yalandır. vodafone'u bilmiyorum ama avea mobilöğrenci tarifesiyle sabit ücret vs. ödemeden her ay 150 kontör yüklediğinizde turkcell ve vodafone'la dakikası 2 kontöre 1 seneden fazladır konuşturuyor.
    turkcell'in bi tarafalarının ne kadar kalktığını iyice göstermiştir. tiksiniyorum artık kendilerinden.

edit: bildiğim kadarıyla yapım ekleri kesme işaretiyle ayrılmaz. ama başlığı aynen turkcell'in reklamlarında kullandığı gibi açtım.
    (yilan tislak, 10.08.2008 16:13 ~ 16:14)
  2. yok bide daha pahalı olsaydı dedirten durum.kandırmaca içermesi de ayrı bir araştırma konusudur.recep ivediğin popularitesinden faydalanmaya çalışmaları ise ,kendi çizdikleri biz en iyiyiz kriterlerinin dışında olduğunu anlamayacak kadar reklamcı zihniyete sahip olduklarının bir göstergesidir.
    (yineyenidenkobalamin, 10.08.2008 17:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil