belki ilginizi çeker
  1. · yaran belki ilginizi çeker sonuçları
  2. · törksel zekası
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  2. · prison brake
  3. · okan bayülgen
  4. · ezel
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · mutluluk veren küçük şeyler
  7. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  8. · mustafa isen
  9. · bardağın bıraktığı ıslaklıktan şekiller yapmak

turkcell ile msn cebinde  

1. arkadaşlarından ayrılmak istemiyorsun, muhabbete ara vermeden takılalım diyorsun, o halde cebinde msn olsun. turkcell msn’i cebine getirmiş. sen şimdi msn yaz 7777’ye gönder nerede olursan ol arkadaşlarınla sınırsızca mesajlaş. üstelik haftada sadece 7 kontör ayda 4 tl.

http://www.turkcell.com.tr/c/oth/wlm/
    (itüsözlük, 14.05.2009 23:17)
  2. turkcell'in ekmeğine 2 aylık mani olacağım sanırım, ama şöyle bir alternatif sunayım insanlara telefonlarından msn kullanmak isteyenlere.

bilenler vardır belki, turkcell'in önümüzdeki 2 ay boyunca 100mb'lık kotası olan internet hizmeti 30 kontör kampanyası var. 2 ay sonra aylık 65 kontöre çıkıyor ücret ama çıkmadan önce iptal edebiliyoruz paketi ve bu kazığa yakalanmıyoruz;

(bkz: http://www.turkcell.com.tr/...)

bu paketten alıyoruz başta. sonra internetten zirilyon tane alternatifini bulabileceğiniz msn uygulamalarından birini telefonumuza kuruyoruz, ayarları yapıyoruz ve hooop hem internette hem de msn'deyiz. belki 2 kontör falan zararımız var ama neredeyse aynı fiyata telefondan hem internet keyfini de yaşıyor, dışarıdayken de ne olmuş ne bitmiş kontrol edebiliyoruz.

turkcell; öptm, kib, bye.
    (sycrone one, 15.05.2009 14:09 ~ 14:12)
  3. bu uygulamayı kullananları genellikle geceleri uyuya kaldırtan güzel bir turkcell hizmetidir.
    (zynpzdl, 15.05.2009 22:46)
  4. çooook geç kalmış hizmet/kampanya.
    buna ihtiyaç duyan çoğu kullanıcı yıllardır java tabanlı msn programlarını kullanıyor. tek ihtiyaç duyulan gprs bağlantısı ki o da son 10 yıldır çıkan neredeyse her telefonda mevcut.
    (tarzan, 21.06.2009 15:15)
  5. (layne, 21.06.2009 17:00)
  6. (dükkanın önünü kapatan adam, 09.07.2009 10:42)
  7. bu fiyat tarifesiyle msn cebimizde değil olsa olsa içimizde olur be hacım.
    (fastjunkie, 10.07.2009 00:23)
  8. msn'e giremiyor oluşumdan ötürü bi süre kullanayım dedim. birincisi msn adresim yıllardan beri var olduğu için zilyon tane kişi var listemde. haliyle hergün 20 kişi en az online oluyor. fakat 2 gündür giriyorum, max 8 kişi gösteriyor. sonra, karşı taraf çevrimdışı deyip deyip yazılarımı göndermiyor. biriye konuşuyorum misal, ama listemde görünmüyor o kişi, listeye ekle diyorum ekledim hacu diyor ama hala yok.
    bilmiyorum belki benim telefondan kaynaklı bi sorundur ama sevmedim ben. evet.
    (anime, 10.09.2009 16:44)
  9. ileti yollarken biraz problem yaşansa da kullanımı gayet keyifli hizmet. özellikle internet kullanma şansınız olmayan yerlerde.
    (billy, 10.09.2009 16:47)
  10. yav niye cebimde allah'ınızı severseniz? zaten evde facebook'tu, msn'di asosyalliğin tavanına vuruyoruz. bir de dışarda mı telefonu alıp elimize sanal alemde takılacağız? bırakın insanlar nefes alsın, ağaçlara baksın, çevresindekilerle konuşsun... nedir bu sanal alem hastalığı?
    (razor, 10.09.2009 21:22)
  11. gayet sağlıksız ve pahalı bulduğum hadisedir..
    (bizcarteldinleyerekbuyudukabisi, 25.09.2009 01:21)
  12. bilgisayarımızda eski versiyonu paşa paşa kullanamazken, faşizan yaklaşımla illa ki yeni versiyonu yükle yoksa kullanamazsın diyen msn'i bir de cebimizde kullanacağız ha? ilahi turkcell. o kontörlere eşimi dostumu arar hatrını sorarım olur biter. ne parmağım acır, ne gözleri yorarım...
    (minero, 25.09.2009 23:12)
  13. her turkcell hizmeti gibi yetersiz, pahalı ve son dönemdeki bu kadar yenilikten sonra gereksiz bir hizmet. ama zaten turkcell demekte bunlar demek olduğu için marka uyumu olan bir hizmet...
    (real potosi, 08.10.2009 10:07)
  14. uzaktan kumandalı, para gliding yapan elektrik motorlu model. paraşütünün kanat açıklığı 2m ve ağırlığı 2.5 kg.
    http://www.paralightaviation.com
    (maltheserkreuz, 08.10.2009 12:32)
  15. cep telefonu pazarında önemli bir yere sahip samsungun yalnızca 3 modelinin desteklendiği kampanya. nokia için çalışılmış galiba daha çok.

sonuç olarak saçma olmuş biraz.
    (zaknafein, 08.10.2009 18:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil