belki ilginizi çeker
  1. · merak etmiyor musun
  2. · nuri
  3. · alacağım olsa vazgeçerim dedirten reklamlar
  4. · en çok küfredilen reklamlar
  5. · hidayetli 3g reklamları
  6. · mado
  7. · itici reklam replikleri
  8. · vınn
  9. · aşk ı memnu daki matmazel in evi
  10. · msn de haber vererek offline olan insan
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · darwin i bitiren balık
  2. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · thierry henry
  5. · aşk ı memnu
  6. · ugg
  7. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  8. · facebook
  9. · tasfiye nedeniyle zararına satışlar

turkcell 3g  

sayfa  / 2
  1. türkcell'in 3g platformu ile getirdiği yenilikleri anlatan site. turkcell3g.com adresinde ikamet etmektedir.
    http://www.turkcell3g.com/
    (azureel, 23.11.2007 13:30)
  2. tanıtım anateması çok başarısız olan turkcell teknolojisi.
    (bkz: merak etmiyor musun)

sanki türk milleti ilk defa internetle tanışacak. aq, bu millet ilk defa internet görmeyecek ki. mobili* bile yıllardır fahiş fiyatlarla kullanılıyor. tanıtıma ayırdığın bütçeyi daha kabul edilebilir tarifeler için kullanabilirdin.

it teknolojilerini en pahalı fiyatlarla kullanarak kazık yemekten bıktım aq.
    (flasher, 23.07.2009 22:39 ~ 22:41)
  3. reklamlarında oynayan "merak ne güzel şey, güzel şey merak" diyen kızları pompalıyla vurasım gelen hizmet.
    (indim dereye nick bulamadım, 23.07.2009 22:40)
  4. ilk tv reklamı daha tanıtıcı olan hadise. şimdi "merak ne güzel şey, güzel şey merak" diyor o ponpon kızlar. yav merak etmiyorum ki zaten, biliyorum. tv izlerim, internete girerim falan. sen bana merak ediyormusun diyeceğine adam gibi bu özellikle şunu şunu yaparsın falan desene.
    (bkz: gereksiz hadise)
    (prosesrayting, 23.07.2009 22:55)
  5. reklamında hidayet türkoğlunun da yer aldığı ve benim bundan büyük hoşnutluk duyduğum yeni oluşum.teknoloji her boyutta insanın hayatına girdi artık.cebimizden dünyayı 3 boyutlu görüyoruz.
    (çok zor soru değil bu hadi çöz ver, 23.07.2009 23:38 ~ 23:40)
  6. çok merak etmenin zararlarını bilmeden reklam yapan türksel şeysidir.
    (alt ve üst kenarları paralel olan dörtgen, 23.07.2009 23:51)
  7. o yaratigin kafasından üçüncü antenin cikmasi igrenc birşey dedirtiren reklam. sanki et beninin üstünde cikan kıl gibi birşey hissi uyandiriyor bana. ayrica reklamın sonunda üüüüç demiyor mu, hic iyi duyulmuyor. şurda 3g gelmesine 1 hafta kalmış halen fiyatları açıklamiyorlar oda ayrı bir muamma. bu 3g olayı, bunlarin ellerinde patlamassa iyidir.
    (emopi, 23.07.2009 23:59)
  8. iğrenç bir reklama sahip yenilik. uzunca ve çeşitli yıldızları barındıran reklamı defalarca izlememe rağmen ne reklamı olduğunu dün farkettim. insan o kızlara ve aptal şarkıya sinir olmaktan reklamın amacını unutuyor. yazık olmuş harcadıkları paralara.
    (maximus, 23.07.2009 23:59)
  9. reklam müziğine radyoda maruz kalınca etkisini %300'e kadar arttırabilendir. ki bu da ölümcül sınırın yaklaşık %180 fazlasına tekabül etmekte.
    (hypothetic, 26.07.2009 17:06)
  10. an itibariyle caddede füme rengi bir ferrari f430 ile reklamı yapılmakta olan teknoloji. aletin yanında turkcell 3g'nin rengarenk şeritleri, kocaman turkcell 3g yazısı ve altında merak etmiyor musun? mottosu bulunmakta. burada 3g'nin hızına gönderme yapmak maksatlı ferrari mi kullanılmış bilmiyorum ama başarılı bir reklam kanımca. 3 hatunlu reklamdan katbekat daha başarılı hatta.
    (cuore sportivo, 26.07.2009 17:33)
  11. 30 temmuz 2009 tarihi itibari ile 81 il merkezinde aynı anda başlayacak hizmet. abonelik için herhangi bir ücret alınmayacak. erken başvuru talepleri alınmaya başlandı. 3g yazıp ücretsiz olarak 2323 e sms atılması durumunda 30 temmuz'da 3g destekleyen cihaz ile 3g servisleri kullanılmaya başlanacak. mobil internet bugün kullandığımız edge'e göre onlarca kat hızlanacak. örneğin 700 mb bir divx sinema filmini edge teknolojisiyle birkaç saatte indirirken,aynı film 3g teknolojisi ile dakikalar içinde indirebilecek.uyumlu cep telefonları ile görüntülü görüşme yapmak,televizyon yayınlarını izlemek,yüklü miktarda ve çok daha hızlı veri transferi yapmak,devlet hizmetlerinin bir bölümünden cep telefonu ile yararlanmak mümkün olacak.görüntülü görüşme yapabilmek için her iki cihazında video call özelliğinin olması gerekecek.sadece 3g özelliği olması yetmeyecek.mesela çok fazla kullanılan iphone 3g de video call özelliği olmadığı için görüntülü görüşme yapmak mümkün olmayacak.
    (bir hangi şey, 26.07.2009 17:35)
  12. "kesin altında bir bokluk var bunun..." diyerek hiç bir zaman kullanmayı düşünmediğim zımbırtı.
    (ursus, 26.07.2009 17:41)
  13. servislerden ayrıca bir ücret alınmayacak. örneğin görüntülü görüşme yaparken sadece konuştuğumuz dakikanın ücretini ödemeye devam edeceğiz. yada internete bağlandığımızda yine kb başına ücret yansımaya devam edecek. ama hız çok artacağı için daha fazla veri alışverişi yapılacak. faturanın artmaması,yada fazla kontör kaybı yaşanmaması için mutlaka internet paketi almanızı öneririm. gerçekten altında başka birşey yok. ilerleyen zamanlarda değişiklik olurmu bilemiyorum ama şimdilik gerçekten artı bir ücret ödemeden yararlanabileceğimiz servisler bütünü olacak.
    (bir hangi şey, 26.07.2009 17:47)
  14. görüntülü konuşma ücretlerini değil, internet paketi ücretlerini merak ettiğim teknolojidir. turkcell de, sanki benim bu merakıma inatla sürekli görüntülü konuşma ücretlerine dair açıklamalar yapmaktadır. halbuki internet paketi daha önemli bence. bir de şunu merak ediyorum, acaba 28mbit gibi bir hıza 3 gb gibi saçma sapan kotalar konulacak mıdır? bekleyip görücez bakalım, ama turkcell beni şaşırtır da adam akıllı ve uygun fiyatlı bir hizmet verebilirse eğer, ttnet'e elveda deme vaktim gelmiştir.
    (kucuk tospaa, 26.07.2009 19:20 ~ 19:21)
  15. a tipi lisans için 358 milyon avro turkcell içine oturmuş ki reklamı ile insanlara çile çektiren teknoloji. merak etmiyor musun nasıl çıkacak bu 358 milyon avro?
    (eden, 27.07.2009 22:17)
  16. turkcell 3g ile yeni iletişim çağı yarın başlıyor! 3g yaz 2323’e ücretsiz gönder, turkcell 3g dünyasına sen de katıl.
    (itüsözlük, 28.07.2009 22:54)
  17. telefonumun desteklemediği bir iletişim teknolojisi
    (cenabet imam, 29.07.2009 11:27)
  18. yarın çıkacak olmasına rağmen fiyatları hakkında tam bir bilgi vermeyen.
    (iett, 29.07.2009 11:53)
  19. fiyatları hakkında bilgi verilen turkcell'in yeni teknolojisi

faturalı hatların fiyatlar şu şekilde;
    1 gb'lik internet paketi 29 tl
    4 gb'lik internet paketi 39 tl
    8 gb'lik internet paketi 69 tl

24 aylık taahhüt verilmesi durumunda vınn adını verdiği internete bağlanmak için usb zımbırtısı hediye..

tv izlemek için ayda 4.95 tl, günlük tv ise 1 tl..

görüntülü konuşma tarifelerindeki normal konuşma ücretleriyle aynı.

bu durumda adsl'in 4 gb'lik paketini kullanıpta ev telefonu kullanmayarak zorla giydirdikleri sabit ücreti hesaba kattığında turkcellin internet paketi adsl'den ucuz, hızlı ve heryerde olmuş oluyor..
    (cblack, 29.07.2009 13:53)
  20. (sonbahar vurgunu, 29.07.2009 14:33)
  21. sözleşmeli iphone satın alanların hiçbir ücret ödemeden kotaları dolana kadar kullanabilecekleri güzel hizmet. sabırsızlıkla bekliyoruz gece yarısını...
    (pekiyasimdi, 29.07.2009 18:45 ~ 30.07.2009 17:23)
  22. az önce bir an için gelip sonra edge'ye geri dönen şey. bekle allah bekle.

telefonu kapatıp açınca bir anlığına geliyor ayrıca.
    (eski sevgili itlaf ekibi, 30.07.2009 01:16 ~ 01:16)
  23. turkcell'in yaptığı açıklama ile görüntülü konuşmadan çok internet kısmına ağırlık verilecekmiş. bu zihniyet, benim yıllardır turkcell kullanmama sebep oluyor işte. yirim.

artık iş o kadar abartıldı ki, 3g'yi, görüntülü konuşmak sanıyoruz. oysa bana kalırsa 3g modem ile * istediğimiz yerden internete girebilecek olmak, görüntülü konuşmaktan çok daha önemlidir. turkcell belki 3g'nin ülkemize geç gelmesinin tek sorumlusu, belki pahalı da ama adamlar işi biliyorlar.

ayrıca daha önce zikredildiği gibi, 1mbit, 4gb adsl paketine 29 lira artı 10 lira da telefon ücreti parası vereceğime, 4gb kotalı 3g alırım, 39 lira veririm, kat kat hızlı ve her yerden internete girerim.
    (elladan tinuviel, 31.07.2009 20:48)
  24. iphone 3gb internet paketinin herhangi bir ek ücret alınmaksızın 4 gb'a yükseltildiğini iletmek isterim. ayrıca hp compaq mininote kampanyasında ki 1 gb limit 4 gb'a yükseltildi.
    3g abonesi olduğumuzda 1 ay boyunca mobil tv uygulaması ücretsiz ve ilk 1 saat'lik görüntülü görüşme turkcell'den hediye. görüntülü görüşme için ek hiçbir ücret alınmayacağı netleşti. sesli görüşme için ne ödüyorsak görüntülü görüşme içinde onu ödüyoruz. mobil tv ilk ay ücretsiz,sonrasında aylık vergiler dahil 4,95 tl karşılığında aylık 20 saat izleme imkanımız olacak. lig tv paketleride çok yakında bu servise dahil edilecek. internete bağlanacaksanız mutlaka ve mutlaka internet paketi almanızı öneririm. internet paket ücretleri;
    100 mb 9,38 tl
    1 gb 19,00 tl
    4 gb 39,00 tl
    8 gb 69,00 tl
    (bir hangi şey, 31.07.2009 21:59 ~ 21:59)
  25. gsm tabanlı 3. nesil veri teknolojisi.

3g ye geçtim ve hayatım değişti, sözlükteki görselleri daha hızlı görüntülüyorum diyen varsa zıplasın tokat atıcam ona. bişi değişmedi lan! bu ne biçim teknoloji.

turkcell'e sesleniyorum burdan "az çalışmışsınız, olmamış, gidin bi daha yapın."

anında test ettik, sağını solunu kurcaladık, garanti cep şubesinden görüntülü kredi kartı başvurusu yapalım dedik, taş gibi hatun bizi göremedi. kısmetimizden olduk belki de, kimbilir...

sizin yüzünüzden adamların da hizmeti kötüleniyor. lütfen...

edit: hızlanıyor, ama stabil değil...
    (ahmet karaca, 31.07.2009 22:09 ~ 08.08.2009 18:13)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil