havalara girmiştin yok biz kaç kişiyiz diye noldu? kanaltürk'ü sattığın kişinin fettullah gülen'e yakınlığıyla bilinen kişi mi olması gerekiyordu? başka satacak adam mı bulamadın? sen adam mısın? bir soru olacaktı, daha da yazardım ama abartmayayım dedim, hiç abartmadım lan işte.
tuncay özkan bugün kanaltürk haber bülteninde kanalı satacak her hangi başka bir adam bulamadığını, onca sosyal demokrat iş adamının kapısına gittiğini ve hiç birinin buna yanaşmadığını hatta ve hatta bazılarının telefonlarını bile açmadıklarını ve eğer şu kanalı alan fetullah gül'e yakınlığıyla bilinen kişiye satmasaydı pazartesi günü kanal'ın bütün mallarının icra edileceğini belgeleriyle göstermiştir. ayrıca kanal çalışanlarının 8 aydırda maaşlarını almadığını ve bununda kanalın satışında önemli bir etken olduğunu söylemiştir. tuncay özkan'ı sever miyim? hiç düşünmedim üstüne. ama yani severim heralde hiç olmazsa yobaz şeriatçı değil. adam gibi atatürkçü. benim demek istediğim adam mısın dediğimiz adamın aslında 8 aydır maaşını almayan kanal çalışanlarına maaşlarını ödemek için kanalını satabilecek bir "adam" olduğu gerçeğidir.
alçaklara kar yağıyor üşümedin mi sen bu işin sonunu hiç düşünmedin mi? evet bunu sormak istiyorum tuncay özkan'a o kadar milleti gaza getirken hiç sonunu düşünmedi mi acaba bu kadar borç birikene kadar nerdeydi? mallarına el konulsaydı en azından onurlu bir şekilde bırakmış olurdu. ayrıca borçlarının 24 milyon dolar olduğunu iddia ediyor, 25 milyon dolara satıyor kanaltürk'ü sanki 1 milyon dolar çok azmış gibi bir de sadece o kadar paranın kendine kaldığını söylüyor. bir de borcunun sadece 7 milyon dolar olduğu iddiaları da var. her söylenene inanmamak gerekiyor demekki ayrıca kendi çapında bir gazeteciyken nasıl almıştı acaba koskoca kanaltürk'ü bir de bu geldi şimdi aklıma geldi lan işte napayım?