|
|
- tüm ev arkadaşlarımın ve yakın çevremin sözlük yazarı olmasından sonra ''artık yeter, ben de'' dememle aklıma düşen nick.
- coughlin yasası ile beraber ev arkadaşım olan diğer sözlük yazarıdır. öyle bir adamdır ki yan yana yapılan 6 saatlik yolculukta bi susmamış ve susturmamıştır.
bira ve votka konusunda iyidir, tekila'da ehh işte, fakat rakı'da zayıftır, orta seviyeli bir içicidir. cillop gibi maaşı bırakıp, ''ben kendi işimi kuracam'' deyip kendini kapitalizmin acımasız kollarına atmıştır. bağ-kur olarak ele alacak olursak çömezimdir.
itü sözlük denizli zirvesinde kawasaki vn 800 ü tüm sözlük kullanıcılarına açılacaktır.
- itü sözlük denizli zirvesi nin sonlarına doğru buradan da kent ormana gidelim içelim fikrini benimsemiş motoru bırakıp dükkanın oradan arabayı alıp gelecem demiştir ama gidiş o gidiştir. dürümcüdeki kritik esnasında da abi sonlarda millet başka şeylerle ilgilendi de tukaka motoru bırakıp araba almaya gitti adam piyasa yok noldu la acaba şeklinde kulakları çınlatılmıştır.
- alem adam. kawasakisi ile ortamlara akarken, enginlere dağlara sığmaz yapısıyla insanların yüzünü güldürebilecek kişilerden biridir. kabuğuna sığmaz diycem ama kabuğu falan yok, zaten tribün enstanelerine olan ilgisi ve o heyecanı yaşamaktan keyif alması bile ondaki enerji fazlalığını belli eder. itü sözlük denizli zirvesi sonrasında bütün özelliklerini göstererek herkesi neşelendirmiştir.
- ya ben sana daha ne diyeyim dediğim insan yavrusudur. çizgi filmlerdeki yaramaz fok balıkları gibi inanılmaz pozitif enerjisi bazen sizi yorabilir ama benim bataryamdır pezemenk. gerçi motor mevzularına girdikten sonra hafiften motor, ne biliim tırt bi şahsiyet falan olmuştur gözümde o ayrı. ne zaman ki motora alışmış o zaman normale dönmüştür. denize düşmüş, yılana sarılmamış, i pod ve telefona tutunmuştur allahın salaa ama kızamazsınız, sevimlidir çünkü şerrefsiz. beraber oturup günlerce içebilirsiniz onunla(abartı yoktur). hatta marmaris taraflarında efsane olarak anlatılır denizin üzerinde yürüyen adam diye, tabi 57. biradan sonra. ulan nereden nereye be dediğim insan evladıdır, özdür, candır...
- bir dönem tuvalette çekilmiş olan uygunusuz resimleri ile dernekte epey bir gündem oluşturdu, ancak biz resimerl hala tam anlamıyla çözemedik. manha de carnival o kadar beğendiki t-shirt üzerine baskı yapmak suretiyle o resimin tanıtımını yaptı. ağda sonrası 2-3 gün görülebiliyor. motor aldıktan sonra dünya görüşü değişip 2 gün içersinde marmaris'de bizim 10 yılda başımıza gelebilecek olan tüm aksilikleri yaşayabilecek kapasitede olan insan(bkz. final destinaiton).bilgisayarı arzalandığında beni hemen arayan insan. bir tuşu bin kere anlattığım halde ilk günkü heyecan ve mutlulukla tabi burada o saflığı da özellikle belirtmeliyim tekrar tekrar o tuşun ne işe yaradığını soran kişi.
hiç bir şey yapmadan klavyesini ingilizce yapabilen kişi.
cep telefonu yüzme bilemeyen kişi.
ama özünde süper sağlam yarı mutant kişi.
son zamanlarda ki en belrigin özelliği bağ-kur numarasına sahip olması.
ayrıca mükemmel bir sese sahip olması onu vazgeçilmez kılıyor sıfatına layik kişi.
efsaneye göre kendisini kurtlar büyütmüş, çünkü acıktı mı kurt gibi yemek yer. son seferinde neredeyse serçe parmağı bunun delili olarak kendisinin midesinde yer alacaktı. ev arkadaşları ile birlikte x-men vari bir tablo sergilemektedirler.
en belirgin özellikleri sinema alanında olup aynı gün içerisin üst üste 5 film ve üstü izlemek ve bir filmi b.. çıkana kadar (ki bu kimi zaman 3 haneli bir rakam olabiliyor) izlemek. adamlar dreamgirls'in ikisni çekecekler neredeyse ama biz hala izliyoruz. bu eylemler gerçekleşirken de, "acaba denzili'deki bira stoğunu bitirebilir miyiz?" yarışmasını oynuyoruz.(tunfisch, 31.07.2007 12:14 ~ 02.08.2007 21:57)
- yaptığım bütün saçmalıkları, karışıklıkları ve sarışınlıkları hoş gören tatlı insan. zirvetörde nickini başkasıyla karıştırmış olmamı, zirve gecesinde yeni tanıştığı hatunu sırf yanında oturuyo diye sevgilisi sanmam üstüne "evlenin de size misafirleğe gelelim sözlükçek" demiş olmamı bile kafaya takmamış şirin adam. az zamanda çok anladığım kadarıyla; sohbet insanı, kafa adam, sıcak kan sahibi.
- itü sözlük denizli zirvesi nde masada beni bir abi edasıyla yalnız bırakmayan sıcak, içten, hoş sohbet bir yazardır kendileri.
ayrıca kendisinin motorlar üzerine yaptığı anlatımlar sayesinde az da olsa bilgilendiğim için teşkkürlerimi sunarım..(fulya, 03.08.2007 17:20)
- zamana bağlı olarak aşşağıladığım, devamlı küfürleştiğim, aynı zamanda sinir olduğum, şu aralar büyüsü kaybolmuş insan. ama her şeyden önemlisi gecenin 04 ünde peşinden koşturmam için bünyemde sağladığı arkadaşlığı ve dostluğu hiç bir zaman kaybetmeyecek, sempatik, akla zarar, vn 800 ü olan, yaramaz, hınzır, kızmaya başladığınız anda sizi yoldan çıkaran kahkahalarla karşılayan, uzlaşmacı, az sinirlenen (veya ben görmedim), 4 - 5 senedir tanıdığım, ev içersinde duvarlar, duşa kabin, kapılar ve tütsü yakılan sehpalarla pek arası olmayan, tozlanan dvd si ile bile kendini mutlu edebilecek, ortağım didim saaaa ile yıllarca gülebileceğim, ender dünyaya gelebilecek veya bir başkasının daha gelmesini istemediğim, ama onlar reebok şeklinde çocuksu saflığıyla sizi yerden yere vuran, sevgili babında şu aralar şansız olan, ama her zaman mükemmel kızlarla çıkan, telefon faturaları nedeniyle marsa çıkabilecek tek beleşçi, yalanı olmayan, saf bi o kadar zeki, iyi varsın dedirten adam
- son derece hassas bir yazar. böyle ilgisiz alakasız yazıları üstüne alınıyor, agresifleşiyor, ne bilim üzüyor beni.
- çok alıngan çok hemen siniyor bir köşe başlıyor '' benim tek dostum içkim sigaram'' demeye, bunalım, daral yapıyor yazık yazık
- (bkz: çok para kazanmak lazım çok)
- ne desek yüzde kaç bırakıyor diyordu en son. bence çok zengin olacak bu şekilde devam ederse.
- motosiklete gönül vermiş chopper sevdalısı denizli insanı. son zirve* de motosiklet ve felsefesi üzerine yaptığımız sohbetten büyük haz aldım açıkçası. denizli'de yanıbaşımda bu kadar bilgili ve deneyimli yol sevdalılarıyla karşılaşmak beni mutlu etti. zirve'nin sonuna doğru tanıştırdığı izmir pınarbaşı pisti üçüncüsü ali adlı arkadaş ise günün unutulmayacak sürpriziydi benim için. ne de güzel toplanılmıştı, işin kötü tarafı ise kafamın binbeşyüz olmasıydı, o yüzden ali abiyle fazla diyaloğada giremedim. kendisine ve diğer kulüp üyelerine selam eder, born to be wild eşliğinde kazasız ve haz dolu sürüşler dilerim.
(rene, 02.02.2008 00:55 ~ 01:32)
|