|
|
- manken olduğu iddia edilen bir yaşam formu. televizyonlara çıkıp rafet el roman beni şöyle aldattı , böyle aldattı diyen bir türlü kendisini terk etmeyen, daha sonra büyük rezillikler çıkardıktan sonra evliyken başkasıyla birlikte olabilen bir zat-ı muhterem. kendisi çocuklarını 7 yıl karnında taşımışmış ama şimdi rafet el roman 7 yıl karnında çocuklarını taşıyan bu anneye çocuklarını göstermiyormuş.
- bugün gülşen'i eleştirenler bu hanımkızı neden hiç tenkit etmiyorlar diye düşündüğüm her fırsatta kıç kıran ve gösteren dişi ve itici yaşam formu.gülşen bunun yanında susan sarandon kadar aseksüel ve resmi kalıyor hakikatte.
- fox tv'de ki ne dersiniz adlı programda gözlerinden insani göz yaşları geldiğini söylemiş magazin güzeli. bu hatunun benden farklı bir yanı olduğunu bilmiyordum, ama şimdi öğrendim aramızda ki en büyük fark göz yaşlarımızın farklı olmasıymış. onunkiler insani, benimkiler ise hayvani.
- bu kadar düzeysiz ne dediğini bilmeyen insan içinde fazlalık gibi görünmemeyi başaran kişidir.kıçını sallamak ve laf yarışına girmek en büyük meziyetleridir(gözüme çarptığı kadarıyla).medyanın onu reyting için kullanması medyanında ne kadar gerekli! bir medya olduğunu gözler önüne sermektedir.medyaya selam ,uyutmaya devam.
(sirseri, 28.02.2007 01:23 ~ 01:23)
- burhan altıntop ile bir kan bağı olmamasına rağmen mutlaka bi alakası (bi bağı mı desem benzerliği mi desem) olduğunu düşündüğüm kadın
- bugün gördüm de kaset çıkarmış bu bayan.gerçekten çok ihtiyacımız vardı onun gibi ses bi daha nerdee gelicek ülkemize di mi ama öhöm..
- rafet el romana karşı her zaman haksız olduğunu düşündüğüm manken, şimdilerde ses sanatçısı.
hayır ne istiyorsun bırak çocukların almanyada biraz kalsın en azından bir yabancı dilleri garanti olsun.
- yeni bir albümü çıkmış olan ve,
canlı performansı ile seray sever i mumla aratan bayan.
mankenden dönme şarkıcı.(adrian, 01.07.2007 02:46 ~ 02:47)
- televizyonda -ses de kısık olmasına rağmen- birilerinin bağırdığını duyarak baktığımda canlı olarak şarkı söylediğini gördüğüm insan...
- rafet el roman ve zampara seyfettin sayesinde tanıyordum kendisini. kocasıyla ayrılışı, çocuklarıyla olan olayları yaşaması falan... televizyona hep ağlak suratıyla gelmiş ve acılı anne imajıyla yerleşmiş bir kadındı.
dün makina zirvesinde kendisinin albümünün çıktığını ilk kez öğrenmiş oldum. açıkçası etkinliğe gitmesem öğrenmem de biraz zordu. albümle ilgili bir şeyler söylerken gene klasik manken-şarkıcı repliklerini kulladı; "gerçekten çevremdeki insanlar da böyle sesim olduğuna şaşırdılar" "lütfen dinlemeden önyargılı yaklaşmasın insanlar" vs. . ben açıkçası artık bu geyiklerden sıkıldım. kusura bakmasın ama ses mes yok bu bayanda. biraz müzikten anlıyorsam imzamı atarım bu girinin altına. bir de kalktı canlı söyledi şarkısını... of of of. ne yalan söyleyeyim, arkasında back vokal yapan adam daha çok ilgimi çekti.
kendisine tavsiyem; urfa temalı şarkısıyla urfa'da seri konserler vermesi, insanların beğenmesini umması ve kasedini lokal olarak pazarlamasıdır. yahu ses yok işte, bağırmakla şarkı söylenmez.
ekleme: ayrıca kıyafetlerine de özen göstersin, düğün salonu şarkıcısı temalı kıyafeti çok kötüydü. petek dinçöz'e baksın en kötüsünden...
- (bkz: http://arsiv.sabah.com.tr/...)
(bkz: http://arsiv.sabah.com.tr/...)
- bir zamanlar soyadını taşıdığı adama "gay" diyebilecek kadar seviyesiz, kameralar önünde çocukları için gözyaşı döküyor izlenimi yaratan ancak çocuklarının babasına söylenebilecek en ağır sözleri sarfeden, şu aralar albüm yapıp şarkıcılığa da parmak atmış olan zayıf insan.
ek: "zayıf"tan kasıtım kilosudur.
- futbolcu altıntop kardeşler ile bir ilişkisi olup olmadığını merak ettiğim şeydir.
ha bir de "seksi fotoğraflari için tıklayınız" bunun gibi başlıklar da daha bir anlamlı mı oluyor ne?...
|