|
|
- sesi güzel, fiziği taş ki bunu da sergilemekten çekinmeyen lo lo lo' cu şarkıcı.
- güzel bir vücuda sahip olduğu içindir ki erkeklerin çoğu tarafından yüzü de güzel sanılan!yüzüne bakan kim?!,sesi de son derece sıradan olmasına karşın lo lo lo diye o kanal senin bu kanal benim dolaşan, sezen aksu'nun cânım*"el gibi" şarkısına acımasızca kıyan yurdum şarkıcısı.*
(naylon, 14.11.2005 18:52 ~ 22.09.2006 14:25)
- an itibariyle televizyon makinesinde kendi çapında eğlenen,çıkmayan sesiyle şarkı söylemeye çalışan ve sahnenin önündeki seyircilere birşeyler göstermeye çabalayan,beni koparan şarkı-cı...
- garip bir biçimde gilmore girls deki lorelai 'ya benzettiğimi belirtmek isterim. hakkı yenmesin hoş bir bayan.
(coban, 15.01.2006 00:56 ~ 16.02.2008 23:15)
- banu alkan coverları söyleyerek takdirlerimi kazanan şarkıcı.
- zuhal olcay'ın mükemmel sesinden dinlemenin eşsiz zevkine varmış ruhuma, el gibi'yi söylediğinde işkence çektiren şarkıcı.
- kendince caz gırtlağı olduğunu düşünen ve el gibiyi caz gibi yorumlamaya çalıştığı için içine etmiş şarkıcı. canlı yorumlamasıyla da alakalı değil konu ayrıca, klibini izlediğinizde de aynı içine edilmişlik devam ediyor maalesef.
ilgilenenlere:
caz gibi yorumlama kısmı şarkıcımızın bizzat kendi beyanıdır.(tricky, 15.01.2006 12:19 ~ 26.01.2006 08:53)
- iki yıllık sevgilisinden ayrıldıktan sonra playboy'lar ile o bar senin bu bar benim şeklinde gezen hatun kişi.
- özel çakabey kolejinden 1994-1995 yılında mezun olup, liseden itibaren konservetuara adım atmış kişidir. babamın bu hanım kızımızı, bir pazar ekinde görmesinden sonra üzerine geyik çevirmek zorunda kaldığım fakat nedense okul içerisinde bir kere bile gözüme çarpmadığını anlatamadığım taş hatundur. ayrıca sanırım o zamanlar ismi esra idi. zeynep tokuş'da aynı yıl çakabey kolejinin ortaokul bölümünden mezun olup, erkeklerin aklını almaya istanbul'a gelmiştir ki özel çakabey koleji'ndeki cevherler say say bitmez gibi geliyor.
- ünlü olmak için heryerini açmaktan çekinmeyecek ucuz şarkıcı grubundan bir üye unutulmaya mahkum popçu
- 25 temmuz itibariyle yeni kasetini çıkaracak olan sesi güzel hatun.çıkış şehrazat'ın yastık isimli parçası ile olacaktır.ayrıca albüm özellikle iki serdar ortaç parçasıyla tavan yapacaktır.
- el gibi şarkısında düet yaptığı kişiyle tarz uyuşumu (alaturka ve caz) olmadığı için felaketlere sebep olmuş, fakat sesini çok beğendiğim ve popüler kültürü zekice kullanmasını takdir ettiğim sevimli şarkıcı
(kroisos, 13.07.2007 08:34 ~ 08:34)
- sesi gerçekten çok güzel olan sempatik, canayakın, ne oldum delisi olmadığını ve olmayacağını düşündüğüm şarkıcı.sende kaldı diye bir şarkısı vardır ki sesini ve yorumunu kanıtlamaya yeter.popo sallayıp lo lo lo yapmaya hiç ihtiyacı yoktur bence.
- http://www.tugbaozerk.com/ adlı web sitesi olan,yıkıldı duvarlarım isimli albümüyle güzel bir dönüş yapan birçok ünlü bayandan çok daha çekici olan bayan..hem de sarı saçları olmadan...
- (bkz: bana da lo lo lo yaparsın artık) bir şaheser, başyapıt, her evde bulunması gereken dev kaynak. vadideki zambak'tan * bile bahsediyor. o derece yani...
- tek atımlık şarkıcılardan tuğba özerk'e dair bir basın bülteni geldi. “tuğba özerk, tosca operayı avusturya'da izledi” diyor bülten. epey de bir fotoğraf eklenmiş. küçük hanımefendi gitmiş, bilet almış, izlemiş. anladığım epey de gerilerden bir yerden koltuk bulmuş. içine bir de “atatürk'ün sevdiği opera” ibaresi de konmuş ki, bir ulusalcılık hizmeti gibi algılansın! son zamanlarda böylesine büyük bir ayıp görmemiştim. bu şöhreti sallantıdaki yarı yetenekliler ne yapacaklarını şaşırdı galiba. ben de sırf emellerine ulaşsınlar diye yer vereyim dedim. madem bülteni yolladılar, duyulsun istiyorlardır herhalde... kısaca “çekil git başımdan” diyorum.
(bkz: oray eğin)
(bkz: http://www.aksam.com.tr/...)
- duraklama dönemi içerisinde.
- birşeyini elletmeyen bu sanatçı kızımız (nerden kızım oluyorsa) yıkıldı duvarlarım isimli bir albüm yapmıştır ki; yeme yanında yat. en az ikinci albümündeki kadar kaliteli şarkılardan oluşan albümden en dikkat çeken şarkıları:
(bkz: ıskaladım)
(bkz: göster kudretini)
(bkz: yıkıldı duvarlarım)
(bkz: sefalet)
(bkz: acı hatıralar)
(bkz: maaşallah)
(bkz: yaralıyım) dır.
- çıldırmış kadın.
son albümünde aşkın tam vakti diye bi şarkı yapmaya çalışalım derken resmen ayna'nın akdeniz şarkısı alınıp değiştirilmiş. klipte elindeki milyarlık fotoğraf makinasyla zıp zıp zıplamasına mı kızayım, rauf denktaşı alıp maymun etmesine mi şaşayım, kulüpte hoppidi hoppidi zıplayıp heyyo heyyo cyprus, move your body demesine mi anlam vermeye çalışayım bilemedim, biri durdursun bu kadını bunun sonu hayra alemet değil
- çirkin ördek yavrusundan kuğuya dönüşememiş pop müzik şarkıcısı.
|