görseller
tuğçe santuğçe san

belki ilginizi çeker
  1. · evlenip ortadan yok olan ünlüler
  2. · tuğçe san
  3. · tuğçe san geliyor
  4. · şu sıralar ne yaptıkları merak edilen eski ünlüler
  5. · alternatif ilk insan diyalogları
  6. · prenses
  7. · güneşten sıcak
  8. · evlenip ortadan yok olan ünlüler
  9. · 90 larda çocuk olmak
  10. · 90 ların unutulmuş popçuları
gündem
  1. · 2012
  2. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  3. · tanrıya sorulacak tek soru
  4. · insanın hayatına sıçan şeyler
  5. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  6. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  7. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  8. · cher
  9. · savaş ay

tuğçe san  

1. geçmişte kalmış şarkıcı, güzel dans ederdi hatun
    (greeen, 18.11.2004 11:53)
  2. bir ara geliyorum falan diye nidalar atıyordu bu yanlış hatırlamıyorsam. bense o dönemde bunu duyunca en yakın örtünün altına girip tehlikenin geçmesini beklerdim, zor günlerdi.
    (wolfshade, 18.11.2004 13:10)
  3. bu hatunun göbeği ne kadar güzelse yüzü de o kadar iticiydi diye hatırlarım. bi de bi şarkısı vardır prenses, severdik onu.
    (illusion, 18.11.2004 14:03)
  4. klibinde piton yılanını vücuduna sarıp dans etmişliğide olan şarkıcı.
    (benikoyupgitmeneolursun, 27.03.2006 13:57)
  5. michael jordan'ın yeğeniyle* evlendikten sonra amerika'ya yerleşmiş olan şarkıcı.bir tane de çocukları vardı bunların.
    (olahabeoy, 27.03.2006 14:24)
  6. hatırlarım, biryerlerinde hayvan misali bir dövmesi vardı vakti zamanında.
    (ephendy, 27.03.2006 14:56)
  7. (bkz: evlenip ortadan yok olan ünlüler)
    (nickini vermek istemeyen seyirci, 28.03.2006 15:07)
  8. eski günlerdeki şarkıları enteresandı bu şarkıcının.şarkıcılığı mı bıraktı yada artık yapmaktan vazmıgeçti nedir bayadır yok ortalıklarda.*
    (bloodandrose, 28.03.2006 15:17)
  9. ...........cezbet
    beni yakın hisset
    olur birgün elbet
    girdin kanıma
    ayyayayyayayyyay ayyayayyayayyyay
    aşk değil bu sanki bir macera
    ayyayayyayayyyay ayyayayyayayyyay
    dans bitmez bu şarkıda.....
    gibisinden bir şarkısı vardı hatırladığım kadarıyla.
    (how to use a life jacket, 19.06.2006 21:00)
  10. an itibariyle dream tv'de klibini görüp şok olmama yol açan eski bir şarkıcı
    yokluğun tuzak, ellerin yasak, sen bana uzak, neredesiiiin diye bir şarkı söylüyor yılana sarılırken. unutmuşuz yaw
    (bkz: yaşlanmak)
    (cherryblossomgirl, 14.07.2006 21:53)
  11. yine öyle hahahha hiohaahaoow tuğçe san geliyoooooaaoor! diye çıkagelse diye düşlediğim şarkıcı.kıymeti bilinmeyenlerdendir kanımca.çıktığı zamana göre iyi tekno şarkıları olduğuna inandığım, ileri görüşlü kadın. zira yılanlı şovu ilk o yapmış,britney kendisinden feyz almıştır.
    (tambatumbaesmerbomba, 04.08.2006 22:43)
  12. bir aralar tuğçeee sannn nidaları ile ortalığı yıkan, kankam ile megavizyonda öss hazırlık dergilerini imzalattığımız zaman ne kadar sempatik olduğunu anladığımız, fazla güzel olmayan ama seksi, güzel dans eden ,dream tvde klibini görünce hatırladığımız, unutulup gitmiş şarkıcı.
    (sade, 22.08.2006 23:35)
  13. zamanının ötesinde olduğu kesin. güneşten sıcak şarkısında araya zenci rapçi de almış, koptum resmen..
    (rasmus, 26.03.2007 18:28 ~ 28.08.2009 19:46)
  14. tesadüfen klibini izlediğimde beni ergenlik dönemlerime götüren kadın. aslında 90'lı yıllar düşünüldüğünde oldukça kaliteli müzik yaptığını söyleyebiliriz

bu arada ufak bir araştırma sonunda kendisinin amerika'da yaşadığını, evlendiğini ve güzellik uzmanı olarak çalıştığını öğrenmiş bulunmaktayım.

biraz nostalji için ;

http://www.youtube.com/...
    (maslow, 18.05.2007 05:51)
  15. gözlerinin renginin sarı olduğunu hatırladığım,almanya'dan ithal eski şarkıcı.
    (rhododendronluteum, 18.05.2007 14:18)
  16. hande yener'in 10 gömlek daha iyisi. (bkz: mumla arıyoruz)
    (desmondoo, 28.08.2007 21:38)
  17. neredesin, tempo, gibi ünlü parçaları, on yıl önce ki klipleriyle birlikte şu an bir müzik kanalında yayınlansa, bir çok yeni popçunun, abuk subuk, kalitesiz yapımına kapak olur. o kadar güncel ve kaliteli göründüler bana. tekrar tekrar izledim, bu sesin, soundun, tarzın ve kliplerin benim küçük bir velet olduğum o dönemlere ait olduğuna dair hiç bir ibare bulamadım ben. keşke müziğe devam etseydi.

edit: popçu olarak almayadabiliriz bu kıyaslama olayını, teknoya daha yakın gibi sanki. nezimsi biraz. sonuçta her türlü kapaktır. demek ki birşeyler yıllar geçmeden de yapılabiliyormuş.
    (rene, 14.01.2008 18:10 ~ 18:21)
  18. bir habere göre de, bu yaz yeni bir albümle geri dönüyormuş;

mayıs 2008'de çıkması planlanan albümün önümüzdeki aylar içerisinde detayların geniş olarak basında da yer alacağını belirten tuğçe san, hayranlarından gelen yoğun istek ve internet kanallarında dolaşan spekülatif yazılara son vermek amacıyla sürprizini erken açıklamak zorunda kaldığını da ekledi. yapım şirketi henüz sır gibi saklanan albüm çalışmalarını amerika’da yürüten sanatçı, albümle ilgili detayları çok yakında vereceğinin ve bunun tam bir dans albümü olacağının müjdesini de verdi. tam da rekabetin zirvede olduğu yaz aylarına denk gelen çıkış tarihi albümün hayli iddialı olduğunun bir diğer habercisi gibi.
    (rene, 14.01.2008 18:27 ~ 18:27)
  19. youtube'daki yorumlardan birine göre 2008 mayıs'ında bomba gibi dönecekmiş. o zamana göre makyajdan mıdır, saç renginden midir artık baya yaşlı görünen bu şarkıcımızın yeni hali tarafımdan epey merak edilmekte.
    (nymphe, 24.01.2008 01:27)
  20. "yokluğun tuzak, ellerin yasak, sen bana uzak, neredesin" şeklinde bir nakaratı olan şarkı ile 90larda çıkış yapmış, dönemine göre oldukça aykırı, şimdi baktığımda vay be dediğim kadın şarkıcı. garip, iyi, kötü, çirkin ne düşünülürse düşünülsün farklıymış ve aykırıymış. bence bunu da sadece aykırı olmak için yapmamış. ayrıca michael jordan'ın da yeğeni ile evli, bir çocuk sahibi kendisi yaklaşık 10 yıldır amerika'da yaşamakta.
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 01.06.2008 11:37)
  21. sene 90ların ortaları olsa gerek. televizyonlarda dönen bir klip. ismi falan pek o kadar hatırlanmasa da yılanlı kadın olarak akıllarda yer etmiştir. sanırsam neredesin ve prenses çıkış parçalarıydı. o dönem için başarılı sayılabilecek elektronik altyapıya sahipdi bu parçalar.
    (abozek, 12.10.2008 17:16)
  22. (bkz: neredesin)
    (ceyus, 09.01.2009 10:33)
  23. onun yokluğundaki dönemde hande yener isimli birisi peyda olmuş ve türkiye'ye tekno müziği getiren kadın olarak lanse edilmiştir. yanlışım varsa düzeltin ama ilk tekno müzik temsilcimiz tuğçe san'dır diye biliyorum ben. hakkını teslim etmek gerekir.
    (genjuure, 19.05.2009 20:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil