ttnet 

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. türk telekomun internet şeysi. sürekli göçmesi ve yavaşlığıyla meşhur. tek bir güzelliği var ucuz olması.
    (creepingdeath, 09.04.2004 11:51 ~ 11:53)

2. aynı kullanıcı adıyla 3-4 kişiye internet hizmeti veren başıboş internet sağlıyıcısı
    (invisibleruh, 09.04.2004 12:42)
  3. (bkz. devletin interneti)
    (azureel, 29.08.2004 12:39)
  4. web sitesi http://www.telekom.gov.tr olan iss.
    (creepingdeath, 29.08.2004 12:52)
  5. (bkz. irc.ttnet.net.tr)
    (azureel, 29.08.2004 14:47)
  6. teknik servis telesekret mesajı: 'sistemle ilgili tüm sorunlarınızı 7 gün 24 saat bizimle paylaşabilirsiniz'.

a:atlantis
    oo:operatör hanım
    t:telesekreter

t:'sistemle ilgili tüm sorunlarınızı 7 gün 24 saat bizimle paylaşabilirsiniz'.
    oo:buyrun ben havva
    a:havva hanım merhaba az önce de aramıştım sunucu çöktü demiştiniz, yeniden aradım ama bu defa sorunları değil de çözümleri paylaşmak istiyorum.
    oo:ben sunucu çöktü demedim internet bağlantısı var dnsyi auto configuration'a getirin
    a:ben sorunun ne olduğunu çözdüm, bakın ilgili arkadaşı verin onunla bir konuşayım
    oo:efendim siz ne söyleyecekseniz söyleyin bana ben iletirim kendilerine
    a:bakın hanımefendi proxyi tamamen kaldırın internet bağlantısı geri gelecek
    oo:ben operatörüm anlamam o kadar mühendislerimiz ilgileniyorlar ** senin sorun neydi ben not alayım.
    a:havva hanım ben sorunumu çözdüm, ya sorun var diye arayan arkadaşlara xxx.xx.xxx.xxx * * numarasını verin proxy olarak, ya da proxyi devreden çıkartın aaa..
    oo:efendim, mühendislerimiz ilgileniyorlar.
    a:ben de mühendisim size çözüm yolunu söylüyorum işte..
    oo:efendim anlıyorum da onlar da biliyorlar ne yapacaklarını,
    a:biliyorlarsa çözsünler efendim, allah allah ya mühendislerinizi bir telefona verebilirmisin?
    oo:onlar teknik serviste burda değiller
    a:teknik servisin telefon numarasını ver madem
    oo:bizde telefon numarası yok onların* bilgisayardan mesaj geçiyoruz onlar ekrandan okuyup size geri dönüyorlar.
    a:ya tamam mesaj bırak madem arasınlar beni
    oo:ama yarın geri dönerler
    a:nası ya şimdi bilgili birisi yok mu orada, kim ilgileniyor
    oo:ya aslında varlar da arayamazlar şimdi* *
    a:tamam tamam mesaj bırakayım yarın arasınlar beni
    oo:hizmet numaranız
    a:xxx.x...
    oo:peki atlantis bey onlar size en kısa zamanda geri dönerler.
    a:yarın!
    oo:* tamam yarın.
    a:teşekkür ederim iyi akşamlar
    oo:sana da iyi akşamlar, ilgilendiğin için teşekkür ederim.
    a:* rica ederim havva hanım işimiz bu.

dııııtt
    (atlantis, 09.02.2005 23:11)
  7. şu anda siki tutmuş görünen şey(ney). zaten son dönemde hep tutuyor oluyor, yurtdışı çıkışmıyor. dopu dopu ~11gb çıkışın var onu bile idare edemiyon. ee burası bir üçüncü dünya ülkesi normaldir demek istiyorum, ve sözlerime şu fantastik ss ile son veriyorum.
    http://img9.echo.cx/...
    (unruly, 26.04.2005 19:16)
  8. limitli adsl örnek kullanım tablosunda film indirmek gibi namuslu şerefli bir internet kullanıcısının asla yapmayacağı eylemlere yer vermiş bir garip şirket. şirket-i hayriye.
    (wondrous, 01.06.2005 23:41)
  9. internette video izlemek, mp3 indirmek gibi aktiviteleri gerçekleştirmek için baya bi kastıran, her indirme işleminden önce "bu sefer kesin tamamlayacağım" deyip her seferinde yine iptal edip bilgisayara ve onun değerli internetine sayıp sövmeye neden olan internet paketi...

(bkz: adsl'yi mumla aramak)
    (lee, 27.06.2006 00:39)
  10. sobadaki "kurum" kadar değeri olmayan kurum.
    (options, 05.02.2007 21:17 ~ 21:17)
  11. en son marmaradaki hatları kopartan kurum ve onarımı tam bir hafta sürmüş olan durum
    (hacker23, 08.02.2007 22:53 ~ 22:53)
  12. en kıytırık işleme ** bile 3 ytl ücret alan firma.
    (venom, 27.03.2007 23:32)
  13. reklamlarında adsl'i ingiliz alfabesi ile, kendi adlarını türkçe olarak okumaları/okutmaları ile garipsenmiş olan firma.
    (ben cocugum deyip camdan atlayan pokemon, 02.04.2007 23:51)
  14. şöyle bir açıklamada bulunan;

(bkz: http://www.haberturk.com/...)

fakat sitelerinde şöyle bir yazı da bulunan şirkettir. bu kadar para kazanma hırsına girişmeden önce sitelerini yenilemelerini salık veriyoruz...

" soru: adsl bağlantısı yerel ağ vasıtasıyla paylaşılabilir mi ?

cevap: tek bir adsl bağlantısı ile çok sayıda bilgisayar aynı anda internete erişebilir."

kaynak: (bkz: http://www.ttnet.net.tr/...) (sanırım 9. madde)

ekleme: fakat sözleşmede konunun geçmesi durumu doğrudur. yapılan sözleşmenin 7. maddesinde konu incelenmiş. bu durumda sözleşme iptalinde ttnet haklıdır.

wondrous da haberdeki konunun sadece kişisel bilgisayarlarla ilgili olduğunu ve diğer tüzel ve özel kişilerle paylaşılamayacağını belirtmiş. sanırım tek hataları internet sitelerinde sadece yerel ağ bağlantısı tanımı yapmaları. insan eğer ki sözleşmesinden bihaber ise ve hukuksal bilgisi yeterli değilse bunu başka yerlere çekebilir benim yaptığım gibi. neyse bu giri de bir dip not olarak kalsın burada.
    (sycrone one, 16.05.2007 11:21 ~ 11:33)
  15. 1024 paketim olduğu halde halen youtube'u takılmadan izleyemediğim zamanlar oluyor. neden bant genişliği konusunda hep bir adım arkadan gidip, bize acı çektirmeyi hoş buluyorlar anlamıyorum. bi kere de avrupa, amerika standartlarını yakalayalım ya. (eğer sorun benim bilgisayardan kaynaklanıyorsa arkadaşlar mesaj atın da edit atıyım buraya)
    (orbit surfer, 19.05.2007 12:19)
  16. l''''''''''''''''''''l.....l''''''''''''''''''''''l
    l l
    l......limitlinin limitini .....l
    l artıra artıra 1 gbl
    l arttırdınız ya l
    l allah sizin l
    l topunuzu l
    l tartaklatsın tt l
    l...........................l

hödüt: aslında tişört kendisi ama çaktır-a-mıyor
    (pismistavuk, 19.05.2007 17:24 ~ 17:25)
  17. istanbul'dayken hergün bok attığım, erbile gelince değerini anladığım hizmet şeyi.
    (mustafamacit, 06.06.2007 09:46 ~ 09:48)
  18. şu anda sayfaları çevirmeliden yavaş açarak sınırımı zorlamaya başlayan adsl'in sunucusu
    (anti nick, 18.06.2007 20:41)
  19. (bkz: @1780952)
    (bettyboop, 03.08.2007 16:38)
  20. habire bağlantınız 28732 kat hızlanacak gibi haberlerle umut bağladığım ama gittikçe kötüye giden bir adsl bağlantısına sahip olmamıza neden olan sunucu.
    (karamelize ekmek, 14.08.2007 15:26)
  21. bu sabah saat 5.30 civarı hakkındaki tüm fikirlerimi değiştirdiğim sunucu. aslında telefonla 7/24 verdiği hizmeti hakkında değiştirdim fikirlerimi. şimdiye kadar ne zaman arasam sorunlarıma çözüm bulurlardı, hoş pek de aramazdım.
    bu sabah saat 5.30'ta amerikada olan arkadaşımla msn üzerinden iletişim kurabilmek amacıyla bilgisayarımın başına geçtim, fakat yerel ağ bağlantımın gerçekleştirilemediği uyarısını veriyordu bilgisayarım. kendimce yapabileceğim her şeyi yapmıştım fakat vaktim de sınırlı olduğundan "teknik servisi arayayım vakit kaybetmeyeyim şimdi" dedim. diyalog başladı.

- günaydın ben oğuz, nasıl yardımcı olabilirim?
    + günaydın, şöyle sorun var böyle sorun var, bıdı bıdı bıdı..ne yapmak gerek?
    - nasıl? durup dururken mi gitti bağlantınız?
    + ya işte kalktım sabah yok internet fln..
    - durup dururken olmaz ki ama..
    + (hadi ya? nerden çıktın sen?) biliyorum ama akşam yatarken bağlantımda sorun yoktu, sabah kalktım var, durup dururken oldu işte..
    - evinizde başka bilgisayar var mı?
    + yok
    - o zaman yardımcı olamayacağım kusura bakmayın
    + nasıl?
    - başka bilgisayara modemi takıp denettirmem lazım, sorunun modemde olup olmadığını anlamak için..
    + farzedelim ki, sorun modemde değil, ne yapmak gerek?
    - önce sorunun modemde olup olmadığının anlamam lazım.. yardımcı olamayacağım..
    + (uykudan uyandırdım herhalde) peki teşekkürler, iyi günler
    - size de

nitekim tarafımdan bilgisayarım biraz daha kurcalanmış ve tcip/ip ayarlarındaki ufak değişikliklerle sorun çözülmüştür. teşekkürler oğuzcum!
    (ness, 14.08.2007 15:38 ~ 15:42)
  22. arkadaşımla her gün "ben bu ttnet'in.."le başlayan muhabbetler açtığımız , kotanın en fazla 2 gb'ını doldurduğum halde bana 60 küsür milyon fatura çıkaran , üstüne üstlük son derece yavaş bulduğum internet sağlayıcısı
    (burccin, 19.08.2007 21:59 ~ 21:59)
  23. hız değişikliği talebinizi sadece kağıda yazılı dilekçe marifeti ile karşılayan "teknoloji" şirketi; türk telekom'un parçası. özel şirket görünümlü devlet dairesi.

aylar sonra gelen eklenti; 3 aralık 2007 tarihinde 444 0 375 no'lu telefonu aramak marifeti ile hız değişikliği yapmış bulunmaktayım, mesudum...
    (thraki, 22.09.2007 12:02 ~ 03.12.2007 13:46)
  24. çağın gerisinde hizmetler veren(sürekli göçen bağlantılar, normalden 3 kat düşük hız vs..) sahtekar kurum.

zaten türkiyede hangi kurum adam gibi hizmet vermiş ki, ama bunlar abartıyorlar, işin bokunu daha bir şekilli çıkarttılar.

insanın sinirlerini harap ediyorlar. adlarını duyunca iğreniyorum..

(bkz: haklı olarak kin kusmak)
    (0galya, 06.10.2007 15:04 ~ 15:04)
  25. (bkz: elalarını elalarını allah versin belalarını)
    (0galya, 08.10.2007 15:17 ~ 15:18)
 sayfa  / 2