|
|
- 40 kilo olmasından yakınan 3.nesil cici yazar. hoş gelmiş sefa getirmiş.
(bkz: bitanedir)
(bkz: sevilesidir)
(bkz: öpülesidir)(ashra, 24.11.2005 21:21)
- kendini kediye benzeten zat-ı muhterem.
(bkz: kedidir o kedi)
- pink floyd aşığı, takıntılı, manyağı, fanı fakat duvarına backstreet boys posteri yapıştırmaktan geri kalmayan ve bundan daha sonra çok çok utanan kedicik
- ailesi tarafından yenmesi, kilo alması, evde kalmaması için stoklanan çikolataları yemeyerek çikolataların bozulmasına sebebiyet verecek kadar zayıf biri *
(bkz: l empire des loups/@584338)(mys, 28.11.2005 00:56 ~ 30.11.2005 12:07)
- imaj danışmanımdır kendisi benim. boyayı aldım, seni bekliyorum bak!
- eulogy recordings bünyesinde bir grup.
- kendini x filesdeki scully yerine koyan ve bu yüzden " mulderin olayım yavrum" tacizlerime maruz kalan yazar
(mys, 26.12.2005 03:08 ~ 03:16)
- anne kız diyaloglarını okuyunca merak edip, bir gecede tüm eserlerini okuduğum üçüncü nesil yazar. takdirlerimi iletmek için gece üçte mesaj attım ve öğrendim ki annesi o sırada playstation oynamaktadır.
mizah yeteneğini annesinden aldığı kesin. beni çok güldürmüştür. allah da onu güldürsün.
- hala 70 80 lerde yaşayan pink floyd hayranı ufacık tefecik sevdiğim bir arkadaşım olan yazar.
- önce titreşim yollayıp, sonra "evlensene kız benimle diyebilirim" komik surat göz kırpması eşliğinde.
bu aralar doğuş ve hilal cebeci çiftini örnek almış bünye. doğuş'umu arıyorum diyor başka bir şey demiyor. hadi öptüm bye.
- kendisinin doğuşu olmaya, ufkuna güneş gibi doğmaya adayım.
buradan kendisine ''benimle prag'a gelir misin lan?'' diye seslenmek, bağırmak, şarkılar söyleyip şiirler okumak istiyorum..
- fox mulder'ın bilgisayarının şifresi.
(bkz: the x-files)(noscho, 25.02.2008 22:36 ~ 22:36)
|