şehirler arası yolculukta dinlemek için başka radyo kalmadığında zorunlu olarak açılan, birbirinden ilginç programları olan radyo kanalı. türkiye'nin her yerinde çeker!!!
(esquire, 30.03.2004 00:07 ~ 05.04.2004 23:10)
duyulabilecek en iğrenç reklam cıngılına sahip, ortaya yılışık sunucuların faks programları yaptığı ama anadoluda tek olduğu için çok sevilen radyo kanalı.
seyidoğlu reeeçeeel seyidoğlu heeelvaaaa
hiç doyuuuulmuyoooor tadınaaa
seydioğlu çıkıçık çıkıçık
seyidoülu çıkıçık çıkıçık
seyidoğlu reçel
seyidoğlu helva
zaman zaman çok alakasız müzik türlerinde parçaları arka arkaya çalarak insanı deli eden radyo kanalı...
*
farklı tarzlarda müzikleri dinleyebileceğiniz belki tek radyo.. bence böyle olması insanların müziği sevmesi açısından faydalı oluyor.. çok geniş arşivleri var..
ne zaman dedeme gitsem dinlediği radyo kanalı.
baba radyosu
1992'den beri çok farklı tür müzik yayınlayan, spikerleri düzgün konuşan ve düzeyli
*,
geceden sabaha,
akşam sefası gibi uzun soluklu programları olan, kadıköy'den hatice berrin yalçın, izmir karşıyaka'dan feriha boyacı, afyon dinar'dan abdurrahman keskin, fatsa'dan adını unuttuğum bi amca gibi 24 saat dinleyip telefon eden fanatikleri olan, benim de telefon edip çeşitli hediyeler aldığım
***, bugünlerde sabah akşam
ahmet özhan çalmalarına sinir olduğum ama dinlemeye devam ettiğim, istanbul'da
91.4 fm frekansında yayın yapan türkiye'nin en çok dinlenen radyo kanalı. reklamları sinir bozucudur, ajans isimleri ve yıllardır değişmeyen, tanınmamış marka cıngılları insanı boğar ama gece hiç reklam yoktur, konuşma bol olduğu için sabahlamalarda tercih edilen bi kanaldır.
(bkz.
geceye doğru)
(bkz.
geceden sabaha)
(bkz.
akşam sefası)
(bkz.
radyo keyfi)
(bkz.
buyrun radyo)
(infoma, 08.05.2004 22:16 ~ 09.05.2004 03:47)
en son dinledigimde şarkı aralarında "tevete efem" die uyuz bi cingıl giriyolardı
yanar döner bir kanal. yayın akışının belli kısmında
halk müziği ezgileri sunarken bir kısmında ise spikerler tarafından "kahrolsun gelenekler haydi klasik batı müziği dinleyelim" içerikli yayınlar yapılıyor. yine de geniş bir coğrafyada çekmesi, yayın çeşitliliği ve fark edilir kalitesiyle dinlenebilitesi yüksek bir istasyon. sabah küçük bir sahil kasabasının plajında güneşlenirken aynı anda
ayvalık veya
marmaris'ten öğle yarışmalarına katılanları dinlemek insana sıcaklık veriyor, mutluluktan tüy gibi hafif yapıyor.
(bkz:
trt izmir radyosunu dinlediniz)
reklam sistemi çeşitli ajanslar aracılığıyla yürür ve nedense reklam kuşakları arasında "zırt pırt iletişim sunar" tarzında bir geçiş duyulur. ilginç.
an itibariyle
itü hakkında bir söyleşi yapan radyo kanalımız.
uzay fatihi'nin itü'yü anlattığı şey.
oda arkadaşım fundanın şu sıralar sesiyle ve gitarıyla tüylerimi ürpertici anlar yaşamama sebep olduğu hoş devam eden programı barındıran radyo..
19.12.2005 tarihi itibariyle itü'nün tanıtımının yapıldığı funda,fatih ve burcu arkadaşlarımızın itü'yü en güzel şekilde temsil ettikleri programın yapıldığı radyo kanalı.
medeniyetin anlam ifade etmediği bir dağ başındasınızdır. nedeni önemli değildir ama bunu yaşamayı seçtiğinize göre biraz da delisinizdir. yanınızda bulunan ufak bir radyoyu öylesine de olsa kurcalamaya başlarsınız zira hiçbirşeyden ve sizden bir süredir haber alınamıyordur. o kurcalamanın bir sonucu olacağını tahmin etmezken birden şahane türkçe konuşan bir ses duyarsınız işte budur trt fm. böyle bir durumda iyi ki vardır.
sadeceşehirlerarası yolculuk esnasında,eldeki mevcut kaset veya cdlerin bitmesi sonucu dinlenen radyo kanalı
(kenny, 19.12.2005 03:02)
dönüşümlü maç yayını heyecanını yılardır sürdüren radyo istasyonu. kalbe inen "mikrofonlarımız istanbulda" anonsu , "dakika ve skor veriyorum" diyen spikerleri, yıllardır değişmeyen sitil boya, seyidoğlu reçel, gülsan helva reklamlarıyla bir klasik adeta. bir de trt maçları canlı yayınlarken gol olduğu vakit ekranın sağ alt köşesinde diğer maç gözükür, büyüyerek ekranı kaplardı ya, ne günlerdi onlar.
(bkz:
eskiden olan herşeyin güzel olması)
yol kenarlarında resmi tabelayla reklam yapan radyodur.. evet mavi bir tabelanın üzerindeki beyaz platformda "trt fm 94.5" yazar.. bu durum, yol tabelaları bilgi verme amaçlı mı, yoksa reklam amaçlı mı sorusunu aklıma getiriyor..
şehirler arası otobüs yolculuğu yaparken ninni vazifesi gören, haber anonslarıyla saatin kaç olduğunu öğrenebileceğiniz, sabah 6 gibi rahatsız bir şekilde uyumakta olduğunuz uykunuzdan uyandığınızda sizi güzel ülkemizin dört bir yanından türkülerle karşılayarak sıcak bir günaydın diyen güzelim dinlenesi radyo kanalı.
dokuz eylül günü, saat başı haber bültenlerinde -başbakanın da katıldığı- ertuğrul gazi şenlikleriyle ilgili haberi birinci sıradan verirken; izmir'in kurtuluşunun yıldönümünü beşinci sıraya bırakmış akp radyosu.
minik armağanlar verdiği yarışma programlarında yarışmacılara mutlaka "radyonuzun sesini biraz kısarmısınız" diyen radyo.
günlerdir başka frekansa geçmeden dinlediğim radyo. özellikle bu gece yaptığım kısa gece yolculuğunda direksiyon başında dinlenebilecek belki de en güzel şarkılardan olan ajda pekkan'ın eski şarkıları ve coverlardığı şarkıların orijinalleri ile dolu bir programı dinlerken kesinlikle sıkıldığımı hissetmedim.
ne güzel türk filmi şarkıları çaldı bu sabah. demlendim.
bi' ara filiz akın oldum nejât için gözyaşı döktüm.
hülya koçyiğit gibi koştum koridorlarda. tırnaklarım sedefli uçuk pembe...
hale soygazi olup peşimden koşturdum tarık akan'ı, yüz vermedim, yine de yüz buldu bi' yerlerden. güldürdü beni.
saçlarım uçtu rüzgarda gülşen bubikoğlu oldum. herkese cadılık yaptım.
sonra eski balıkçıya gittim. azize ( türkan şoray) oldum.
şopen'i ( kadir inanır) bekledim.
gelmedi.
bekledim.
geldi.
- eskiden balık kokan bir kız tanırdım, dedi.
+ kokla bak. o benim işte, dedim.
-azizem, dedi bana.
+ şopeen