görseller
trt avaz 

belki ilginizi çeker
  1. · ikinci bahar
  2. · azerin
  3. · trt türk
  4. · kurtlar vadisi
gündem
  1. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  2. · 2012
  3. · babaların garip huyları
  4. · aşk ı memnu
  5. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  6. · yaran diyaloglar
  7. · the twilight saga new moon
  8. · fenerbahçe
  9. · kırk bakireye tapmaya bal yanaktan tatmaya geldim

trt avaz  

1. yayın anlayışı değişen trt türk'ün yeni adı. türklerin ortak bayramı olan bahar bayramı'nda açılan yeni kanal, türkiye türkçesinin yanı sıra azerice, kazakça, kırgızca, özbekçe ve türkmence programlara yer verecek. orta asya'dan balkanlar'a uzanan alandaki 27 ülkede ve 13 özerk bölgede yaklaşık 250 milyon nüfuslu coğrafyaya seslenecek.

(görsel: trt avaz/70989)

tamam her şey güzel de, kardeşim siz türk dünyasına yayın yapmak için kanal açıyorsunuz; ama adını farsça koyuyorsunuz. yüz binlerce sözcük kapasiteli türkçede hiç mi uygun sözcük kalmadı da, farsçadan ad koydunuz. sizin yapacağınız iş de bu kadar olur...
    (bir şeyler olacak yarın, 21.03.2009 20:02 ~ 22:56)
  2. anlam bakımından kötü olmuş , türk dünyasına seslenecek yeni trt kanalının ismi .
    ''yüksek ses, nara'' anlamına gelen avaz sözcüğü kanal ismi olarak iyi olmamış .
    her kesime yönelik kanal açmaya çalışan trt yönetimine , biz abaza vatandaşlar için erotik kanal da açmalarını tavsiye ediyorum .
    (eğreti damat, 21.03.2009 20:20)
  3. ismi ve logosu hiç olmamış kanal. fikir güzel ancak devlet kurumlarındaki bu tasarım özürlülük artık son bulmalı.
    (lockman, 21.03.2009 23:02)
  4. trt' nin yeni kanalı. avaz sözcüğü bütün türk lehçelerinde bulunduğu için seçilmiş olmalı.

bilmediğimiz türk kültürlerini de görmemize olanak sağlıyor kanal. canlı olarak izleyebilirsiniz trt' nin sayfasından..

http://www.trt.net.tr/...
    (upupup, 23.03.2009 13:39)
  5. trt şeş'e bölücü yaftası yapıştıranlar, "ülkeyi bölünmeye götürecek diyenler" acaba bu kanal için de emperyalist diyebilecekler midir? ha ben demiyorum. artık küresel çağdayız. dünyanın herhangi bir yerinden herhangi bir başka yerindeki bir tv'yi rahatça izleyebildiğimiz, uluslaşma sürecinin yerini uluslarüstü örgütlenmelere bıraktığı bir çağda böyle beyhude paranoyalarla uğraşmak zaman kaybından öte değildir.
    (asayisberkendal, 23.03.2009 13:42 ~ 13:43)
  6. şu anda garip insanların garip garip konuştuğu garip garip şarkılar çığırdıkları tv kanalı.bi sinirimi bozdu gece gece.
    (kurdeşendöken, 27.03.2009 01:35)
  7. (kurdeşendöken, 21.04.2009 01:03 ~ 29.04.2009 02:59)
  8. vatandaştan toplanan vergilerin ne kadar faydalı ve gerekli işler için kullanıldığının bir kanıtıdır. yayıncı kadrosundan başka izleyicisinin olmadığı trt kanallarından birisidir.
    (cadillac and dinosaurs, 20.06.2009 00:17 ~ 00:18)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil