görseller
trttrt
trttrt
belki ilginizi çeker
  1. · türkiye radyo ve televizyon kurumu
  2. · nrk
  3. · trt ergen
  4. · tayyip radyo ve televizyonu
  5. · acısız arabesk
  6. · 2008 eurovision şarkı yarışması
  7. · önce alışveriş sonra fiş
  8. · bunları biliyor muyduk
  9. · yaran spiker hataları
  10. · hakan şükür ün 700000 ytl maaşla trt de çalışması
gündem
  1. · dersim katliamı
  2. · author gibi erkekler
  3. · tanrıya sorulacak tek soru
  4. · banu güven
  5. · ufuk uras
  6. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  7. · aşkın yedi seviyesi
  8. · blackmore s night
  9. · bakire

trt  

sayfa  / 3
  1. (bkz. türkiye radyo ve televizyon kurumu)
    (kornish, 10.03.2004 01:22)
  2. (bkz: anti trt)
    (chixculub, 18.06.2006 19:18)
  3. (bkz: tayyip radyo ve televizyonu)
    (moonman08, 16.04.2007 12:11)
  4. (bkz: tırt)
    (pis mındar, 21.09.2007 02:44)
  5. şu sıralar yeşilçam filmlerini yayınlayan tek kanal sayılır. yalnız siyah beyaz film sayısı çok az. biraz daha fazla türk filmi yayınlasa daha makbule geçecek.
    (yeşilçam, 01.11.2008 10:08)
  6. herkesin ne olduğunu gayet iyi bilmesine ve bu kadar paralar harcamasına rağmen hala tek bir takip edeni olmayan bir kanaldır. neden mi?

bugün sabahtan beri canlı yayınlarda ses ile görüntü faz farkıyla geliyor. yani birbirlerini tutmuyor. şu an açıp bakanlar trt1 e anlar demek istenileni.

kendine layık olan ve internette dünya alay edilme rekorlarını altüst eden bir adamı* ısrarla her spor programına konuk edip adeta millet ile dalga geçer.

olimpiyat gibi önemli organizasyonları bin senelikmiş imajı veren ses ve görüntü sistemleri ile sunar.

saçmasapan saatlerde verdiği abuk subuk arşiv maçlarının tarihini yazmaz.

bok gibi dizilere milyon dolarlar harcar.

bunca eleştiriye yüz yıldır kulak asmayan bir yönetici kadrosuna sahiptir.

işte böyle bir kanaldır.
    (denetçi 34, 30.11.2008 19:58 ~ 14.02.2009 11:41)
  7. gazanfer özcan'ın öldüğü gün ,canlı olarak akşam sefası programını yaynlayan,üstüne birde ''yaşamak ne güzel''diye bir şarkı söylenilen kanal.
    (didyma, 17.02.2009 23:17)
  8. özel sektöre göre farklı çalışan tv kanalı.bilindiği gibi devlet kanalıdır bu yüzden üst yönetim iktidara göre şekillenir.kanal içinde insanlar parti parti bölünmüştür kim iktidar olursa kanalda da o iktidar olur bu yüzden kaliteden yoksundur kendileri aynı devletimiz gibi.
    (kutsal bok, 17.02.2009 23:29)
  9. (bkz: sansür zihniyeti)
    (victor van dort, 17.02.2009 23:30 ~ 23:31)
  10. akp nin çiftligi haline gelmiş, o da yetmemiş trt 6 ile dogu kesime hizmet veryeme başlamış, türkiyenin rezaletlerinden bir tanesi.
    (marttinysten, 17.02.2009 23:31)
  11. (bkz: popo yalayıcı tırt)
    (mental retardasyon, 17.02.2009 23:32)
  12. ilk harfi ile ikincisinin arasına artık bir ı harfini hak eden televizyon kanalıdır kanımca.

(bkz: trt nin tırt olması)
    (hı hı evet, 17.02.2009 23:33)
  13. (bkz: anne bak sansür buldum)
    (victor van dort, 17.02.2009 23:34)
  14. (bkz: @3113079)

ülkemizde sorumluluk sahibi kamusal yayıncılığın özel sermaye tarafından da yapılabileceği ntv-tv ve ntv-radyo girişimleriyle kanıtlandığına göre artık varlığı gereksiz olan kurum. yukarıda bağlantısını verdiğim girideki birimlerin çizgisi korunduktan sonra isterse dünya yıkılsın.
    (salieri ve çiğnenen onuru, 17.02.2009 23:36 ~ 17.03.2009 22:05)
  15. bazı yapımcıların herhalde zamanında ve garanti ödeme yapmasından dolayı pek sevdiği bir kanal olmasından dolayı en sevdikleri kanaldır. tutsa da tutmasa da fark etmez halkın parası sübvanseye hazır ve nazırdır maalesef.

şahsi kanaatim trt 1 acilen özelleştirilmelidir. diğer kanallar da minimal halleriyle kalmalıdır. bir haber kanalı, bir musiki kanalı, bir de spor ve açıköğretim kanalı ve de ayrıca kürtçe bir kanal yeter kanaatindeyim.

sırf o yapımcılar cihangir de yeni yerler alsınlar ve de yandaş medyanın iktidar varken cebimizi dolduralım mantığındaki yazarları para kazansınlar ve de her türlü meczup bizim rakiplerimize buradan çamur atsın diye reytinglerde sürünen bir devlet kanalı artık fazlaca gülünç olmaya başladı.

devletin daha önemli dertleri olmalı.
    (lebowski, 17.02.2009 23:48 ~ 23:49)
  16. akepe borozanı öttüren devlet kanalımız. geçenlerde trt2'ydi sanırım, murat karayalçın konuk. karşısında 4 tane akp'li gazeteci başka kimse yok, sürekli saldırıyorlar.
    maşallah maşallah.
    (elpinoras, 18.02.2009 02:56)
  17. ne güzeldi tayyipten önce.. arka arkaya muhteşem diziler, yapımlar yayınlamaya başlamıştı. şaşıfelek çıkmazı mı desek, yeditepe istanbulmu, yoksa karanlıkta koşanlardan mı dem vursak ya da yedi numaradan mı, şapkadan babam çıktıyı da sayabiliriz hatırlayan varsa muteşem kadrosu ve oyunculuklarıyla beş bölümlük mini dizi esir şehrin insanlarını da, sahi ya sımsıcak bizden bizim evin halleride yayınlanıyordu bu kanalda o zamanlar daha bozulmamış formatıyla... şimdi ne zaman açsam bir dini sohbet programına rastladığım trt 2'de ise tv'de ilk defa 21 gramları, nuri bilge ceylandan uzakları ve daha nice kaliteli yapımları izlediğimi bilirim o zamanlar. artık trt 2 gibi kadın deyince, nedense başka türlü kadınlar geliyor aklıma. ne güzeldi herşey 2002'den önce..
    (moonman08, 18.02.2009 10:39)
  18. nictr nin .net.tr uzantılı domain verdiği. türkiye cumhuriyeti devletinin resmi televizyon kanalı
    (crazymecheng, 18.02.2009 11:17)
  19. ulus trt binasının, trt çocuk departmanında çok güzel bir sistem uygulanıyor. kablolar gözükmesin diye yerden 20 - 25 cm yükseklikte demirlerle tutturulan sert bir suntanın üstünde yürüyorsunuz ve doğal olarak milyon tane kablo yere gömülü duruyor. üstelik fare olmaması için suntaların içinde 6 ya da 7 adet kedi geziniyor. mantıklı bir iş yapılmış tebrik ederim.

edit : tek bir sorun var düşünmemişler, leş gibi kedi boku kokuyor.
    (hawk, 18.02.2009 23:26 ~ 23:28)
  20. rock market efsanesinin yayından kaldırıldığı, yerine aynı formatta(sözde) başka bir program konulacak denilerek çıngırock adında yumuşatılmış, "sivrilik"leri törpülenmiş yeni bir program konulan kanal(ımsı).

akşama doğru'nun nasıl katledildiğini de unutmamak lazım.
    (headfucker, 18.02.2009 23:32)
  21. artık stv'nin kötü bir kopyasından başka bir şey değil ne yazık ki.

haberlerinde ballandıra ballandıra ışık okullarının reklamını yapıyorlar bana. utanmasalar, "fethullah gülen" yerine, "fethullah gülen hocaefendi" tanımını da kullanırlar ama bazı şeyleri o kadar aşikar edemiyorlar şimdilik.

http://www.medyatava.com/...
    (selenge, 21.02.2009 21:23 ~ 04.09.2009 23:53)
  22. adam olmayacağına artık iman ettiğim kurum.

ulan arkadaş, ulan diyorum bak, politbüro bildirisi gibi program tanıtım metni yazılır mı, hangi devirdeyiz?! neyse, önemli de değil gerçi. fethullahçı erkek yurdu öğrencisi kılıklı adamın programı sözkonusu olan. ezberbozan mıdır nedir öyle birşey.
    (salieri ve çiğnenen onuru, 17.03.2009 22:09 ~ 22:10)
  23. sivilcelerim suratımda henüz yerlerini almaya başlamıştı ki o zamanlarda türk dizilerinin izlebilitesinin yüksek olduğunun farkına varmamı sağlamış kurum-kanaldı.keyifle de seyrettiriyordu bu kanal.aradan yıllar geçti ben de büyüdüm trt de büyüdü;ama ne yazık ki trt büyümemişte ,küçülmüş sanki.yanlız dil konusunda ki hassasiyetinden hala taviz vermemiştir ,lakin yaptığı programlar-diziler vs sıradanlaşmıştır.kanımca izlenebilecek tek programı stadyum dur.
    (shin, 17.03.2009 22:29)
  24. seçim sonuçları açıklanmadan önce, yayınladığı reklam sayısında kendi normallerinin 15-20 katına çıkmış devlet televizyon kanalı. şaşırtmıştır, baymıştır.
    (dunkelheit, 29.03.2009 18:44)
  25. ben trt'yi çocukken bir dakikasını bile kaçırmadığım knight rider ile severdim. şimdi fehmi koru ile mi seveyim lan allahsız ?
    (gutter ballet, 30.03.2009 03:27)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil