esasen müthiş bir oluşum, ama yerken işin etiğini düşünmeyeceksiniz. yok kaloriydi, afrikadaki çocuklardı düşünürseniz olmaz. sonuçta kapitalizm çocuklara yapacağını yapmış sizin yapacağınız iş whopper yememekle olmaz, ve aynı zamanda kırk yılda bir yapılan bir kaçamak ile de
hagrid olmazsınız.
bugüne kadar mcdonald's, burger king ve türevi mekanların menülerinin leziz ama doyurucu olmamasından yakınırdım çünkü cidden anormal bir iştahım var ve yerken anormal yiyorum, övünülecek bir şey değil ama böyle. (ironik olan bu duruma rağmen gayet fit olduğumdur
*)
burger king de müthiş
sarımsaklı mayonezi yüzünden severek gittiğim bir yerdir; fakat dediğim gibi 40 yılda bir, onun dışında duble iskenderi tercih ediyorum
* her gittiğimde big king xxl ve king seçim alırdım doğal olarak lakin beni kesmez idi. "ısrarla (bkz:
hayvan)". bu ilahi menü ile tanıştığım zaman ise her şey tersine döndü. öyle ki ilk defa son bir kaç patatesin zorla ağzıma girdiğine tanık oldum, inanılmaz! ki hayvani yeme konusunda doktorası olan biri olarak bu tip büyük menülerde sizi tıkamaması amaçlı mümkün olduğu kadar az sıvı alınmasını gerekliliğini bildiğim için ice tea'mden de çok az tüketmiş olmama rağmen.
bu kriterler dahilinde triple whopper başarılı bir ürün müdür? öyledir. amacı insan(!)ları doyurmak olan bir menünün bu vazifesini hakkıyla
* getirmiş olmasından dolayı triple whopper übermensch bir menüdür. afiyet olsun..