tribal wars   

adana çık aradan

1. (bkz: http://www.tribalwars.net) adresinden ulaşılabilen web tarayıcısı tabanlı strateji oyunu. ogame kadar olmasada bağımlılık yaratabiliyor. en başta size verilen ufak bir köy ile başlayıp; köyünüzü geliştirebilir, asker üretebilir, araştırma yapabilir ve savaşlara girebilirsiniz.
    (höytfield, 10.02.2007 00:54 ~ 00:55)
  2. bu oyunu oynayanların yaş ortalaması, maalesef türkçeleştirilmiş hali olan klan savaşlarını oynayanlar kadar yüksek değil. öyle ki iki ay kadar oynadığım bu oyunda bir ittifaka girip başarıdan başarıya koşmaya başlayınca, msn listem dünyanın dört bir yanından yaşları 10 ila 15 arası değişen henry'lerle, basil'lerle doldu.

bir gece gözlerim pörtlemiş halde iş yetiştirmeye çalışırken listemdeki henry'lerden birinin bana "abi türkçe'de 'ancuk' nasıl denir?" sorusunu yöneltmesi bardağı taşıran son damla oldu ve oyundaki hesabımı silerek msn listemi de henry'lerden temizledim.

(bkz: bu da böyle bir anımdı)
    (chaghdash, 15.06.2008 00:12)
  3. 3,5 ayımı yedikten sonra hesabımı kapattığım oyundur. sigara gibi yoksunluk yaratıyormuş onu anladım. eğer okumanız gereken bir okulunuz, sıkı çalışmanız gereken bir işiniz varsa aman diyorum bulaşmayın.
    (yeke, 19.10.2008 17:16)