lmanyak dergisinin tam orta sayfalarını kaplayan acaip komik bölüm..
sayfanın yanlarında bulunan eski karakütürleri tekrar konuşturdukları bölüm ise akıllara zarar..
aslında çok yakından tanıdığınız arkadaşınızın abidik gubidik bir sebepten dolayı, ki bunu çoğunlukla bilemezsiniz, size 5. şahıs muamelesi yapmasıdır. her ne kadar haz etmesemde bazı durumlarda işe yarıyo.
yakın arkadaşın ota boka trip yapması, bunun bulaşıcılık kazanarak nazı geçen herkesin tribe topluca dalması, er kişiyi deli etmesi sonuçlarını doğuran, öldürücü hastalık
kürt çocukları isimli başlıkta;bütün yazarlar yoğun,duygusal,dokunaklı ve anlamlı bir şekilde ,"bütün halklar kardeştir" görüşüne hizmet eden girileriyle başlığı şenlendirirken,kendisi @1903330 nolu entarisiyle beni yere çalmış,gülmekten mideme kramp sokup,knock out eylemiş yazardır.
x: olum sigarayı bıraksak 2 milyar cepte kalıyo yılda. ikimizin ki 4 yapıyo. eee jöleden de 500 gelir.
y: zamanımızı da televizyon, internetle harcıyoruz resmen..
x: 31 de çekmemek lazım artık yaa.
y: yok lan!
her karesi güldüren yaratıcı cengiz üstün köşesidir. (virgülü nereye koyarsanız koyun)
- bi saniye abi!.. bir takım sinyaller alıyorum
+ istersen iki takım al, şu an çok fena kakam geldi!
- ama öyle böyle değil, süper sinyaller. ben böyle sinyal duymadım desem yeridir!.
+ ımmh! peki dışa ver sesi. tuvaletin kapısını açık bırakırım
- başüstüne!