|
|
- ayar vermek istenir. ayarın kralını aldılar sözlükte. delikanlı insan ayar alınca düşünür ben ne hata yaptım diye. bizde öyle adam mı var?
adam ise bunlar, biraz kişilik sahibi iseler, japonyadaki ulaştırma bakanı gibi intihar ederler. intihar beklemiyoruz, hızlı treninize kendiniz binin ve hep beraber basın gidin. kopenhag'a kadar gidersiniz ankara'ya gidemeyen treninizle..
ama ülkemizde henüz sömürülecek çok kaynak, kaldırılacak çok para var. neden istifa edip de bıraksınlar ki bu güzelim kaynakları?
yiyin ulan, patlayana kadar yiyin, sömürdükleriniz götünüzden burnunuzdan çıkana kadar yiyin. devlet yetkilerini kötüye kullananlar, halkı keriz yerine koyup yıllarca sömüren taşaklı firmalar, komşusu açken laila'da sabaha kadar coşanlar, halkı aç bırakacaksın ki düşünemesin diyenler, çalanlar, hortumlayanlar, hepiniz yiyin. bitmez bu ülkenin kaynakları. bakın bor da varmış zaten ne güzel. o da biterse borç alırız amerikadan. sever sizin gibilerini sam amca açar size kasalarını. yeni lailalar açarız, yeni stadyumlar yaparız, hızlı trenlere ray bile alırız para artarsa.
siktir edin iş bulamayanları, üniversiteye parasızlık yüzünden devam edemeyenleri, onlar işi bilmiyorlar, kafaları çalışsa onlar da çalardı sizin gibi. salak onlar.
ha bi de birileri bişeyler diyor ama boşverin sizin için demiyorlardır.
(bkz. her canlı ölümü tadacaktır)(aqua, 23.07.2004 12:50 ~ 13:15)
- ayardan ziyade "keşke t.erdoğan ın çocukları o trende olsaydı" diye düşünmek
- bir zamanlar 70lerde doğmuş abilerimizin içinde kabaran pkk ile savaşma isteğine benzeyen bir istek olsa da, o isteği andırsa da onun çok daha hafifletilmişidir, yine de benzer. insanlar bu tür olaylardan sonra hep sorumlu ve suçlu kimseler arar, engellenemez bir duygudur, çok kuvvetli bir psikoloji. ben de istiyorum
(mavio, 23.07.2004 15:35)
- (bkz. oğlum şerefsizim çok hızlı)
|