yadsınamayacak gerçeklerden biridir. fahişeler ve pezevenkler için tam bir baş belalarıdır. birincisi piyasayı bölme olayları vardır. zor durumda kalan bir travesti üç kuruş paraya bile ilişkiye girip piyasanın değerini çok düşürmektedir. ikincisi fahişelerle aralarında bitmek bilmeyen bir sürtüşme va kavga ortamı vardır. özellikle pezevenki olmayan fahişelerle yani sokakta kendi müşterisini kendi bulan fahişelerle çok büyük bir sürtüşmeleri vardır. üçüncüsü pezevenklerle kesinlikle anlaşamamaktadırlar. bunun temelinde hangi olay yatmaktadır neden kaynaklanmaktadır tam olarak kestirmek zordur fakat travestilerin daha önce erkek olmaları ve bu piyasanın içinde bulunan erkekleri çekememe durumları bu sürtüşmeyi oluşturmaktadır.
(kemoş, 27.01.2009 20:44 ~ 20:45)
insan da olabilirler orası ayrı. ama insan olduğu gerçeğini öne süren arkadaşların bir kez gece 12.00'den sonra
taksim-
osmanbey arası yalnız yürümelerini öneriyorum.
(bkz:
bornova sokağı)
(bkz:
alsancak)
(bkz:
sıraselviler)
(bkz:
taksim)
kısacası kaçınız,kaçırınız...
yılda bir kaç kez dikilen malafattan nasiplenen zavallıların düşüncesidir.
seni anan doğurmamış sıçmış cümlesini kurabilmeleri bu gerçeğin kanıtlarından biridir.
tartışılması yapılamayacak kadar doğru bir tespittir. para ödeyen müşteriden daha fazlasını koparabilmek için bıçağı çekip; 'paramı ver..!' nidalarıyla bütün bir şehri uykusundan edebilir bu travestiler.
toplum tarafından itilme ve horgörülme sonucu beklenilecek durumdur.
kendilerine cinsel secimlerinden dolayı iş verilmediği için travesti oldukları unutulmamalı.bunun sonucunda da toplumda kendilerini korumak için korkutma eğilimine geçmeleri de şaşkınlık uyandırmamalıdır.
işlerini yapana kadar aylin işleri bittikten sonra hamza abi modunda olduklarından doğru bir yaklaşımdır.
travestilerin değil, travestilere takılanların baş belası olduğu gerçeği, asıl gerçektir.
ben travestilere türlü türlü küfür edip, daha sonra onlarla takılan insanımsıların tedavi edilmesi hatta bir yere uzun süre kapatılmasının gerektiğini düşünüyorum. bu şekilde kesinlikle toplum rahatlayacaktır, hatta travesti sorunu dediğimiz sorun kalmayacaktır.
istanbulda neden hiç orospu kalmadı biliyor musunuz? çünkü travestiler dövüyorlar sokakta orospu gördüklerinde, travestiler tam bir baş belasıdır, doğrudur.
travestiler kimsenin başına bela olma niyetinde değilken onlara bela gözüyle bakanların yarattığı gerçekliktir. cinsel tercihlerinin ayıplanması, toplum tarafından baskıya maruz bırakılmaları kendilerini saldırganlığa yöneltmiştir. sorgulanması gereken travestilerin kendisi değil sırf farklı bir cinsel tercihi olduğu için onlara bu baskıyı uygulayanlardır. hormonal olsun psikolojik olsun bazı faktörler sonucu bu tercihleri ortaya çıkmıştır ve bu durumun anlayışla, hoşgörüyle karşılanmaması travestilerin baş belası olduğu gerçeğini giderek güçlendirecektir.
alsancak'ta gece belli bir saatten sonra takılamayacağınız gerçeğidir aynı zamanda.hava kararmaya başladığı anda inlerinden fırlıyorlar sanki.gördükleri her kıza da sataşırlar.hatta yanında erkek arkadaşıyla yürüyen bir kız görürlerse kesinlikle sataşırlar.özetle manyaklar.
(bkz:
@485465 )
hiç travesti arkadaşı olmamış, arkadaşı bırakın travesti ile sohbet bile etmemiş, onların neler yaşadıklarını, niçin böyle olduklarını, asla bilemeyecek kişilerin önermesidir...
ben şahsen parayla seks yapmak istesem tercihim kesinlikle bir travestiden yana olmayacaktır, bu benim şahsi görüşümdür, bu saygı duymamak değildir, homofobiklik değildir ancak bugün ben parayla yapmak istesem normal bir orospu bulamıyorum sokakta, bu nası iştir yahu? karaköyün de tadı kalmadı, kim gitse ordan alıp bi gece klübüne götürüyorlar, 3 meyve suyuna 500 milyon hesap kitleyip yolluyorlar, üstüne doğrultulan silah da cabası oluyor. peki neden ben orospu sikmek için kendimi o silahlı adamlarla dolu gece klüplerinde buluyorum? abaza ve sapık olduğum için tabii ki, yoksa adam gibi çek otuzbirini bak yoluna, hayvan herif, parayla seks de neyin nesiymiş, mal mı lan bu? hayvan mı? siktir git, amcık. neyse velev ki her şeyi göze alıp sikmek istiyorsun ama sokakta tek bir orospu yok??? böyle bir şey olabilir mi ya? sen tut pipili orospu, gerçek orospuları döv. sonra kimse bana insan hakları falan demesin, gören de istanbul'un yüzde doksanı eş cinsel sanacak, sokak hep travesti kaynıyor. kaç kişi orospu bulamayıp da onlarla sikişmiştir bilen var mı aranızda? kaç kişi böyle böyle yoldan çıkmıştır? ben düşünmek bile istemiyorum. o yüzden travestiler özellikle istanbul'un baş belasıdır. cinsel tercih konusuna gelince de git eğer kadın gibi hissediyorsan kadın ol, kendin gibi insanlarla seviyeli ilişkiler kur, sokağa çıkıp kaliteli orospuları yerinden etmek de neyin nesiymiş. tövbe tövbe yani kısaca.
varolmayan gerçeklerdendir. heryerde binlerce kez söylediğim gibi, travestiler aslında harbi ve sevecen insanlardır ama etraflarını saran homofobikler ve pkk lılar, hortumcular, sömürgen türevinden siyasetçiler dururken onları baş belası gören güruh yüzünden agresif davranırlar. travestiler bu ülkenin en en en son derdidir, asıl baş belaları travestiler değildir. baş belalarını görmek için ara sokaklara değil ankara tbmm civarlarına bakmak gerekir.
yoktur böyle bir şey, onlar da insandır. ankara kolej'de sürekli dolanan bir travesti var mesela. ilk gördüğümde kl7mu ile birlikteydim ve akşam saati olduğundan yüzünü seçememiştim. 20li yaşlarda genç bir kız zannettim önce. bir travestide öyle bir vücut olamaz gibi gelmişti. sonra yanımızdan geçerken döndü şöyle bir, "ne tatlı bir çiftsiniz öyle" diye laf attı. yüzünü görünce kilitlenip kalan kl7mu'nun aksine (galiba travesti olduğunu farketmenin verdiği şoktan) "teşekkür ederiz" dedim. gayet sevimli bir şekilde "rica ederim" dedi ve yoluna devam etti.
travestiler baş belası değildir. sadece adamına göre muamele ediyorlar bana göre. orada ona "seni orospu...", "öff iğrenç!" bakışları atsaydık, oracıkta ağzımıza da sıçabilirdi.
* ama biz ona yolda yürüyen başka herhangi bir insandan daha farklı davranmadığımız için o da bize insanca davrandı.
insanların nasıl bir hayat yaşayacaklarına kendilerinin karar vermediğini unutuyoruz çoğu zaman. o adam belki de kadın olarak doğmak istemişti, belki siyah doğmak istemişti, belki de dünyanın başka bir yerinde dünyaya gelmiş olmayı dilerdi. bunları düşünmeden onları baş belası olarak yargılamak doğru değil bence.
(usako, 18.07.2009 04:39 ~ 04:39)