|
|
- genelde travestilerin kullandığı, 1 km öteden tanınabilen arabalardır, genelde façalı* veya modifiyelidir.
(bkz: megane coupe)(pastaci, 27.12.2005 03:29 ~ 03:30)
- özellikle sarı renk olan megane coupe.
içi her zaman temiz ve bakımlı olmakla beraber, gerekli gereksiz tüm aksesuarları üzerinde barındırır.
- antalya'da 100. yıl caddesi'nde geceyarısı yanınızdan geçme ihtimali en yüksek olan vasıta çeşidi.polis arabalarıyla catch me if u can modunda takılırlar,yanınızda durup iş atanları da mevcuttur.
(bkz: kırmızı polo)
(bkz: abi o yanımızdan geçen neydi bea)
- bunlar geceleri arabanın iç lambalarını yakarlarmış.. iş tutanlar buradan ayırdedilirmiş.. diye duymuştum.
(karga, 27.12.2005 13:09)
- "evet gençler yalnız gezmeyelim" şeklinde bir slogan ve boğuk bir sesle megafonla anons yapıldığını duyduğum araba..valla gördüm
- (bkz: opel tigra)
- (bkz: opel tigra twintop) özellikle sarı renkli ve iç aydınlatma lambaları açık olanlar.
- (bkz: nissan micra)
aklıma bir tane daha geldi
(bkz: ford ka)
hani harika çocuk sloganı da vardı ya eğer erkek kullanıyorsa hem ford hem oğlan artık almış başını gidiyor..
- mahallede 2006 siyah vw caddy ile gezen geniş omuzlu arkadaşı gördükten sonra bana göre modası geçmiş araçlardır. artık bizim mahallenin kızları iş tutarken az yaktığı için ticari araçlar kullanıyorlar.
(bkz: ford connect)
(bkz: renault kangoo)
(bkz: volkswagen caddy)
(bkz: fiat doblo)
(bkz: citroen berlingo)
(bkz: opel combo)
ek: merterde oturuyorum.
- (bkz: opel astra) bu özellikle kırmızı veya sarı renk oluyor sanırsam başka rengi kabul olmuyor herhalde
|