|
|
- jason stathamın oynadığı luc bessonun yazıp yapımcılığını da yaptığı bir film. elemanımız filmde soru sormadan ve merak etmeden çok gizli paketleri oradan oraya taşıyan bir insandır. bir gün bu kuralını bozar. olaylar gelişir.
- kanal d de yayımlanan, süper taş bir hatunun oynadığı ilginç film.
- (bkz: vw transporter)
- önceleri, sadece ordan oraya taşımacılık yapan ama an gelir sorumluluk beni bekler dediği zaman da bütün dövüş teknikleri beynine kaydedilmiş neo edasıyla uzak doğu insanlarına uzak doğu sporlarını öğreten çılgın bir adamın hikayesi
- yine fransız yapımı, yine böyle taksi'deki gibi herşeyi halleden, herşeyi çözen kazıtık saçlı bir abimiz..yine böyle herşeye burnunu sokan bir polis..eee, haliyle güzel veya seksi (ikisi de olabilir) görünümlü bir bayan..boş beleş bir konu..alın size transporter..yazık, harcanan zamana yazık..tek, 7 serisi o eski kasa bmw için izlerim..(ilkinden bahsediyorum)
- ingilizce kökenli bu söz "yükleri bir noktadan başka bir noktaya götürmekte kullanılan araç." anlamındadır. tdk tarafından bu söz için yükçeker karşılığı önerilmiştir.
- bu filmi görünce aklıma ilk gelen her zaman şehirlerarası otobüs yolculuğudur . yahu lütfen artık şehirlerarası otobüs yolculuklarında şu filmi vermekten vazgeçin . bedava mı dağıtıldı nedir ? farklı şehirlere bile gitsem bu karşıma çıkıyor . yanılmıyorsam 4 kere kütahya'ya giderken kamil koç'ta , 3 ya da 4 kere çanakkale'ye giderken metro'da , 2-3 kere de izmir'e giderken anadolu turizm'de izledim .
|