trample   

adana çık aradan

1. ing. kelime anlamı olarak "ezmek, ayak altında çiğnemek" demek. ama jargon meali, ayak fetişinin bir türü oluyor sanırım. yüksek ve sivri topuklu kadın ayakkabılarının altında erkeklerin vücudundaki herhangi bir bölgeyi çiğnetmesi, canını yakmasına verilen isim. kafaları, karınları veya cinsel organları vs. olabilirmiş. bilemiyorum benim bu konu ile ilgim yok. "trample damage" bilirim ben, oradan geldim buralara zaten. (bkz: age of empires 2) ne işim varsa bdsm ilen tövbe yarabbim.

hah ne diyordum, trample damage var işte age of'ta; atlı süvariler, yayalara karşı yakın mesafede savaştıklarında bir vuruşta birden fazlasına zarar veriyorlar. üzerinden geçiyorlar ve canlarını azaltıyor falan. bizans'ın katafraklarında* olan bu özellik sayesinde unique savaşçıları, infıntri kesicilerine dönüşüyor.
    (azureel, 04.04.2008 11:10)
  2. trample topuklu ayakkabıyla yapılmak zorunda değildir. çıplak ayakla da yapılabilir.

artı ipucucuk: çivi topuk ayakkabılarla yaparken derin yaralara sebep olmamak için er kişinin tenine mum eritilip dökülürse, daha az acı, daha az hasar meydana gelir. yine de riskli iş, fazla acılı, bol yaralı. mumlu da mumsuz da.

artı uyarıcık: bilmeyen biri tarafından yapıldığında ciddi anlamda sakatlıklara sebebiyet verebilir. dikkat etmek gerekir.
    (sleeplessbeauty, 04.04.2008 11:19 ~ 11.04.2008 16:28)