|
|
- hem acıklı, hem de güldürücü özelliği olan
(bkz: fenerbahçe)
- (bkz: sahip som)
(skuba, 04.11.2004 00:53)
- ''-nereye gidiyorsun?
+gazete almaya
-niye,ne veriyor? '' vb. diyaloglar için söylenebilecek şey.
- gecenin şu saatinde beynimde şimşek gibi çakan kelimedir. dışarıda da fena çakıyor, korkuyorum o ayrı.
ne midir trajikomik bulduğum?
eşek sikeni hoş görelim, feminizm hakkında yanlış bilgilere sahibim (en kibarca bu şekilde söylenebilir) ve utanmadan bir de feministim diyebiliyorum, yurtdışında yaşıyorum, türkçe karakterli klavyem yok ama kutucuğun sağ üst köşesindeki türkçe karakter bolluğuna rağmen "yasıyorum" * tembelliğindeyim gibi gösterişlerde bulunabiliyorum, üstüne üstlük bilinçaltımdan da olsa, ben bunu kendim fark etmemiş olsam da gizli bir avrupa hayranlığım mevcut, vs.
lan bu eşek siken adamın bir eli 5 parmağı yok mu? anadoludaki bütün erkeklerin kadını var da bir onun mu yok. illa bir yere bir şeye girmekle mi oluyor bu.
feminizmi şımarıklıkla karıştırmış bünyeler sayesinde ülkem feministlerinin yanlış anlaşıldığı, hor görüldüğü bir memlekette kim tarafından ne kadar saygı, eşitlik görmeyi bekliyorsun, ki bunu da ne kadar hak ediyorsun zaten. bazılarının götüne kaçıyor o ayrı tabi.
lisanına en çok sahip çıkman gerek yerde, yurtdışında olduğunu vurgulayıp da sözlükte, evet üstelik sözlükte, gereken özeni göstermiyor, yazılarınla türkçeyi katlediyorsan, vah halinize.
trajiğini anladın sen, de, komik kısmı daha da trajik boyutta sanki.
yok hayır, canım sıkkın değil. (idi)
- örnek vermek gerekirse;
cep telefonunun kamerası açılır , kameraya poz verilir , tuşa basılır, sonra bir bakarsınız 2sn gözüktüğünüz bol dönmeceli bir video çekmişsiniz aslında. biraz tırt bir trajikomedi ama işte anlayın böyle bişey.
|