görseller
trajikomik 

belki ilginizi çeker
  1. · penisi fermuara sıkıştırmak
  2. · camekanda kendine bakmak
  3. · şehit haberlerinin artık tiraj yapmaması
  4. · önder sav
  5. · tiki diyalogları
  6. · tam bir milyon istiyorum
  7. · cem yılmaz ın türk telekom reklamları
  8. · akp nin insanları klonlaması
  9. · haginin telefonu
  10. · asena
gündem
  1. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  2. · aşk ı memnu
  3. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  4. · yeşim salkım
  5. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  6. · darwin i bitiren balık
  7. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  8. · yüz metreden fark edilebilen sivilce
  9. · lacrimosa

trajikomik  

1. hem acıklı, hem de güldürücü özelliği olan
    (bkz: fenerbahçe)
    (srce, 04.11.2004 00:51)
  2. (bkz: sahip som)
    (skuba, 04.11.2004 00:53)
  3. gecenin şu saatinde beynimde şimşek gibi çakan kelimedir. dışarıda da fena çakıyor, korkuyorum o ayrı.
    ne midir trajikomik bulduğum?
    eşek sikeni hoş görelim, feminizm hakkında yanlış bilgilere sahibim (en kibarca bu şekilde söylenebilir) ve utanmadan bir de feministim diyebiliyorum, yurtdışında yaşıyorum, türkçe karakterli klavyem yok ama kutucuğun sağ üst köşesindeki türkçe karakter bolluğuna rağmen "yasıyorum" * tembelliğindeyim gibi gösterişlerde bulunabiliyorum, üstüne üstlük bilinçaltımdan da olsa, ben bunu kendim fark etmemiş olsam da gizli bir avrupa hayranlığım mevcut, vs.

lan bu eşek siken adamın bir eli 5 parmağı yok mu? anadoludaki bütün erkeklerin kadını var da bir onun mu yok. illa bir yere bir şeye girmekle mi oluyor bu.
    feminizmi şımarıklıkla karıştırmış bünyeler sayesinde ülkem feministlerinin yanlış anlaşıldığı, hor görüldüğü bir memlekette kim tarafından ne kadar saygı, eşitlik görmeyi bekliyorsun, ki bunu da ne kadar hak ediyorsun zaten. bazılarının götüne kaçıyor o ayrı tabi.
    lisanına en çok sahip çıkman gerek yerde, yurtdışında olduğunu vurgulayıp da sözlükte, evet üstelik sözlükte, gereken özeni göstermiyor, yazılarınla türkçeyi katlediyorsan, vah halinize.

trajiğini anladın sen, de, komik kısmı daha da trajik boyutta sanki.

yok hayır, canım sıkkın değil. (idi)
    (drummy, 28.08.2007 02:10)
  4. örnek vermek gerekirse;
    cep telefonunun kamerası açılır , kameraya poz verilir , tuşa basılır, sonra bir bakarsınız 2sn gözüktüğünüz bol dönmeceli bir video çekmişsiniz aslında. biraz tırt bir trajikomedi ama işte anlayın böyle bişey.
    (dirensar, 06.06.2008 18:59)
  5. emre kongar'ın hiciv yazılarının olduğu kitabı. toplumsal sorunlarımıza ince bir mizah anlayışıyla eğilen emre kongar gülümsetiyor, düşündürüyor.
    (trasker, 10.07.2009 11:51 ~ 11:58)
  6. (soda, 25.07.2009 14:08)
  7. isimleri lazım değil 2 tane capon balığı hediye edilmişti kardeşime.çok da sevinmişti çocukcağız.balıklara bikaç gün baktı sonra memlekete gitti ve balıklar bana emanet kaldı.bi süre sora balıkların sularının değişmesi gerekti.akvaryumu kucaklayıp doğru banyoya gittim.çabuk olup bitsin diye de süzgeç falan kullanmadan suyu boşaltmaya başladım.malum balıklar, ben ne olduğunu anlamadan atlayıverdiler küvete.tabi ordan da kanalizasyona.gülsemmi ağlasammı bilemedim.balıklardan o gün bu gündür haber alamadım.sonra bi telaş yeni balıklar alıp yerlerine koydum. bu durum hiç içime sinmedi ama naparsın kardeşime de ''balıklar foseptiğe karıştı'' diyemedim.neyse ki kardeşim durumu çakmadı.ki balıkların değiştiğinden bihaber,mutlu mesut yaşıyor.

burdan iki caponuma sesleniyoruum bombagül!,saçmanur!eğer bi yaşam alanı bulduysanız ve sesimi duyuyosanız yuvanıza geri dönün,sizin için 3 oda bi salon akvaryum yaptırcam,sizi sıcak sudan soğuk suya sokmicam!
    (memomento, 11.10.2009 04:13)
  8. dtp genel başkanı ahmet türk'ün soyadı, durumu en güzel açıklayanlardandır.

bir de

necmettin erbakan ve abdullah gül 'ün doğum günlerinin 29 ekimolması...
    (küçükkarabalık, 10.11.2009 01:26 ~ 11.11.2009 00:32)
  9. (nicky rush, 10.11.2009 01:37)
  10. sevdiğimiz birinin ölüm yıldönümünde resmi tatil var mı yok mu, okula gidecek miyiz yoksa eşek gibi yatacak mıyız bütün gün diye sorulan soruların ortaya çıkardığı durumlardan birine verilen ad..

(bkz: 10 kasım duyuruları)
    (suursuz, 10.11.2009 02:10 ~ 02:10)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil