|
|
- pentagramın en iyi albümü
(lethe, 19.08.2004 15:31 ~ 22.12.2004 22:41)
- tracklist:
1-secret missile
2-livin on lies
3-trail blazer
4-vita es morte
5-fly forever
6-time bomb
7-over the line
8-the planet
9-brain on the wall
10-no one wins the fight
11-vita es morte (live)
12-powerstage (live)(lethe, 19.08.2004 15:31)
- ing; öncü
(lethe, 19.08.2004 15:32)
- (bkz. portland trail blazers)
(lethe, 19.08.2004 15:32)
- demir demirkan kokan albüm. ogün sanlısoy vokalleri de süperdir, nerde powerstage nerde ''saydıııımmm, kaç gün olduuuu''
- ogünler için ogün sanlısoy eğer ses sistemiz daha kuvvetli sağlam olsaydı zorluklar olmasaydı testament'a kafa tutardık demiştir doğrudurda fakat ses sistemi düzelip zorluklar kalkınca neden kafa tutmak için bir girişimde bulunmamıştır o tartışılır.
- kayıt kalitesi rezalettir.o dönemde imkan yoktu diye zart zurt eden arkaaşlara sadece dr skull diyorum.
- yeni birci bebelerin kafalarına vura vura sokulması gereken pentagram'ın 90'lı yılların başında çıkardığı türk gruplarının hala erişmekte zorlandığı kalitedeki mükemmel albüm.ayrıca nuclear blast tarafından yurtdışında basılan ilk türk metal albümü özelliğini taşır.
- 1992 sonbaharında çıkan thrash metal çizgisindeki pentagram (mezarkabul) albümü.no one wins the fight , fly forever, vita es morte, secret missile, livin on lies,trail blazer albümde dikkat çeken parçalar olmakla beraber zamanının cok ötesinde bu ülke topraklarından cıkan en metal albümdür zannımca. bu çıta halen daha yükseltilememiştir.kayıt biraz daha ii olsa ve sanırım imkansızlıktan olsa gerek her ne kadar soundda sırıtmasa da canlı davul kaydı olsa cok daha bi leziz olabilecek albüm...albümde çalan kadroda ise şu şeklidedir :
vocal : ogün sanlısoy
rhytm guitar : hakan utangaç
lead guitar : demir demirkan
bass : tarkan gözübüyük
drums : cenk ünnü
- 2007 ya da 2008 basımında kapak değişmiş.albümü dinleyemediğim için şarkılar yeniden düzenlenmiş mi yoksa olduğu gibi kaydedilip sadece kapakmı değişmiş bilmiyorum. elimde '92 basımı olan orjinali olduğu için nedir ne değildir araştırma gereği de duymadım.ama yeni kapak pek sarmadı beni....
|