|
|
- nani nani naaaniiiii
-sol şeridi açın lütfen sol şeridi açın lütfen.
yanımdaki teyze :
-vah vah gene nerede ne oldu kim bilir? vah ki vah eskiden böylemiydi evladım ambilans mi vardı sanki. kaza felan oldu mu olan olurdu adam ya ölürdü yada sakat kalırdı . hastalandık mı konu komşu gelir bize bakardı nerde o eski günler ahh.
ben:
-nee?(chixculub, 09.12.2004 18:13 ~ 21.06.2007 14:27)
- herhangi bir şekilde kaza yaparsa direk canlı görgü tanığı olayım merakı içindedir bu insanlar..o kadar hızla, trafiği yara yara geçen bir aracın ne yapacağı belli olmaz, acaip aksiyon da olabilir, geçen giden ambülansına arkasından bön bön de bakılabilir..
ben genelde arkasından giden akıllılara şaşıyorum..milleti keriz yerine koyuyorlar bariz..dikkatsiz olursa tam kazalık tiplerdir..
- içlerinden vah vah allah yardımcısı olsun,allah bol şifalar versin diyerek aslında ne olduğunu merak eden insanlar.tabi içten dua edenlerde vardır.
(idiot, 26.04.2005 22:00)
- ambulansların ışıkları ve çıkarttığı seslerle ilgisini cezbettiği insanlardır. ayrıca toplumumuzda bolca bulunan hastalara acıma hissi de bu insanlar için bakma sebebidir. birçok insan ambulans geçerken içindeki hastaya içinden acil şifalar diler ve kendi başına gelmemesi temennisinde bulunur. ambulansla kötü anıları olanların bu anılar canlanıverir gözlerinde. birçok sebebi vardır insanların geçen ambulanslara bakmasının ve çoğu da zararsız sebeplerdir.
- hayatlarında heyecana özlem duyan insanlardır. genelde amblans geçtikten sonra aralarında tertışma yapılır kaza üzerine.
- meraktır, reflekstir.
aynı insanlar, itfaiye geçince de, polis geçince de biri bağırınca da bakarlar.
hem sorarım size kaç kişi kaptan arka kapı denince arkasına önüne bakmıyor, ya da biri sıkışmış otobüs camını, tavan kapağını açmaya çalışırken izlemiyor.
onu da geçtim,
hoca sınıfta "seeen arkadaki kırmızılı" diyince arkasına dönmeyen adam yok mudur?(venom, 07.05.2007 19:55)
- trafik'te geçen ambulansa bakan kişiler, sirenleri duyduğu an geçmişte yaptığı bir kazadan dolayı ambulans'la götürüldüğü anı hatırladığı için bakan kişilerdir.
|