gündem
  1. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  2. · yeşim salkım
  3. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  4. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  5. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  6. · çok istenip de olunamayan meslekler
  7. · apertura 2009
  8. · göt olmak
  9. · seni seviyorum

trafikte bir anda bastıran kaza yapma isteği  

1. hiç bastırmıyorsa günde 37 kez bastırdığını sayıyorum sonrasını hatırlamıyorum.. öndeki arabaya arkadan koyma isteğime engel olamıyorum. kimsenin canına kastım yok. malına da. ama kendimi durduramıyorum.

ne zaman bu istekle başedemesem direksiyonu en yakın lunapark'a çeviriyorum. orda da hep aynı şarkılar çalıyor sürekli. gıcık oluyorum.. ya ya ye koko cambo ya ya yeeeee.. çocukluktan beri değişmeyen bu durum bizimle bir büyüyor. buna çok üzülüyorum.all that she wantssssss....... bi de informer.. ne eskimez şarkılarmış arkadaşşşşşşş.......

çarpışan arabaya binince de biri gelip bana vurduğunda çok bozuluyorum. nedense efendiliğim tutuyor o pistte. hiç kimseye çarpmadan iniyorum..
    (jack diego, 29.10.2009 14:09 ~ 14:10)
  2. hastanın ilaçla tedavisi mümkün olan rahatsızlığıdır. ancak şunu da unutmamak lazım, ilaç bir yere kadar, eyüp'te nefesi kuvvetli herhangi bir hocaya kurşun döktürülürse geçecektir. şimdi yine mi kıçından uyduruyon ulen diyeceksiniz, çok art niyetlisiniz ya. tam onüç yıllık nefretimden kurtuldum. yalan atanın ağzı ensesine gelsin, kontörleri tükensin...

http://dertlibahattin.blogspot.com/...
    (dertli bahattin, 07.11.2009 10:45)
  3. kaldırımda bir başkası ile samimi şekilde yürüyen sevgiliyi görünce pik yapar.
    (luto, 07.11.2009 10:53)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil