|
|
- trabzonspor'a gönül vermiş sözlük yazarlardır.
(bkz: the blades)
- trabzona hiç gitmemiş olup da trabzonsporu destekleyenler de vardır bunların arasında.
(bkz: one more cup of coffee)
lazlık karadenize mahsus değildir!
- hayatın her anına trabzonspor'u sığdıran yazarlardır.
trabzonspor bir efsanedir. çünkü kimsenin ihtimal dahi vermediği başarılara kendi bünyesinden yetiştirdiği yıldızlarla ve büyük imkansızlılar içinde erişmiş, mevcut düzeni yerle bir etmiştir. sadece bir takım tutmak değildir trabzonsporluluk. o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış da değildir. bir kültürü yaşamaktır, karadeniz'in dalgaları gibi hırçın ve inatçı olmaktır. anadolu'nun futbol başkaldırısına öncülük etmektir. anadolu takımı olması hasebiyle de şampiyonluklarının çekilememesidir...
istanbul saltanatını 6 kere yıkmış olmak ve defalarca yıkacak olmaktır. en kötü gününde dahi köşeye çekilmemek, trabzonsporluluğu ile gurur duymaktır. resim derslerinde bordo ile mavi kullanmak için bahaneler üretmektir, dünyayı bordo- mavi görmektir. trabzonsporlu olmak diğer taraftarlık aidiyetlerinden farklı olarak bir duruşu da gerektirir. trabzonsporlu olmak sıradan bir futbol tutkusu ile açıklanabilecek bir olgu değildir, güçsüzün güçlüye başkaldırışıdır.
- 28 temmuz akşamından beri artık ağlamak isteyen taraftar yazarlardır.
- çoğu hala trabzonsporun şampiyonluğunu görememiştir, hatta tarihin en kötü yönetimiyle moralleri iyice bozulmuş yazarlardır.
- isyanlarda olan sözlük insanlarıdır..haklıdırlar da bu isyanlarında..
- trabzonspor benim çocukluk kahramanımdır diyen, yenildiği zaman o günü zehir olan sözlük yazarlarıdır.
- benim açımdan trabzonsporlu olmak sevgisini tarif edemediğim, renklerinden tutun, o büyülü stadına aşık olduğum, basiretsiz yönetimler ve camia büyükleri yüzünden önü kapanan ve asla bu kadar başarısızlığı haketmeyen bir takımın taraftarı olmaktır.
(petsi, 15.08.2007 14:11)
- (bkz: ben)
- (bkz: trabzon sözlük)
- ilk hami mandıralı formasını üzerime geçirdiğimde, nerden bilirdim ki bu forma sevgisinin benimle beraber, hiç şampiyonluk görmeden onlarca yıl süreceğini? ben en azından şanşlı nesil içerisindeyim trabzonsporun şampiyonluğuna şahit olanlardanım.
- bu sene takımlarından oldukça ümitli olan yazarlardır.belki bu yıl da şampiyonluk kendilerine gülmeyebilir ancak takımları bu yıl son yıllarda hiç görülmemiş bir şekilde hırslı oynuyor.evet henüz fırtına seviyesine ulaşamadı takım ancak rüzgar yavaşça şiddetini artırıyor..
- karadeniz rüzgarı yıllar öncesi gibi eserse kimsenin tutamayacağı yazarlardır. sezon sonunda belki de şampiyonluk zirvesi düzenleyecek yazarlardır aynı zamanda.
(bkz: allah söyletiyor)
- (bkz: ceberrut)
|