görseller
trabzon taraftarıtrabzon taraftarı
trabzon taraftarıtrabzon taraftarı
belki ilginizi çeker
  1. · çılgınlar
gündem
  1. · aşık olduktan sonra söylenen ilk sözler
  2. · colin kazım richards
  3. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  4. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  5. · günün tek cümlelik özeti
  6. · yetenek sizsiniz türkiye
  7. · 8taş deyip f3n3rbahç3 lafına bozulan ezik fenerli
  8. · mahşer i cümbüş
  9. · film izlerken sürekli konuşan insan

trabzon taraftarı  

1. hakkında "bikaç kendini bilmezin yaptıklarını bütün camiaya mal etmemek lazım" gibi yorumların bile yapılamayacağı taraftar..fenerbahçeyi düşman belleyip yıllardır ellerinden geleni yapmışlardır..
    (kerdem, 14.09.2004 23:43)
  2. an itibariyle oynanan fenerbahçe-trabzon maçında hop oturup hop kalkan ve büyük ihtimalle şekilden şekile giren guruptur.
    (gülümsün, 30.04.2005 21:00)
  3. (chaghdash, 12.07.2007 03:35)
  4. televizyondan takip edildiği kadarıyla, göze ve kulağa çok dağınık gelen taraftar kitlesi.maraton bir tezahurata başlarken, kale arkasının başka bir şey söyleyip, bitirdiğini gözlemliyoruz.iyi bir amigoyla, bir kaç davulla ve 15-20 megafonla bu sorun rahatlıkla çözülebilir.
    (mücrim, 12.07.2007 04:01)
  5. (zoser, 12.07.2007 04:17)
  6. genelde beyaz bere takan taraftar grubu.
    (bkz: bilin bakalım neden)
    (pinkwings, 25.11.2007 23:54)
  7. yıllardır ( yıllardan kastım minumum 12 yıl ) hiç bir taraftar grubunun baskın rol oynayarak diğer türbün taraftarlarını bir çatı altında birleştirmeyi başaramaması ve trabzon'un gerçek taraftarlarının maça gitmeyi bırakalı yıllar olmasından ( yıllardan kastım minumum 6 yıl ) dolayı ortaya çıkan taraftarlardır maçlardaki. bir tarafta faroz taraftarı, bir tarafta kale arkası, bir tarafta maraton, bir tarafta çılgınlar, bir tarafta erdoğdu'dan fanatik hamsiler ve hep bir ağızdan bağırdıkları " bağırmayan taraftar siktirsin ". yönetim ( yönetim diyorsam albayraktan tut, mehmet ali yılmaz'a kadar ) sesini çıkarmayıp, taraftarının siktirip gitmesine mütevellit ogün samast oley diye bağırabilen bir grup ortaya çıkmıştır. uzun yıllar bu grup trolling yapmaya da devam edecektir. daha öncede yazdım, yine yazıyorum bunu bağıranlar kafatasçılığından değil komik buldukları için bağırıyorlar. daha vahim o zaman diyebilirsiniz ama olay bundan ibaret.

tanım: gerçek taraftarı maçlarda görülemez.
    (uzaktan algılama, 20.10.2008 09:12)
  8. her ne kadar küçük bir örneklemden genelleme yapmak yanlış olsa da; taraftarının holiganizmi, fanatizmi, ırkçılığı, devlet jargonunu birbirine katarak slogan haline getirdiği futbol takımı taraftarları.

gerekçe: hakem hatalarını protesto etmek
    eylem: türkiye futbol federasyonunun önüne siyah çelenk bırakmak
    slogan ve pankart: "ermeni oğuz’a trabzon’da soykırım" atılan slogan; "yasinlerle çıktık yola ogünler çok yakında" açılan ve sonradan kapattırılan pankart.

münferit bir olay mıdır bilinmemekle ve hiçde öğrenmeye çalışmamakla beraber; bu zihniyetin hala aramızda yaşadığının, barındığının ve durmadan ürediğinin bir kanıtı olsa gerek bu.

evet tüm bunlar için; özür diliyoruz. bebeklerden katil yaratan zihniyetin hala aramızda var olduğunu bilerek, özür dilemenin bile etiketlenmek için* gerek ve yeter şart olduğu ülkem topraklarında.

not: diazepam'ın önerisi ile trabzonspor başlığından buraya taşınmıştır.

düzeltme: gizli bakınızlar eklendi.
    (aglaures, 17.12.2008 17:02 ~ 17:10)
  9. trabzon-fener maçlarında verilen haksız kararlarla haklı olarak çıldıran taraftar
    (zızz, 10.01.2009 23:25)
  10. çok değişiktir trabzonspor taraftarı, avni aker de maç başlamadan önce deli gibi çıldıran, tezahürat eden taraftar maç başladığı an susar.(61. dakikaya kadar da uzun uzun tezahüratlar,bağırışlar pek olmaz)
    nedeni de kısa ve öz bir diyalogla açıklanabilir;

ayağa kalkmış bağıran bir genç : trabzoooooon, laylaylaylaaay!!!
    delirmiş bir yaşlı amca: uşuğum otur da maçı izleyelum daa!

çünkü maçı pür dikkat izlemek, pozisyon kaçırmamak çok önemlidir trabzon taraftarı için.
    "kardeşim ne biçim taraftar üretici değil slogan olarak, destek sıfır, sus sus olur mu?" diyen çıkabilir.
    destek trabzonda her an vardır zaten şehir içinde, maç günü olsun olmasın şehrin her yanı bordo mavi, maç sonrası kolbastılar, her an her yerde trabzonspor vardır zaten. takım da her daim bu desteğin farkındadır.
    (kumral ada, 16.02.2009 00:30 ~ 01:28)
  11. büyük çoğunluğu trabzon'da yaşayan taraftar topluluğudur. trabzon şehrinin nüfusu da yaklaşık 200.000 civarıdır. o yüzden trabzonspor taraftarının 'biz neden üç büyüklere nazaran pastadan az pay alıyoruz ?' sorusu yersizdir.
    (fil abbasi, 16.02.2009 00:41)
  12. 7 mart 2009 trabzonspor konyaspor maçı'nda oyundan alınmasından sonraki 10 dakika boyunca colman'a tezahürat yaparak takdirimi kazanmış taraftar topluluğudur. futboldan anladığını, yani en azından ersun yanal'dan çok anladığını belli etmiştir.
    (dawsan, 07.03.2009 17:44)
  13. 15 mart 2009 trabzonspor galatasaray maçında da görüldüğü üzere ne yaptığını bilmeyen bir taraftar grubudur. 61. dakikada şow yapıcaz diye maçı soğuttular ki trabzonspor tamda galatasarayı köşeye sıkıştırmaya başlamıştı. balonlar, konfetiler havalarda uçuştu. ne lan bu panayırmı demek istiyorum efendim. amacınız takımınızı desteklemek mi, çoluk çocuğu eğlendirmek mi.. hayır merak ediyorum 61. dakikada gol yeseler nolucak gol sevinci yaptık mı diyecekler.
    (monochrome, 16.03.2009 03:37 ~ 03:40)
  14. 61. dakika zamazingosu ile her hafta karşımıza çıkan taraftar kitlesidir.15 mart 2009 tarihli galatasaray maçında yine ayni zamazingo ile karşımıza çıkmışlardır hemde trabzonspor maçta üstünlük kurmaya başladığı sırada akabinde 66 dakikada golu yiyip bakakalmışlardır.
    (john wayne, 16.03.2009 04:30 ~ 15:32)
  15. "61. dakika" şovları sırasında trabzonsporun gol yemesi durumunda ne yapacaklarını merak ettiğim taraftar grubu.
    (jamesjoyce, 16.03.2009 09:40)
  16. annemin yıllardır mensubu olmaktan gurur duyduğu taraftar grubu.düşmanlıkları sanılanın aksine sadece fenerbahçe'ye değildir,onları yenen her takıma karşı bir düşmanlıkları vardır.
    (tozpembehayallerdenardakalantoz, 16.03.2009 11:34)
  17. vakti zamanında stad etrafındaki tellerin kaldırılıp gayet medenice maç izleme furyası ortaya döküldüğünde hıncal tarafından “her yerde tel örgüler kalksın ama trabzon’dakileri kaldırmak değil üzerine bir de elektrik akımı vermek lazım” diyerek kışkırtılan taraftar gurubudur…
    (yatmadanönceyüzkalemdarbesi, 16.03.2009 15:01)
  18. takımına destekten çok köstek olan taraftar grubudur.
    (so has, 22.08.2009 16:14)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil