daha pek çok böyle şey var ama buraya yazarsam sanki hakaret gerekçesi ile silinir geliyor o derece uçulmuş.
bir de kendileri hakkında yazmış başka bir sözlük* başlığına da ''oradan bakınca faşiste mi benziyoruz bacım?'' falan demişler. eğer ironi varsa ben anlamadıysam affola diyerek bunu bitireyim o zaman.
bu arada itü sözlük başlığı da boş değil tabi.
sözlükten çok başka birşeye benzeyen faşizan giri yuvası. kendi hallerinde faşist milliyetçi ırkçılıklarını cümle aleme böylesi duyurmayı seçimiş 3-5 adamın aslında kıytırık ama dikkat edilmesi gereken girişimi...
edit: belki de trabzonu kötüleme amaçlı birşey de olabilir, hangi faşist kendine faşist der ki?ilginç ve saçma.
2.
atasporları kapkaççılık olan suratsızlar.
(#219) fasho necdet|21/4/2007 02:03 |
3.
acemler türkler ve araplarca sevilmeyen cevrelerindeki tüm milletlere düşman olan dağ kabilesi.millet olamadan devlet olmaya calısmaları ise gariptir.
(#232) ylnzkrt|21/4/2007 13:41 ~ |
biz, milletimize hakaret edenleri hiç sevmiyoruz.
burada bulunmalarını da kesinlikle tavsiye etmiyoruz.
sonra karadenizliliğimiz gereği birazcık susturuyoruz.
inanın sonra biz de çok üzülüyoruz.
siz de kaşınmayın di mi ama...
şu sıralar internette kendi kendine çoğalan sözlük türevlerinden biridir. kullandığı scripti şu ara en az 30 sözlükte gördüm. sanırsam bedava forumlarda dağıtıyorlar.
"itü sözlük" başlığında, burasının terörist yuvası olduğunu belirten bir giri içeren oluşum. hayatında kitap diye, felsefe diye, edebiyat diye, ne bileyim akla gelecek herşey diye birşey duymamış, hiç "sözlük" görmemiş; mahalle aralarında "artizlik" öğrenen, sustalısevençakıyadahayırdemeyen cani ruhlu kayıp gençlik yuvasıdır.
kesinlikle dalga geçtiklerini düşündüğüm yazarlara sahip site.
inanması güç çünkü hiç bir ülkücü faşist olduğunu söylemez, faşizme de karşı olduklarını iddia ederler. burda faşizmi yüceltiyorlar falan ilginç. yani böyle bir oluşum inandırıcı gelmedi.
(bkz: trabzon sözlük başlığı silinsin kampanyası)
kendi yazdıklarını sadece kendileri okusunlar,iğrenç fikirlerini kendilerine saklasınlar diye hakkında böyle bir kampanya başlatılmasını istediğim oluşum. madem tepkiliyiz hiç değilse somut birşeyler yapmış oluruz.hem böylece daha çok kişiye ulaşmaları da engellenir.
trabzonun ve karadeniz insanını yanlış tanıtabilcek sözlük.
eyleme geçirilen faşist hareketleri desteklemek amaçlı olduğunu düşünüyorum.
bunlar çoğaldıkça biz de çoğalacağız.karadeniz insanının adını kötüler ancak bu pislikler.
kendisine bakılıp da trabzon hakkında genelleme yapılamayacak olan sözlüktür efem. söz konusu sözlük "trabzon öğrenci yurdu"nda kurulmuş. bu yurtta kalan bir kaç kafadar, ne yapsak etsek de internetin içine sıçsak deyip böyle bir sözlük kurmaya karar vermişler sanırım.
bir kaç kafadarın hezeyanlarını koca bir şehire mal etmek akıl kârı değil.
beni kör kuyularda merdivensiz bırakan sözlüktür. trabzon halkına allahtan sabır diliyorum. böyle adamlar pisliklerini oraya buraya bulaştırmaya devam ederken, şehrin adı da her geçen gün biraz daha kirleniyor. yazık..