belki ilginizi çeker
  1. · hüsmen dayı
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · zongul ducks
  2. · dinde zorlama yoktur
  3. · call of duty modern warfare 2
  4. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  5. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  6. · erkekte ses tonu
  7. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  8. · converse all star
  9. · çalan telefona yetişememek

trabzon ekmeği ile hamburger yapmak  

1. türk usulu hamburgerdir. dev cüsseli ekmeği ve bol malzemesi ile doyumsuz bir lezzete sahiptir ve oldukça doyurucudur. menü ismi big tro xxxl'dır. dombililerin favori hamburgeri olmaya adaydır.
    (mustaj, 14.08.2009 00:14)
  2. uzaktan bakıldığında bir tür hüsmen dayı faaliyeti gibi görünmekte.
    (232323, 14.08.2009 00:16)
  3. akçaabat köfteile yapılırsa makbule geçecek olandır. piyaz miyaz. ayarlayın işte.
    (rwac, 14.08.2009 00:16 ~ 00:20)
  4. dombili kingin yeni ürünü.. sloganıysa "bunu yiyen insan olamaz dombiliye gelin hayvanlaşalım..."
    (böle açaydım kollarımı gitme diyeydim, 14.08.2009 00:22 ~ 00:49)
  5. tipik bir obez amerikan vatandaşını doyurmak için ideal bir çözüm.
    (aujfm299, 14.08.2009 00:24)
  6. hayır o ekmeği şöyle bir düşünüyorum da -ki kısa bir süre önce kendisiyle karşılaştım- çok ciddi konuşuyorum yeryüzünde onu böyle baya iki elle tutup hamburger niyetine yiyecek adam bulunmaz. ortasına doğru kalınlaşan yuvarlak ve dopan bir şey olduğundan özellikle bu kısımlarda iki dudak arasına girmekte sıkıntılar yaşatacaktır.

ama sonuçta burger king de steakhouse'u ilk yaptığında böyle ikilemlerde kalmıştı belki: ''hayır halk bunu kabul eder mi acaba, fazla mükemmel ve hayvansı olmadı mı, teenagelerimiz bunu sevgilileriyle birlikteyken kibarca yiyebilecek mi, kenarlardan taşan eti nazikçe ısırabilecekler mi, hayvansı soslar koymayalım ısırınca fışkıracak mı ?'' diye düşünmemişti adamlar büyük ihtimalle.

sadece sonucuda oluşacak mükemmel hazzı hayal ettiler belki.

o yüzden dopan vakfıkebir ekmeğimizi bu konuda destekliyorum. girişimci iş adamı lazım ama.
    (en yavas kaplumbaga, 14.08.2009 00:30 ~ 00:31)
  7. fast food restoranlarında "boşan da semerini ye menüsü" çıkması halinde yanında bir tencere patates kızartması ve bir kova kolayla görülebilecek eylem.
    (sanal pilot, 14.08.2009 00:46 ~ 00:50)
  8. beyaz'ın hüsmen tiplemesinde elinde tuttuğu hamburger bu ekmekten yapılmadır.
    (ekmek arası dünya, 14.08.2009 02:22)
  9. patentini aldığım hamburger çeşidi. mc donald's ve burger king cevapsız atıp duruyor.

(bkz: yırttık abicim yırttık)
    (mustaj, 14.08.2009 22:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil