türk usulu hamburgerdir. dev cüsseli ekmeği ve bol malzemesi ile doyumsuz bir lezzete sahiptir ve oldukça doyurucudur. menü ismi big tro xxxl'dır. dombililerin favori hamburgeri olmaya adaydır.
hayır o ekmeği şöyle bir düşünüyorum da -ki kısa bir süre önce kendisiyle karşılaştım- çok ciddi konuşuyorum yeryüzünde onu böyle baya iki elle tutup hamburger niyetine yiyecek adam bulunmaz. ortasına doğru kalınlaşan yuvarlak ve dopan bir şey olduğundan özellikle bu kısımlarda iki dudak arasına girmekte sıkıntılar yaşatacaktır.
ama sonuçta burger king de steakhouse'u ilk yaptığında böyle ikilemlerde kalmıştı belki: ''hayır halk bunu kabul eder mi acaba, fazla mükemmel ve hayvansı olmadı mı, teenagelerimiz bunu sevgilileriyle birlikteyken kibarca yiyebilecek mi, kenarlardan taşan eti nazikçe ısırabilecekler mi, hayvansı soslar koymayalım ısırınca fışkıracak mı ?'' diye düşünmemişti adamlar büyük ihtimalle.
sadece sonucuda oluşacak mükemmel hazzı hayal ettiler belki.
o yüzden dopan vakfıkebir ekmeğimizi bu konuda destekliyorum. girişimci iş adamı lazım ama.
fast food restoranlarında "boşan da semerini ye menüsü" çıkması halinde yanında bir tencere patates kızartması ve bir kova kolayla görülebilecek eylem.