|
|
- tr vatandaşı olup da tr gerçeklerine duyarsız kalarak iç dünyasındaki sapkın, ham, hastalıklı düşünceleri insanlara empoze etmeye çalışan tuhaf yaratık. ya sen nasıl bi şeysin hakkaten. insanın bu kadar ruhsuz, vurdumduymaz, bencil olması için gerçekten çok ciddi sıkıntıları olmalı. tr'de türban kabul edildi, onun gerginliği var, hadi bunu geçtik her gün onlarca şehitimiz ölüyor, çok daha fazlası da ölüm tehlikesi altında vatanını savunuyor. tüm bu hadiseler yaşanırken sen nasıl sikinin keyfine bakıp saçma sapan şeyleri hayatının odak noktası haline getirirsin anlamak mümkün değil. yaşadığımız doyduğumuz doğduğumuz yere sahip çıkalım. insanlağımızı kaybetmeyelim.
- ben bunu 2 aydır ülkemin en yüksek mertebesinde görüyorum.örnek: türkiye' nin onca sorunu varken (işsizlik, dış borç, susuzluk, doğal gazsızlık, rüşvet, derin devlet, ... böyle gider bu) gidipte türban konusunu insanlara empoze etmek. hatta ülke sınır ötesi operasyon yaparken bile konu hakkında bahsetmek...
(giri çok basit oldu biliyorum, ama ne yalan söyleyim kendilerinin yaptıkları daha basit)
|