|
|
- (bkz: tebessüm)
- önce yaprak dökümü'nün şimdi ise menekşe ile halil'in müziklerini yaparak gönlümüzde taht kurmuş, müthiş bir ses ve yorum sahibi bass gitarist, müzisyen. özellikle menekşe ile halilde çalan ninni adlı eseri tek kelimeyle mükemmel.
(bkz: tebessüm)
(bkz: uzak)
(bkz: ninni)
16.05.07 tarihli ekleme : ve hala tapılacak şarkılar yapmaya devam etmektedir.
(bkz: sardunyalar)(azimlii, 15.09.2007 06:33 ~ 16.05.2008 02:22)
- müziğini yaptığı dizilerin başarısını önemli ölçüde etkilediğini düşündüğüm müzisyen.sözleri, müziği ve insanın içine dokunan sesiyle dikkatleri çekmiştir. yapım aşamasında olan resmi web sitesinden şarkıları indirebilmek gibi bi güzellik de vardır.
http://www.toygarisikli.com/
- http://www.youtube.com/...
sesine ve yaptığı bestelere hayran olunası sanatçı, geleceğe kalacak nadir seslerden ve bestecilerden bence
- dudaktan kalbe adlı dizinin de müziklerini yapmış zat-ı muhterem.
- ilk önce yaprak dökümü dizisinin müziklerini yaptığını duyunca ilgilimi çeken, ardından dudaktan kalbe dizisinin o muhteşem şarkısını duyunca hayranlığımın kat ve kat arttığı müzisyen.bir ara yonca lodi ile çalıştığını duymuştum...
(billy, 29.11.2007 10:58)
- gerçekten dinlenince aklı başından eden bir sese sahip. ilk duyduğum anı hatırlarım. içeride televizyonda dizide çalan bir müzik dikkatimi çekmişti ve bitene kadarda toplayamadım kendimi piyasada sesim güzel diye cirit atan pek çok sesten daha üstün ve gerçekten kalitesi ortada yaptığı çalışmalarla. en çok dikkatimi çeken eseride sardunyalardır dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim sözleri şöyledir.
en son sardunyalarda soldular
sen orda ben burda yüreğim yanar
bu ayrılık değil ölüm bana
ne olur ağlama kıyamam sana
bu aşk saklı içimde sende gitme acılarla
olmaz böyle ayrılık niye
o masum yüzünde sessiz çığlıklar gibi her sözün
git desende kal desende yaş dolar gözüm
o masum teninde yorgun ellerinde hep hüzün
sensizlikten her nefeste yaş dolar gözüm
dokunma yaralarıma içimde çıkmaz yollara
yapma
dudaklarınla kalbime dokunup onu acıtma
vurma yaralarıma kar yağmasın baharıma
yapma
dudaklarınla kalbime dokunup onu acıtma
hatta (bkz: http://www.youtube.com/...)
- (bkz: ses var görüntü yok)
- sardunyalar şarkısı ile beni kendine iyice hayran bırakmış olan müzisyen.
(billy, 10.06.2008 14:13)
- artık dizi sektöründen sıyrılıp, bu müthiş şarkılarını bireysel olarak kullanmasını dilediğim başarılı müzik adamı...
- nasıl başarıyorsa her şarkısında -tebbessüm gibi neşeli melodilerinde bile- ağlatan adam.
nasıl bir ses tonu,nasıl net sözler.acımıyor hiç...
(bkz: dağıldık sonunda)
- sesi'nin nasıl güzel bulunduğunu anlayamadığım insan kulağı mı cırmalıyor rahatsız oluyorum o sesi'ni titretmesine
- (bkz: sagopa kajmer)
- aşk ı memnunun jenerik müziğiyle tekrara kendisine hayran bırakan besteci ve yorumcu
- nedense kendisini hep uzun ve kıvırcık saçlı hayal ettiğim insan. halbuki saçsız ve karizmatik bi kişilikmiş.
ayrıca sesi ve yorumu çok etkileyici. bi hüzün veriyor insana. çok hoş, çok dokunuyor.
- "o masum yüzünde sessiz çığlıklar gibi her sözün
git desende kal desende yaş dolar gözüm "
karşıma zamanlama olarak müthiş bir anda çıkan sözlerin sahibi.
|