belki ilginizi çeker
  1. · toolbox
  2. · toy box
  3. · sevgililer gününde sevgilisine kinder alan dallama
gündem
  1. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  2. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  3. · yasaklanması gereken şeyler
  4. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  5. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  6. · kar yağarken hissedilen duygular
  7. · her yerinden öpüyorum rüştü
  8. · merve yi tavla
  9. · yakışıklı olmadığının farkında olmak

toybox  

1. bir küçücük fıçıcık
    toybox toybox
    içi dolu herşeycik
    toybox toybox...nidalarıyla veletleri coştukça coşturan ,içinden eblek şeyler çıkan(hiç almadım ama kesin öyledir)kutu.
    (kusmuk, 05.03.2004 22:14)
  2. içinden sakız çıkan oyuncaklı kutu. bakkalarda satılır.
    (jkfl, 12.01.2007 00:57)
  3. sürekli bu sefer hesap makinesi çıkacak diye 10 yaşındaki çocuk hevesiyle aldığım ve açtığım şeydir ama sürekli plastik uçak çıkıyor be kardeşim.
    (otopsiyaparkenoluyukaybettim, 14.04.2007 00:06)
  4. içinden birbirinden güzel, minyatür oyuncaklar çıkan güzel sakızdır. her seferinde "acaba bu kez ne çıkacak" şeklinde bir merak yaratır insanda, zamanla bu merak hastalığa dönüşür. geçenlerde bana hesap makinası ve mini bir bantlık çıkmasıyla sevinçten kendimi kaybettiğimi hatırlıyorum. öğle tatillerinde bakkal önlerinde bu sakızlardan açan ve birbirlerine "bana tank çıktı, sana ne çıktı olm?" tarzında sorular yönelten takım elbiseli eşşek kadar tipler görülebilir.
    (abdurrahmanshowtv, 18.06.2007 18:27 ~ 18:28)
  5. zamanında hesap makinası kazanmak için bakkaldan üçer beşer aldığımız şey.
    (melodynelson, 18.06.2007 18:37)
  6. kardeşlere alınan ve içinden çıkan zamazingoyu tam yirmi dakikada yapmama neden olan oyuncaklı, sakızlı, sinir bozucu kutu.

(bkz: iq testi)
    (çat, 26.02.2009 16:24)
  7. kinder sürpriz yumurtanın yerini asla tutamayacak olan hede.
    (şekspirin sonesi, 26.02.2009 16:27)
  8. o düttürük oyuncakımsılar için bakkal önlerinde çocukların ağlayıp zırlamasına , oyuncağı birleştiremeyen anne babanın sinir krizi geçirmesine neden olan şey
    (elastigirl, 16.08.2009 17:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil