|
|
- çad dilinde kurak mevsimde doğan cocuklara verilen isim "yaşam umudu"
bu yüzden de nickim..(toumai, 12.04.2004 00:42 ~ 00:43)
- netteki konuşkanlığını zirvede pek gösteremeyen ve yorgunum diye geçiştiren *nette sohbeti güzel olan zirvede tanıştığım arı
- oda arkadaşım,lise arkadaşım,dostum,hemşerim,güzel yüzlü çocuk...
- orta afrika ülkelerinden çad’da bulunan fosillerinin bilinen en eski insansıya ait olduğu belirlenen canlı.
(glory, 08.04.2005 10:54)
- bugün pesdacui tarafından tanıştırılmış bulunduğum güler yüzlü sevecen muhabbet adam.çok beğendim hasta oldum kendisine.(bkz: itusozluk[ml])
- iyi bir insan; bu aralar sık sık karşılaşıyoruz, ama o çok bekler ben öyle çiçeği falan ona vermem..
sonra daha lunaparka gideceğiz; bi de yemek ısmarlayacakmış bu toucuk.. gerçi bu kötü insan; ne yapacağı belli olmaz..
- üstteki girimle kendi kendime çelişki yaratmama sebep olan bir yaratık..
iyi mi kötü mü anlayamadım..aaa bir de bana kitaplar bulacağını bulamazsa da dışarıdan getirteceğini iddia eden yazar...(despinaa, 21.07.2005 23:57 ~ 22.07.2005 09:28)
- bir başlığa en çok giri giren şahsiyet budur herhalde.her yapılan yorumun altına o yorumla ilgili yorumunu eklemese başına taş düşecek falan zannediyor herhalde. güzel bir giri, çok güzel.
- meşhur tartışmada uçurulmamasını, moderatörlerin dikkatli tavrına borçlu olduğumuzu düşündüğüm atraktif.. statüsü olan 'nükleer tehdit' ibaresi, uçurulmasının sözlük için, ülkemiz için ve hatta dünya için ne büyük bir tehlike olduğu gerçeğini gözler önüne sermektedir.. vah ki ne vah.. gerçi şimdi bu giriden sonra "otomatik kapı bunu baştan beri yapmamaktadır, faşist bazı yerlerde faşist değildir" kabilinden şeyler yazması; moderasyonun da ters mantık ile kendisini kanatlandırması muhtemeldir ki, bu durumda ben tetiği çeken eleman olmuş olurum.. yazık bana.
- kendisi manevi abim olur..nickinin anlamını hep merak etmiştim ama sormayı unutuyodum.. sağolsun yukarda açıklamış da öğrenmiş oldum..hiç unutmam(daha doğrusu toumai efendi sağolsun her zaman hatırlatıyo-yüzüme vuruyo)bi keresinde bavullarımı taşımıştı...
evet abicim,önce oal,sonra itü ve şimdi de itüsözlük..izinden geliyorum..
- 2006 yılında oda arkadaşım olan vadi insanıydı.keanu reeves'e benzer hafiften, fotoya sinemaya bayılır. evine bi kere gittim daha yeni taşınıyorlardı ama kendisi henüz bizim eve teşrif etmiş diil.
- yıllar önceden tanırım kendisini, ta ortaokul yıllarından... uzun süredir kendisinden haberim yoktu. allahın işi işte sözlükte karşılaştık. kendisi yıllardır hiç değişmemiş, hep aynı kalmayı başarmış, koduğum gibi duruyor.
- yeniden yazmaya başlamış bu aralar; iyi etmiş sanki...
- şu sıralar evini taşımaya hazırlanan yazar. yaşadığı semti değiştirmekle, yamacıma yaklaşmakla çok isabetli bir karar vermiş kendisi. iyi ki gelmiş, hoşgelmiş, bendenizi de pek mutlu etmiş!
(trieste, 20.01.2008 23:19 ~ 23:20)
|