belki ilginizi çeker
  1. · empire
  2. · amy winehouse
  3. · romantik
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · insanın hayatına sıçan şeyler
  2. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  3. · author gibi erkekler
  4. · disko kralı
  5. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  6. · yaran diyaloglar
  7. · 100 opera
  8. · hayır ayrılmadık ben onu terk ettim
  9. · türkiye deki kutuplaşma tehlikesi

total film  

1. şubat ayında piyasada olacak bu dergiyi mehmet açar hazırlayacak. dergi, sinema dergisine rakip olacak.

ingiltere'nin en prestijli dergilerinden total film, sömestr tatilinde yoğunlaşacak izleyiciyi hedef aliyormuş

edit: ilk sayısı çıkmıştır, crash adlı güzide filmin dvd'sini vermektedir.
    (cherryblossomgirl, 30.01.2007 23:52 ~ 02.02.2007 02:10)
  2. ilk sayısında piyasada 20 ytl'ye alabileceğiniz crash dvd'sini ve dergiyi 7.5 ytl'ye alabilirsiniz. kaçırmayın derim. crash dvd'sinin ek özellikleri bile mevcut.
    (snitch, 18.02.2007 14:59)
  3. kapağının tepesinde yazan ''dvd koleksiyon no.1:bu ay oscar'lı film crash'' yazısını gördükten sonra insanları ''lan galiba devamı da geilcek. no.1 falan dediğine göre.'' gibi düşüncelere sevkeden ve ikinci sayısında aynı yerde yazan ''dvd koleksiyonu no.2:nicholas cage'li lord of war'' yazısıyla yine aynı insanları kendisiyle paralı da olsa sıcak bir ilişkiye mecbur eden 'artık türkçe' sinema dergisi.
    (yoghurt, 27.02.2007 22:25)
  4. ikinci sayısında lord of war'un dvd'sini vermektedir.
    (snitch, 28.02.2007 21:00)
  5. gayet eğlenceli her ay süper dvd ler veren yazıların ve yazarların bozulmamasını ummakta olduğum sinema dergisi
    (gargantua, 07.06.2007 21:28)
  6. bu ayki sayısında the illusionist filmini vererek hayran bırakan dergi.
    (minik kus, 07.06.2007 21:50)
  7. ağustos sayısında kingdom of heaven dvd'sini veren dergi.
    (yilan tislak, 07.08.2007 21:07)
  8. ağustos sayısında çok güzel bir marlon brando yazısı yayınlayan dergi, her ay "biz bu sektörün magazin kısmına yakınız" mesajı veriyorlar. şimdilik piyasadaki en büyük rakipleri empire dergisi olarak gözükmekte, ikisi arasında seçim yapmak zorunda bırakılsam empire derdim ama rahatlıka, fakat allah'tan kimse böyle bir seçim yapmak zorunda bırakmıyor beni.
    (acyberexile, 07.08.2007 21:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil