toshiba   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. türkiyede notebook piyasasının %30 unu elinde tutan kaliteli firma
    (lethe, 24.07.2004 16:03)
  2. sabancı üniversitesinin öğrencilerine dağıttığı notebookların markasıdır.
    (the weakest link, 24.07.2004 16:18)
  3. tokyo ~ shiba
    orjinli yaratılmış bilgisayar firması
    (enip iqi, 30.08.2004 17:11)
  4. notebookta tek geçilecek marka
    (delilah, 06.02.2005 21:55)
  5. en iyi laptopları üreten firma. ayrıca birçok laptop markası da toshiba parçaları kullanır.
    (aqua, 06.02.2005 22:02)
  6. milli eğitim bakanlığı'nın tüm öğretmenlere bilgisayar kampanyası ihalesini kazanan firmalardan biri. diğerleri için :
    (bkz: casper)
    (bkz: exper)
    (wondrous, 18.03.2005 17:05)
  7. yeni çıkardıkları qosmio modeliyle notebook piyasasına adını kazıyan firma...
    (tutkuyakar, 18.03.2005 17:17 ~ 17:18)
  8. bilgisayarları kaliteli olsa da servisi beş para etmeyen marka!!!

(bkz: toshiba notebook bilgisayar teknik servisi)
    (bkz: tnb bilgisayar sistemleri)

ek: bilgisayarları kaliteli mi demiştim??? koccaman bir "hasssiktir ordan!!!" çekiyorum kendi kendime buradan sayın sözlükçüler. gördüğünüz yerde kaçın, almayın toshiba falan. aklınız varsa başka marka bir laptop kullanın!!!
    (selenge, 20.08.2005 16:14 ~ 25.02.2007 08:58)
  9. öğretmenlere ucuza laptop kampanyasında 75.000 laptop satışı yaparak dünya rekoru kırmışlar. oha.
    (bkz: öğretmenlere verilecek dizüstü bilgisayarlar)
    (creepingdeath, 26.09.2005 20:06)
  10. üçüncü nesil yazar.
    (camel, 25.11.2005 06:49 ~ 02.03.2006 12:23)
  11. laptopları güzel olan elektronik markası.
    (kurabiye, 25.11.2005 10:09)
  12. (bkz: trubrite)
    (zeus, 11.12.2005 17:19)
  13. yaklaşık iki yıldır kullandığım canım dizüstü bilgisayarımın markası. tuş takımı her ne kadar dayanıksız olsa da, üzerine envaiçeşit içecek (örn: coca cola, kahve, çay, rakı, bira, vs..) dökmeme rağmen sesini çikarmamış, servis yüzü görmek istememiştir. emsallerine göre pahalı olmasına rağmen kalitesiyle birinci tercihim olacaktır. ha bi de, ben bilgisayarımı alırken satışı yapan bayan eleman "abi kasası çelik alaşımlıdır, hiçbişi olmaz." demişti ki yaptığım testler sonucu doğrulanmıştır. (bi kez masadan, bi kez de sandalyeden düştü hala saat gibi çalışıyor vesselam.)

not: evet kardeşim görüp görebileceğin en sakar insanlardan biriyim.
    (tilburgdaki erasmus ogrencisi, 18.03.2006 16:10)
  14. bir zamanlar kullandığım sadece 16 kanal hafızası olan 37ekran renkli televizyonumun markası.
    (ufkabakan81, 01.04.2006 00:40)
  15. amerikanların kısaca tosh diye okudukları marka.
    (bkz: hedo)
    (exfloresse, 01.04.2006 11:19)
  16. bilmediği bir nedenden ötürü çaylak olmuştur.
    (toshiba, 26.05.2006 00:21)
  17. bir kez bile bir yere düşürmediğim, çarpmadığım halde, bir gece kapatırken "ekranı kırılan" dizüstü bilgisayarımın markası. yetmediği gibi 1 sene içinde dvd writer ı bozuldu, 3 adet tuşu da elimde kaldı. servise verdiğimde ise, garanti süresi geçerli olduğu halde, "hayır kardeşim temmuzda bitiyo" denildi, fatura gözlerine sokularak kabul ettirildi. sonra faturanın kopyasını kaybettiklerini iddia ederek tekrar para almaya kalkıştılar, tekrar fax çekildi. 2 hafta içinde geri veririz dedikleri bilgisayar, 3. haftasını dolduruyor, hala da ses seda yok. herşey satana kadarmış, bunu anlamış olduk.
    (bkz: toshiba center)
    (marla singer, 05.09.2006 15:37 ~ 15:38)
  18. laptoplarına falan pek güvenemediğim, inanamadığım, ara sıra küfrettiğim ama alkaline pillerine laf edemeyeceğim firma. artık bana mı denk geldi bilemiyorum, discmande 3 ay kadar kullandım o pilleri. şimdi de saate taktım, ordalar. oha be.
    (sigur ros, 05.09.2006 16:01)
  19. laptopımı ekran yayı kırık olarak teslim edip, işlemcisi-ekran kartı yanmış olarak teslim aldığım firmadır. 6 ayda laptopımı yapamamışlardır, teknik servisleri de, merkezleri de rezalettir. atılan tüm mailler, call center a yapılan tüm aramalar cevapsız kalır. laptop çöpe atılır, yeni bilgisayar alınır. teknik servise gidildiğinde, yalnız olunmadığı anlaşılır, çünkü bu problemleri yaşayan yığınla insan vardır. satana kadar gayet iyi ilgilenirler, sattıktan sonra da müşteriyi sallamazlar.
    (marla singer, 29.01.2007 05:01)
  20. yaklaşık 1 haftadır kullandığım dizüstü bilgisayarımın markası... teknik servisi ile ilgili girileri okuduktan sonra pamuklarla dolu bir kutuya koyup haftada 1 defa açmayı düşünüyorum...
    (deadclown, 30.01.2007 12:37)
  21. hayvanlar gibi ısınan laptoplara sahip firma.kışın soba niyetine kullanılabilir türden.
    (soul, 02.04.2007 16:54)
  22. a serisi notebookları oldukça iyi olan marka-ki en azından bana öyle denk gelmiş olabilir bilmiyorum, teknik servisi çok pahalı ve yavaş. bir ürün alırken markaya da para vermenin zorunluluğu bu gibi durumlarda ortaya çıkıyor ne yazık ki,halbüse babam armatör olsaydı da şöyle sağlam bir sony vaio yada toshiba nın qosmio serilerinden alsaydım oh oh ne ala teknik servisi peşimde dolaştırırdım.
    (chladoceran, 22.04.2007 11:30 ~ 11:30)
  23. kısa bir süre öncesine kadar türkiye distribütörünün çalışanı olduğum firma.dünyanın en iyi notebooklarına sahip olmakla birlikte tvleri de kesinlikle es geçilemeyecek markadır ki bir teknoloji mağazasındaki teşhir ürünleri arasında kolaylıkla kendini farkettirirler ve ağzınız açık izlersiniz görüntüdeki şahaneliği.ve fakat notebooklarla ilgili distribütör firmanın müşterilerine ve müşterilerle muhattap olan çalışanlarına çektirdiği eziyet çin işkencesini dahi aşmaktadır.zira bir toshiba notebook'unuz varsa el üstünde tutunuzdur, bozulmasındır.çünkü diğer notebooklara nazaran çok daha sağlam ve bozulabilitesi çok daha az olmasına rağmen sorun çıkarmış olabilir ve normal şartlarda diğer ülkelerde birkaç gün içerisinde sorun çözülüp müşteriye teslim edilebilen ürün için türkiyede aynı şey geçerli değildir.yüksek bir ihtimalle yurtdışından parça gelecek olan cihazı uzuuuuun bir süre beklemek durumundasınızdır.çünkü ne yazık ki işleyiş böyledir ve bu garanti şartnamesinde belirtilmiştir ki bu nedenle çağrı merkezini arayıp cihazınızı hiç görmemiş ve görmeyecek olan, servisler, merkez ve sizin aranızda iletişimi sağlayarak şamar oğlanlığı görevini üstlenen ve harbiden size yardımcı olmak için kasan ve nezaketi elden bırakmayan insanlara bağırmanızın size hiçbir faydası olmayacak sadece o insanı cinnete sürükleyeceksinizdir.bunun için en iyisi cihazı satın aldığınız mağazaya götürüp teslim ederek burdaki elemanların servise 1 ay sonra ulaştıracakları cihazınızı direk müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek sizin gerçekten yetkili servis olan bir firmaya teslim etmenizdir.bundan sonrası için tek yapacağınız beklemek, cihazınızın eksiksiz ve çalışır bir halde ve kars' taki bilmemkime değil de istanbul'daki size gönderimi için dua etmektir.he tabi cihazın usb girişine girişi oymak vesilesiyle sd kart taktıysanız, sağlam ama bir yere kadar dediğimiz cihazın üzerinden arabayla geçtiyseniz, mühendislik okuduğunuz için cihazı açıp kurcaladıysanız ya da ekrana sırf meraktan parmaklarınızla bastırıp likit ekranı çatlattıysanız çıkaracağınız tantananın herhangi bir yararı olmayacak, takdire şayan eyleminiz için alnınızdan öpüleceksinizdir ve tarafınıza bir bardak soğuk suyla birlikte yüklü bir fatura takdim edilecektir.
    (kimkorkarvirginiawoolftan, 22.05.2007 13:51 ~ 13:56)
  24. fan konusunda problemleri olan bilgisayar. ya çok sesli ya da çok sıcak.
    (restless times, 22.05.2007 13:54)
  25. çalındığı takdirde eğer çalınmadan önce not aldıysanız lan mac numarasından bulunduğu yer tespit edilebilen notebookların firmasıdır ayrıca.
    (kimkorkarvirginiawoolftan, 22.05.2007 13:59)
 sayfa  / 2