tosbağa *  

adana çık aradan

1. (bkz: vosvos)
    (easy company, 06.07.2005 10:41)
  2. organometallic heyecan içindedir, oltayı tutan dostu zorlanmaktadır, acaba iri bir sazan mıdır, turna mıdır, olsa olsa yayındır derken göl kamışını çekmeye muvaffak olur balıkçı dostu. ayaklarının dibine hızla düşen yarım dünya şeklindeki balık belli ki evrimin ileri safhalarında bir türdür, nihayet diğer balıkçıların refakatiyle bunun bir tosbağa olduğuna ikna edilirler ve tosbağa gamsız gamsız yürüyerek tekrar göle dalar. o gün oltayla tosbağa tuttuklarını istanbul 3'ncü bölgenin tümüne ilan ederler.
    (organometallic complex, 16.09.2005 17:00)
  3. bildiğin kaplumbağadır kendisi. bide bunun ateist vari takılanı vardır.
    (bkz: allahsız tosbağa)
    (serversirverme, 21.02.2008 14:02 ~ 14:14)
  4. en baba dağlardan birinde olan uludağın adını alarak kurulan güzide üniversitemizin insanların terzilikle alakalı bulduğu halbuki alakası olmayan bölümümüzde tanıştığım, tanıdığım, sevdiğim, güvendiğim, dostum dediğim, şirinlik muskası, pamuk prenses, uyurken çok yumuşak yanakları olan ve ayrıca inanılmaz cümleler sarfeden, günümün en azından bir kısmını muhakkak birlikte geçirdiğim ve bundan çok büyük zevk aldığım, allah nazarlardan saklasın dediğim, iyilik kiramen katibin vs. meleklerin hepsini bünyesinde ve hatta adından barındıran, melek gibi, melek olan, çok güzel yemek yapan, bana kilo aldıran, bana sigara içirtmeyen, üç saat matematik çalışıp gayet güzel notla geçen, uykuyu seven, izmirli olduğu güzelliğinden belli olan, en kısa zamanda bana kifla yapmaya sözü olan, en güzel yerlerinden biriyle sümüklüböcek ezmiş olan, insanlara tuhaf gelen davranışları birlikte rahatça sergileyebileceğim, yağmur yağarken basketbol oynadığım, birlikte kareokeler yaptığım, evlerinin önü boyalı direk diyen öyküyle berki evlerinin önündeki boyalı direğe oturttuğumuz, karadut şarabı arayıp bulup içtiğimiz, daha vaktim olsa hakkında onlarca şey yazabileceğim, gerçekten çok değer verdiğim beşinci nesil yazar, müthiş insan.
    (elifabeth, 09.06.2008 13:53 ~ 14:35)
  5. bana yazdığı mesajla,beni mutlu eden ve yalnız olmadığımı hissettiren bir yazar..hiç beklemediğim bir anda hiç beklemediğim bir şekilde gelen bu destek bana çok iyi geldi..

not: kesinlikle yanlış anlamadım ve hatta çok mutlu oldum
    (kırmızıdenizyıldızı, 28.07.2008 14:08)