belki ilginizi çeker
  1. · arena tr
  2. · nice xvid pack
  3. · torrentleech
  4. · tl
  5. · football manager 2009
gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · okan bayülgen
  3. · aşk ı memnu
  4. · giyotine yolladılar gitmedim
  5. · ugg
  6. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  7. · günün tek cümlelik özeti
  8. · 20 ocak 2007 evergrey istanbul konseri
  9. · kendini intihar etmek

torrentleech org*  

1. ara ara sunulan nice xvid pack'lerinin hepsine sahip olunması gereken bir torrent tracker'ı.
    (sükun, 04.02.2007 20:48 ~ 20:49)
  2. dünyanın hem en geniş arşivi olup da hemde hızı en yüksek olan torrent sitesi.
    (solamnicknight, 24.10.2007 19:07)
  3. davetiye gönderilmediği için hesabımı arkadaşımla paylaştığım, bir an önce davetiyelerin açılmasını beklediğim site.
    (cumaya gittim gelicem, 02.01.2008 03:11)
  4. şu anda üye alımı kapalı olan site. orada moderatörüm de oradan biliyorum. her yerde moderatörüm ben zaten.
    (sezerciğin eşeğini satın almaya çalışan çocuk, 26.01.2009 20:07)
  5. asılan ilan sayesine beklemediğim bi anda üye olduğum ve bişeyler aramaya başladığımdan itibaren deli olacakmış gibi olduğum ne arasam mutlaka bişeyler çıkan torrent istesi.

(bkz: yok böyle birşey)
    (ucandosba, 28.01.2009 02:15)
  6. ülkemiz şartlarında arena-tr tercih edilesidir.fakat torrentleech torrentlerin babasidir.
    (donudusmusasker, 08.04.2009 12:27)
  7. davetiyesini bulmanın pek de zor olmadığı değerli trackerlardan biri.torrent davetiyesi üzerine kurulu forumlarda çok sık torrentleech davetiyesi dağıtılmakta, level 2 seviyesindeki trackerlarda sağlam ratio tutturmuşsanız rahatlıkla kapabilirsiniz bir tane.

müzik içeriği boktan.film içeriği sağlamdır ama başka yerlerde bulamayacağınız birçok film mevcut.
    (neccasalmor, 16.07.2009 23:18 ~ 23:18)
  8. şun anda peynir ekmek gibi davetiye dağıtan sitedir efendim.
    http://www.torrentleech.org/... adresine girip herhangi bi nicke chate katılın sonra channels bölümünden invites kanalına girin ordan _woot_ kullanıcısına çift tıklayın ve email adresini yazın ve anında davetiyeyi kazanın bu bir şaka falan değildir.
    (understeer, 20.08.2009 05:52)
  9. şifre sistemlerini fbi a benzettiğim site. lan allahsızlar. ne veriyorsunuz lan içerde ? hayatın sırrını mı dağıtıyorsunuz?

not: fbi cı değilim.
    (jimmy, 20.08.2009 08:51)
  10. downloadcunun kara gün dostu, sevgilisi, babası, anası her bi boku.
    (volkanat, 17.10.2009 18:37 ~ 18:37)
  11. 2 senedir benim internetteki biricik sevgilim... ne ararsam onda bulunur, maksimum hızla alınır; en son çıkan oyunlar, en son çıkan filmler(yine de beklenilmesi gerekir zira sinema çekimi olur ama olsun), ve en önemlisi hemen her türden başka biryerde bulunamayabilecek retro oyun arşivleri-pc, ps2, xbox, hertürlü- geniş bir şekilde mevcuttur. senelerdir aranan oyunlar burda bulunmuş, sağlayıcımın bana verdiği en yüksek hızımda indirilmiştir. kullanıcılar/üyeleri çeşitli tiplerden oluşmakla beraber, indirilmiş hemen hemen her problemli oyuna çözümler ve yardım torrentin "comments" kısmı biraz eşelenerek bulunabilir de. umarım o benim için hep orada olur, cebim ve teknolojimiz el verdiği zaman bize daha yüksek hızlarda bir yastıkta kocamak nasip olur diyorum...
    (bloody cobbler, 05.11.2009 01:40)
  12. mininova yı kaybettikten sonra önemi bir kez daha hissedilen über torrent tracker. nolur sana bişicik olmasın aziz dostum.
    (volkanat, 26.11.2009 17:06)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil