ara ara sunulan
nice xvid pack'lerinin hepsine sahip olunması gereken bir torrent tracker'ı.
(sükun, 04.02.2007 20:48 ~ 20:49)
dünyanın hem en geniş arşivi olup da hemde hızı en yüksek olan torrent sitesi.
davetiye gönderilmediği için hesabımı arkadaşımla paylaştığım, bir an önce davetiyelerin açılmasını beklediğim site.
şu anda üye alımı kapalı olan site. orada moderatörüm de oradan biliyorum. her yerde moderatörüm ben zaten.
asılan ilan sayesine beklemediğim bi anda üye olduğum ve bişeyler aramaya başladığımdan itibaren deli olacakmış gibi olduğum ne arasam mutlaka bişeyler çıkan torrent istesi.
(bkz:
yok böyle birşey)
ülkemiz şartlarında
arena-tr tercih edilesidir.fakat torrentleech torrentlerin babasidir.
davetiyesini bulmanın pek de zor olmadığı değerli trackerlardan biri.torrent davetiyesi üzerine kurulu forumlarda çok sık torrentleech davetiyesi dağıtılmakta, level 2 seviyesindeki trackerlarda sağlam ratio tutturmuşsanız rahatlıkla kapabilirsiniz bir tane.
müzik içeriği boktan.film içeriği sağlamdır ama başka yerlerde bulamayacağınız birçok film mevcut.
şun anda peynir ekmek gibi davetiye dağıtan sitedir efendim.
http://www.torrentleech.org/... adresine girip herhangi bi nicke chate katılın sonra channels bölümünden invites kanalına girin ordan _woot_ kullanıcısına çift tıklayın ve email adresini yazın ve anında davetiyeyi kazanın bu bir şaka falan değildir.
şifre sistemlerini fbi a benzettiğim site. lan allahsızlar. ne veriyorsunuz lan içerde ? hayatın sırrını mı dağıtıyorsunuz?
not: fbi cı değilim.
(jimmy, 20.08.2009 08:51)
downloadcunun kara gün dostu, sevgilisi, babası, anası her bi boku.
2 senedir benim internetteki biricik sevgilim... ne ararsam onda bulunur, maksimum hızla alınır; en son çıkan oyunlar, en son çıkan filmler(yine de beklenilmesi gerekir zira sinema çekimi olur ama olsun), ve en önemlisi hemen her türden başka biryerde bulunamayabilecek retro oyun arşivleri-pc, ps2, xbox, hertürlü- geniş bir şekilde mevcuttur. senelerdir aranan oyunlar burda bulunmuş, sağlayıcımın bana verdiği en yüksek hızımda indirilmiştir. kullanıcılar/üyeleri çeşitli tiplerden oluşmakla beraber, indirilmiş hemen hemen her problemli oyuna çözümler ve yardım torrentin "comments" kısmı biraz eşelenerek bulunabilir de. umarım o benim için hep orada olur, cebim ve teknolojimiz el verdiği zaman bize daha yüksek hızlarda bir yastıkta kocamak nasip olur diyorum...
mininova yı kaybettikten sonra önemi bir kez daha hissedilen über torrent tracker. nolur sana bişicik olmasın aziz dostum.