belki ilginizi çeker
  1. · torrentturk
  2. · torrent arena
  3. · uploader göçü
  4. · hot prospect for the future
  5. · bitturk
  6. · arena tr
  7. · türkçe torrent siteleri
  8. · demonoid
  9. · türkçe torrent siteleri
  10. · arena tr
gündem
  1. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  2. · boylumlama
  3. · domuz gribi
  4. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  5. · yetenek sizsiniz türkiye
  6. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  7. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  8. · euro 2004 yunanistan ingiltere maçı
  9. · sarımsak

torrent arena  

sayfa  / 2
  1. torrentturk sitesinin yöneticilerinden; cayenne, damned, demirali, drahmin, l3ocan, nozy, scary, semubil, luleburgazli, gurbettin, tmac, gursamet ve vigora'nın kurduğu yeni bir torrent sitesi.

şu an için üye sayısı torrentturk'e kıyasla az olduğu için onunla yarışacak durumda değil.ama üye sayısı çok hızlı bir şekilde artıyor.kısa bir süre sonra diğer türk torrent sitelerinin önüne geçebilcek durumdadır.yani bir nevi hot prospect for the future gibi düşünebilirsiniz.
    (jugador, 23.02.2008 16:14)
  2. torrentturk'un son zamanlardaki durgunluğunun sebebi bu imiş, şimdi anladım. bütün bildiğim uploaderlar buraya kaymış, hadi hayırlısı.

(bkz: uploader göçü)
    (finch, 26.02.2008 10:49)
  3. torrent le az biraz ilgilenen herkesin bir davetiyesi kapması gereken site. kurucuları türkiyedeki torrent upload pirlerinden. cok kısa sürede kalitesini göstermeye başladı zaten. yakında torrentturk e bin takıcak. soradan davetiye için çırpınıp durmayın şimdiden girmeye çalışın
    (solamnicknight, 29.02.2008 20:28 ~ 20:28)
  4. bugün itibariyle üye alımı davetiyeli hale getirildi.
    (selenge, 22.03.2008 20:46)
  5. bi grupları var t@rg diye , yerli dizilerin yayın saati bitiminden 10 dk resmen 10 dakkika sonra da paylaşıma veriyorlar , ne bunlar yahuuu atom karınca gibiler , ben daha hızlısını ne gordum ne duydum ; çook hızlılar çok!! eklemeden geçmeyeyim t@rg , yani torrent-arena rip grubunun başında lüleburgazlı ve vigora var , tvrip ve dvdrip leri harika tavsiye edilir
    (fava mencio, 27.03.2008 13:53 ~ 03.04.2008 11:40)
  6. kesinlikle üye olunulması gereken site.torrentturk te download hızı 50 yi gördüğünde bayram ederken , bu sitede 100 ün altına düşünce üzülüyorum.
    (mirhat, 04.04.2008 11:50)
  7. an itibariyle kendisinden haber alınamayan site.
    (neazadem, 10.04.2008 18:06)
  8. an itibariyle catır cutur hizmetine devam eden site.. torrentturk'u ayakta tutan asıl isimlerin sahibi oldugu site ayrıca.. torrentturkte haftalarca devam eden haftanın dvdsi ve herkese sunum hakkı fırsatları torrent arena'da aynen devam ediyor, bir de bunun üstüne haftanın hdrip'i gelmiş ki, olayın bittigi noktadır.. tebrikler..
    (zyx, 10.04.2008 20:26)
  9. sanırım 4-5 gündür torrentturk'ün kapalı olması sonucunda iyice akına uğrayan ve ara ara göçen sitedir. server bu yükü kaldıramıyor olabilir haliylen ama bir kaç güne eski sorunsuz haline dönecektir. bitturk ve hayatımızın anlamı demonoid de alternatif olarak kullanılabilir.
    (1925, 12.04.2008 15:36 ~ 22:31)
  10. şu anda yanlızca davetiye sistemi ile üye alımı yapan aktif haldeki torrent sitesi.
    (fava mencio, 14.04.2008 09:07)
  11. aldığım duyumlara göre bir kaç gündür girilememesinin sebebi, sunucuya linux kurmalarıymış. yani daha hızlı bir hizmet için siteyi birkaç gün bakıma almışlar. büyük ihtimalle yarına daha hızlı bir torrent-arena ile güne merhaba diyeceğiz.
    (jugador, 15.04.2008 16:51 ~ 16:54)
  12. an itibari ile açık , davetiye sistemi ile üye kabul edip hizmet veren kendi dalında torrentturk de kapandıktan sonra alternatifi olmayan türkçe içerikli torrent sitesi.
    (fava mencio, 16.04.2008 09:51)
  13. kısa bir aradan sonra dönüşü muhteşem olan site. 5 gb upload vermişler sağ olsunlar. viplerin süresini de 2 hafta uzatmışlar, hadi bakalım.

ekleme: tam da avrupa yakası akşamında geldiler. o da ayrı güzel oldu.
    (asasdas, 16.04.2008 21:51 ~ 21:52)
  14. muhteşem torrent sitesi. şu an piyasada bulunan türk torrent siteleri içinde rakibi yok gibi. davetiye bulabilen varsa hemen üye olsun. yeni olduğu için çok fazla içerik olmasa da her gün onlarca içerik ekleniyor. indirme hızı ise süper.
    (gurugafa, 17.04.2008 23:55)
  15. zamanında üye olamayanların artık fellak fellak davetiye aradığı ve server larının bir adet p3 733 lük bir pc den oluştuğuna inandığım tracker.

-dur şu torrent listesi gelene kadar ben bir tatile gidip geleyim ..
    +sen keyfine bak daha önizlemeleri gelecek ..
    -yok artık o seneye
    (chatin, 20.04.2008 15:26)
  16. türkçe dizilerin riplerini bölüm bittikten 15 dk sonra hizmete sunan torrent sitesi.ayrıca herkese upload şansı vererek çeşitliliği artırmayı da hedeflemektedirler.
    (zwonderl, 20.04.2008 15:42)
  17. torrentturk'ün sessiz vedasından sonra bana ikinci defa korku yaşatan tracker. son bir haftadır siteye giremiyorum bir türlü. en kısa zamanda düzelmesini umuyoruz ailecek.
    (finch, 04.05.2008 19:01)
  18. indirme hızı gayet hoşuma giden torrent sitesi. hiç değilse yabancı torrent sitelerininkinden çok daha iyi..
    (aslolan nick degildi zaten dusundum bulamadım, 04.05.2008 20:38)
  19. an itibari ile üye alımı açık olan türkiyenin en büyük paylaşım platformu, her an davetiyeli siteme geçebilirler acele edilmeli.
    (fava mencio, 14.05.2008 12:42)
  20. üyelik alımını kapatmıştır. davetiye dahil, bir süre üye alımı yapmayacaktır. üye olmayıp ileriki zamanlarda davetiye arayan kişiler için sancılı süreç başlamıştır.
    (gurugafa, 31.05.2008 03:04)
  21. son zamanlarda (sanırım) yurtdışı ip'lerden ulaşılamayan site. eski günlerine hızla dönmesini umuyorum. iki ay oldu sayın yetkililer.
    (finch, 05.06.2008 10:05)
  22. ampec'in hışmına uğrayan tracker. birileri ampec'e anlatmalı sanırım, torrent olayı yasaldır dostum! demeli... açıklama metni aşağıda olmak ile beraber umarız tekrar açılır diyoruz... alternatif olarak (bkz: bitturk) ve (bkz: turktorrent)

merhaba,
    sitemiz bugün itibari ile ampec ‘ten alınan uyar sebebi ile yasal işlemlerin başlatılmaması gerekçesiyle kapatılmıştır.
    şu an bir karar aşamasında bulunmaktayız ve hiç bir kullanıcımızın mağdur olmaması için çalışmalarımızı yürütüyoruz.
    lütfen bizi takip etmeye devam ediniz.
    bu zor gunumuzde bizlere yardimlarini esirgemeyen turktorrent.biz e teşekkür’ü bir borç biliriz. umarız bu dayanışma herkeze örnek olur ve türkiyedeki paylaşımcılık bir adım ileriye gider.
    saygılar torrent-arena yönetimi.
    (1925, 06.06.2008 22:07)
  23. lüleburgazlı ve vigora'nın dizi ripleme işinde jübilesini yaptığı site.
    (gurugafa, 06.06.2008 23:04)
  24. (bkz: http://www.torrent-arena.net/) adresinden site hakkında son bilgilere ulaşılabilir. ampec ile yaşanan sorun nedeniyle şimdilik siteye ulaşımı kapatmıştır yönetim. açılması da en azından aynı isimle pek bi mümkün görülmemektedir. an itibariyle türkiye'nin en iyisi olma yolunda ilerliyorlardı ancak hukuki sorunlar yakalarını bırakmadı.
    (jugador, 07.06.2008 14:00)
  25. arena-tr olarak geri dönmüş site. eski sitedeki üyelikleri de aynen muhafaza ediyorlar.

(bkz: http://www.arena-tr.com)
    (diagonaleklem, 14.06.2008 11:16)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil