görseller
torbaci sirintorbaci sirin

belki ilginizi çeker
  1. · torbacı şirin
  2. · itü sözlükteki yeşil gözlü sarışın çıtır kız
  3. · tecavüzcü şirin
  4. · nicklere göre olası itü sözlük radyosu programları
  5. · lost ne lan tarikatı
  6. · sözlükteki güzel kızlar
  7. · fasit
  8. · uyku nedir bilmeyen sözlükçüler
  9. · torbacı şirin
  10. · yaşanmışlıklı mikrofonlarla karaoke partisi
gündem
  1. · alex hagi den daha iyidir
  2. · galatasaray
  3. · author gibi erkekler
  4. · domuz gribi
  5. · kemal kılıçdaroğlu
  6. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  7. · kaşlarını almayan kızlar
  8. · 16 eylül 2007 galatasaray konyaspor maçı
  9. · pinokyo türkiye de olsaydı yaşanabilecek hadiseler

torbaci sirin  

sayfa  / 2
  1. şirinleri kötü yola sevketmekten aranıp sözlüğe sığınan dördüncü nesil yazar..
    (torbaci sirin, 04.01.2007 11:54 ~ 28.04.2008 21:26)
  2. pek sevimli bir nick e sahipmiş bu yazar.
    aklıma barış bayraktar ın pamuk prenses 2sini getirmiştir. gece gece gülümsetmiştir. saolsundur.
    (pakize, 23.08.2007 01:06)
  3. (bkz: torbacı şirin)
    (absent, 29.08.2007 23:02)
  4. türkçe karakterlere dikkatini çekmek istediğim şirin yazar kişisi. hoşgelen beşgiden nesildaş! bol misli entrylerle bir marka olmasını dilerim.
    (sirona, 04.09.2007 17:45 ~ 05.09.2007 11:47)
  5. aklıma şirinler köyündeki tek bayanın şirine olduğunu düşündürüp'' bu şirine .rospu mu?'' sorusunu getiren arkadaşımız bu nickin üzerine bu köyünde yoldan çıktığını tezine varılabilir
    (acımadıki, 25.04.2008 18:04)
  6. tek zenci olan şirindir, niggadır, lakabı 2pac 'tir.
    (loop, 25.04.2008 18:38)
  7. ilk zirvesinde gayet de "zirve insanı" tadı vermiş yazardır.
    kanımca bütün zirveleri yan masalardan, olmadı uzaktan falan izlemiş daha önce..

torbacı diye çağırınca bi de, etraf bi irkiliyor, ona bi çözüm lazım..
    (dirtypain, 12.05.2008 00:08)
  8. şirinler içerisinde girişimci olmayı, kumarla bağdaştırıp şirinler köyünü soyup soğana çevirdikten sonra yönünü biz arılara çevirmiştir. şaka bir yana ilk zirvesine gelebilmek için zirvetörde akıl oyunları çeviren bu güleryüzlü sözlük yazarı sözlüğün attraktörlerinden biri olacak potansiyele sahiptir ve bunu gösterecektir gibi durmaktadır. bir kere kesin adam alem adamı o kesin de, geyik repertuarı da vasatı geçer cinsten. sayın torbacı sirin için sözlük hayatının başarılı geçmesini diler, güneş gözlüğünün modelini değiştirdiği takdirde bunun olacağını garanti ederim.
    (wildboy, 12.05.2008 21:42)
  9. geçenlerde zirve ortamında ''olum ben nickimi söyleyince kimse tanımıyor lan beni, seroo mu kaçıncı nesilsin sen filan diyor'' diye dert yanarken yan masadan sırf beni sevindirmek için (yoksa bir tane girimi bile okumuşluğu yok*) '' aaa seroo sen misin!'' diyerek takdirimi kazanmış yazar kişi.
    (seroo, 12.01.2009 12:20 ~ 31.01.2009 01:01)
  10. iltifat ettiğimi sanıyor..hayır diyorum, gözlemlediğim gerçekleri konuşuyorum sadece..

gizli saklı işler yapıyor, bunu bilmeme rağmen dikkatimi çekiyor..ee, haliyle çevresindeki insanlar da merak içinde olabilir onun nelerle uğraştığı hakkında..şahsen ben şimdilik tek bir şey istiyorum..onu yapmazsa kafasını kırarım, tüm artizliğini bozarım onun..

her şey bir yana, müzik zevklerimizin uyuşmasına sevindiğim insanlardan bir diğeri..
    (zeus, 07.02.2009 12:30)
  11. sahnede ışık gibi parlayan, geleceği olan bir genç. her daim kravatıyla gezerek "efendi adam" imajı verse de aslında genç kızların göynünü yakan bir yazarımızdır. özellikle backstage'de bayağı bir hızlı olduğu söyleniyor.
    (ceyyar kermit, 22.02.2009 21:47)
  12. polis şirin'den tırsandır.
    (sarc, 22.02.2009 21:48)
  13. nasıl bir insandır hala çözememişimdir. soğuk, buz gibi bir aralık ayında, güzel bir zirvede, sonrasında yapılan muhabbetlerle, bana yolladığı, dinlettiği şarkılarla tanışmış olmama rağmen hala nasıl ve niçin, hangi şekilde tam olarak hayatıma girmiştir bilemediğimdir. öyle değişik, öyle güzel, öyle ilginçtir ki...

dedim ya, nasıl girdi hayatıma bilmiyorum, ama bildiğim tek şey var ki bu kişiye dair, lütfen lütfen çıkmasındır hayatımdan. o kadar sevdiğim, o kadar ayrı tuttuğumdur. bir de bana hep şarkı yollasındır.
    (nymphadora, 23.02.2009 00:54)
  14. bugünlerde nickini en çok tuttuğum yazar...
    (bkz: süper nickler)
    (bkz: tuh ben kapsaymışım)
    (kiaransalee, 23.02.2009 01:19)
  15. cumartesi gecesi karaoke zirvesinde enerjisiyle, dans figürleriyle gözümü dolduran yazar. allah için güzel dans ediyor, karaoke yaparken de kendinden geçiyor.

not: gerçekten şirinmiş*
    (yer yer çoğu zaman, 23.02.2009 13:43)
  16. taksim meydanda nick'i sorulduğunda fısıldayarak cevap veren/vermek zorunda kalan yazarımız. geceleri zirvelerde mekanı en son terk eden tayfadan olması da, ne kadar eğlence meraklısı biri olduğuna kanıttır efenim.
    (merdaneli çamaşır makinesi, 23.02.2009 23:05)
  17. üç kelime ile laf ettim..bir sorusuna cevap verdiğim deli gibi cevap aradığı..tek söylediğim "evet, burada kendisi" oldu..sonrası evet, onu android gibi gördük pistin oralarda..sürekli etrafı kesti, kuşkulu gözler ile bakındı durdu..arada da göz göze geldik..nitekim ikimiz de çok eğlendik, bu su götürmez bir gerçek..
    (zeus, 08.03.2009 23:13)
  18. radyo programıma yaptığı muhteşem afişi için teşekkürü borç bildiği yardımsever yazar. bir de bu photoshop işlerinden baya iyi anlıyor galiba.

işte yaptığı afiş:
    http://img252.imageshack.us/...
    (lorenzen, 15.03.2009 21:28)
  19. tünel taraflarında elinde fotograf makinası kedi kovalayan adamdır. arada da bağırır hap var esrar var hap var esrar var....
    (iyi vurur oralardan vuruyor ve tac, 18.03.2009 21:18)
  20. müşterisi hazır olan şirindir. kendi ifadesi ile veresiyecidir ama olsun bu zamanda sürekli müşteri zordur.
    (görsel: torbaci sirin/70716)
    (kurremkamerruk, 19.03.2009 18:49 ~ 18:50)
  21. (bkz: fareli köyün kavalcısı)
    (zeus, 22.03.2009 19:05)
  22. piyasanın çok üstünde fiyatlara satmasından dolayı aramızda ufak tefek pazarlıklar dönmüyor değil fakat oda kriz den etkilenmiş durumda meslek değiştirmek üzere..
    fotoğrafçı şirin daha çok yakışır veya dj şirin....
    (hawthome, 22.03.2009 19:15 ~ 19:16)
  23. doğum günü kutlu olsun itü sözlük yazarı.ilk ben kutladım geyiğini burdan yapmak da boynumun borcu oldu.feysbukta duvarına da yazabilirdim*.ama başka ne zaman nikaltı girebilirdim ki bu soğuk nevale şahsiyete?şaka bi yana severim kendisini,ara ara başının etini yerim o da katlanır bana,bi yaş daha yaşlandı beni dinlerken.yazık canım ya.yakında beni cibiliyetsizlere eklerse hiç şaşırmam valla;üstüne bir de desteklerim kendisini.burda girimi sonlandırırken,bana verdiği sözleri hatırlatır;gözüne gözüne sokar,selam ederim.

not:bu giriyi yazarken durdurulamaz smiley kullanma isteği zar zor bastırılabilmiştir.her cümlenin sonunda nokta ve soru işareti yerine gülen,dil çıkaran suratlar var aslında.heheh.
    (pandalari koruyalim, 05.04.2009 00:00)
  24. tam şu an doğmuştur..dakikasına kadar tuttururum!
    (zeus, 05.04.2009 00:26)
  25. uzun uzun fotoğraf çekebileceği mutlu yıllara.*
    (rocknrolla, 05.04.2009 00:28)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil