|
|
- doğal yaşam alanı alışveriş poşetleri olan , bu poşetlerin içine girip resimler çektiren , üstüne "ehihihi ne kadar tatlıyım ne kadar ufağım?" diye bu resimlerin altına yorum yazan aynı ortamda bulunmaktan tiksindiğim gotik türü.
gözünde canlandıramayan arkadaşlar için buyrun torba gotiği;
http://img518.imageshack.us/...
diğer yaşam türleri için;
(bkz: banyo gotiği)
(bkz: asansör gotiği)
- torbanın içine girdiklerinde sevimli olduklarını düşünenlerin de var olduğunun kanıtı. demek böyle insanlar da varmış, çok şaşırtıcı.
(bkz: bunu da yaptılar)
- (bkz: ota boka başlık açmak)
edit: cidden sözlükte bir gotik takıntısı olduğunu düşünmeye başladım. girimi eksiledikçe gotik hatun falan gelmeyecek bir yerden arkadaşlar, yok öyle bir şey. ama siz denemeye devam edin gene, neme lazım.
- (bkz: hediye paketi gotiği)
- (bkz: türkiye'de gotikler neden bu kadar bölünmüş)?
(bkz: siz neden banyo gotikleriyle ittifak yapmıyorsunuz)?
- (bkz: parmak gotik)
- (bkz: allahım yaratıyorsun takip et)
- ayrıca sindirim sistemine karşı olduğu için yemek yemeyen , boşaltımını ise difüzyon ile yapan gotik türüdür.
- örnek resimde de görüldüğü üzere gotik değildir bu arkadaşlar. gotik adam torbaya poşete girmez zaten. altergoth diyelim herkesin gönlü olsun.
(eolys, 18.07.2007 04:47)
- (bkz: genç gotikler rahatsız)
- gima ve migros poşetlerini siyah ve mora boyayıp içlerine oturdukları da görülmüştür.
- (bkz: gotik ne lan)
edit:eskiden gotik mi vardı.sarışın,esmer,kumral derdik. bi de bu çıktı başımıza, pehey.
- bir adet love metal cd si alana böyle hediye torbasıyla veriliyormuş mesela bunlar.ya da kızılay dağıtıyormuş da o yüzden bu kadar çok varmış etrafta böyle yarım akıllı vitrin süslerinden diyesi geliyor insanın.alternatifler çoğaltılabilir diyorum.
ps:torbadaki hatun kızımıza da bu platformdan akıl fikir diliyorum , sıkılırsa eğer birilerinin onu kalorifer peteğinin yanından alıp ,cam kenarına yerleştirmesini diliyorum ayrıca.
edit:torba götiği misin arkadaşım?pencere kenarını mı beğenmedin?(deaftones, 30.11.2007 01:49 ~ 01.03.2008 22:11)
- en güzel gotik türü.taşıması ve saklaması kolay.hemen arayın yanında şişirme pompası ile bedava!
- (bkz: taşınabilir gotik)
- (bkz: ben bugün bunu gördüm)
(bkz: oha filan olmak)
|