toplu taşıma araçlarında mp3 dinleyen ezik tip   

sayfa  / 3
adana çık aradan

1. sık sık ben de bunlarla karıştırılırım. oysa ki bilmezler, dinlediğim bütün şarkılar ogg uzantılıdır.
    (azureel, 06.06.2007 02:04)
  2. (bkz: lan bi an kayser sozer zannettim)
    (sirseri, 06.06.2007 02:05)
  3. neden ezik oldugunu hala anlayamadıgım tip. toplu taşıma aracında muzik dinleyen ezik.. toplu taşıma aracı oldugundan mı yoksa? yok olamaz... neyse anlayamayacağım sanırım..
    haa unutmadan ;

(bkz: sıctım başlık oldu)
    (hapsirirkennefesinitutupolenadam, 06.06.2007 02:06)
  4. allah gani gani belasını versindir. toplu taşıma aracında müzik mi dinlenir lan?!? ha camide dinlemişsin, ha toplu taşıma şeysinde. ayrıca itü sözlük'te böyle biri varsa tez uçurulsun.

edit: aranızda ironiyi anlamayanlar var, evet tarık sen.
    (gakko, 06.06.2007 02:07 ~ 23:25)
  5. içinde bulunduğum insan güruhudur. lan cidden biz napıyoruz. afedersiniz almışız o kadar para verip ipod sesi güzel versin diye , sonra hiç halimize ezikliğimize bakmadan sesini açıyoruz. utanmadan metal müzik dinliyoruz. kimiz ya biz valla bize ezik diyecek insanlara hava atmak için filan sesi sonuna kadar açıyoruz. afedersiniz ama seri eksi oy veren ibne bir , biz ikiyiz eziklikte.

(bkz: kendinden tiksinmek)

ayrıca ;

(bkz: @1517202)

ha birde ;

(bkz: gerizekalı başlık açıyorum ilgi çekiyorum ekolü)
    (dark elven, 06.06.2007 02:10 ~ 02:29)
  6. (bkz: alternatif peder zickler başlıkları)
    (o s c a r, 06.06.2007 02:12)
  7. bugün neler öğrendik:
    toplu taşıma araçlarında mp3 dinlemek ezikliktir.
    genelde metalci olurlar. ama illaha olmak zorunda değildir(ayrıntı aşağıda)
    toplu taşıma araçlarında mp3 dinlemek akılsızlıktır. akılsız olunca mı mp3 dinlenir yoksa mp3 dinlenince mi akılsız olunur hala bilimadamları tarafından araştırılmaktadır.
    bu (toplu taşıma araçlarında mp3 dinleyenler) insanlar kasılırlar. ses dalgalarının sindirim sistemindeki negatif etkilerinden dolayı görülmesi muhtemel bir fenomendir.
    bunlar (toplu taşıma araçlarında mp3 dinleyenler) özenti olurlar. popçu ve metalci olurlar.

toparlarsak:
    toplu taşıma araçlarında mp3 dinlemek eziklik yapma ihtiyacından dolayı kaynaklanır. bunu yapan insanın arzu edilen etkiyi elde edebilmesi için metalci tipli (burada sanırım siyah t-shirt siyah pantolon siyah ayakkabılar terihen botlar ve uzun koyu yağlı ve bakımsız saçlardan bahsediliyor) olması, sadece pop müzik ya da sadece metal dinlemesi gerekir. yapılan testlerde iki müzik türüne de ilgi duyanlar başarısız olmuşlardır.
    adı geçen insanların aynı zamanda ortalamanın altında zeka seviyesinde bulunması etkiyi büyük ölçüde arttırmıştır. yalnız kontrolsüz kasılmalar için hala çözüm aranmaktadır. türkü dinlemenin iyi geldiği tespit edilmiş, ama hala somut bir bağlantı kurulamamıştır.

halkımıza buradan sesleniyoruz. toplu taşımalarda müzik dinlemek istiyorsanız mp3den farklı formatlar deneyin, ya da radyo dinleyin. en güzeli türkü dinleyin.

araştırmadaki yardımlarından dolayı meslektaşlarıma, katılan gönüllülerimize, ve en önemlisi istanbul büyükşehir belediyesine teşekkürlerimi borç bilirim.
    marquez arkadaşımız olmasaydı bu sosyolojik olguya rastlayamazdık. marquez, nerede yaşıyor ya da yaşarılıyorsan güç seninle olsun, türksel süper lig hiç bitmesin.
    (göster bakalım kaynanalar hamamda nasıl bayılır, 06.06.2007 02:25)
  8. eziğin önde gidenidir.dolmuş şöförleriyle karşılaştırıldıklarında eziklikleri iyice ortaya çıkmaktadır.bakın dolmuş şöfölerine toplu taşıma aracı falan dinlemezler istedikleri müziği sonuna kadar açıp dinlerler.hem de öyle ezik müziği gibi pop metalde değil bildiğin arabesk dinlerler.
    (bkz: girilerinin hastasıyım saçmalamanın ustasıyım)
    (ocimen, 06.06.2007 02:29)
  9. bunlarda gizli eşcinsellik de vardır kesin di mi, toplu taşıma aracı ne de olsa..

ha bu arada, illâ birilerini örnek almak isteyen yeni arkadaşlar, size tavsiye edebileceğim bi ton aşmış yazar var bu sözlükte, bilginize..
    (dali, 06.06.2007 02:57)
  10. eskişehir için:
    genellikle ceza dinleyen tiplerdir.
    (bkz: sen oyna dilber)
    (askkolik, 06.06.2007 03:00)
  11. ben toplu taşıma araçlarında mp3 dinleyen ezik bir tipim. hatta son sesi açıyorum ki etrafımdaki insanlar da dinlesin, aa ne güzel şarkılar çalıyor diye alkışlasınlar, gelsinler iki çift muhabbet etsinler istiyorum. eğer kalabalık değilse araç slow birşeyler açıyorum kafamı cama yaslayıp klip moduna giriyorum. o arada ne aşklar ne ihtiraslar yaşanıyor. kendi kendimi ruhsal bunalımlara sokuyorum. ama başkasının benim yaptıklarımı yapması beni zıvanadan çıkarıyor. aşağılıyorum direkt sanki bu durum sadece bana aitmişçesine. eziklik böyle birşey işte..
    (kesmeseker, 06.06.2007 06:57)
  12. içinde bulunduğum ve üzülerek, terbiyesiz insanlar sıfatını yapıştırdığım tiplerdir.
    toplu taşıma araçlarının çıkardığı o mükemmel motor sesini dinlemek varken, önünde oturan yurdum gençlerinin seviyeli sohbetlerini dinlemek varken ya da arkandaki dünyalar tatlısı bebeğin ağlamasını dinlemek varken senin ne haddine yüksek sesle müzik dinlemek... çıkar kulaklıklarını için neşeyle dolsun, pozitif bir insan ol. metal müzik dinleyip de içini karartma evladım.satanist misin sen?
    ...
    böyle ama değil mi?
    ...
    hayır efendim...o halde bir bkz vereyim...

(bkz: afedersin ama açtığın başlığı sikeyim)
    (höytfield, 06.06.2007 07:45)
  13. kliplerinde taş gibi hatunları oynatan ezik zenciler ne kadar ezikse bunlar da o kadar eziktir.

uyarı: örneğin konuyla, konunun da zencilerle hiçbir alakası yoktur. sadece eziklik boyutunu belirtmek için kullanılmıştır.
    (somak pırtması, 06.06.2007 07:52 ~ 03.07.2007 14:57)
  14. (bkz: hepimiz eziğiz, hepimiz mp3 dinliyoruz)
    (carpedieeem, 06.06.2007 07:56)
  15. toplu taşıma aracında mp3 dinlemek, metal, pop ya da caz dinlemek hatta klasik müzik dinlemek gayet normal geldi bana, tek yüksek sesle dinlemek kötü geldi; zira o da eziklik değil olsa olsa bencillik olur.
    (acayip biri, 06.06.2007 08:46)
  16. (bkz: insanları kategorize etmek)
    (atesbocugu, 06.06.2007 15:25)
  17. (bkz: ezik olmak)
    (bkz: teen lugatı)
    öyleyse:
    (bkz: hayvanlarca kere iğrençsııaaaaaan)
    (bkz: sıkılhan)
    (fingerbang, 06.06.2007 15:29)
  18. (bkz: küresel kaşınma)
    (corvo, 06.06.2007 15:31)
  19. (bkz: sensin o ezik)
    (badangel, 06.06.2007 15:33)
  20. (bkz: çok üstüme gelmeyin)
    (dream endless, 06.06.2007 15:33)
  21. (bkz: insan her gün yeni bir şey öğreniyor)
    (so so, 06.06.2007 15:35)
  22. (bkz: @384826)
    (coughlin yasası, 06.06.2007 15:42 ~ 01.08.2007 08:50)
  23. insanların özgürlük hisselerini dışarıya yansıtmalarının güzel şekillerinden birisidir.

(bkz: hepimiz eziğiz)
    (bkz: hepimiz mp3 playerı götümüze sokuyoruz)
    (corvo, 06.06.2007 15:42)
  24. başkalarını yüksek sesli müzikle rahatsız etmediği sürece normal davranışlı bir insandır,bok atmanın manası yoktur, gün gelir ezik tipler lan bunlar diyenler de mp3 player la toplu taşıma araçlarında müzik dinler.
    (penguen tezegi, 06.06.2007 15:47)
  25. http://www.itusozluk.com/...
    (rodion, 06.06.2007 16:12)
 sayfa  / 3