toplu taşıma araçlarında makyaj yapan kadınlar   

adana çık aradan

1. deniz otobüsü olsun,normal otobüs olsun,dolmuşu olsun,minibüsü olsun ne zaman bir yere giderken toplu taşıma aracına binsem hep yanımda oturan kadınlar makyaj yapıyor.deniz otobüsü ile karşıya geçiyorum ve 20 dakika süren bu yolculukta hatunun biri yanıma oturdu ve makyajını yaptı.başladı krem sürmeye sonra bir baktım kaş göz kalemi filan derken iş ruj sürmeye pudraya kadar uzadı.bende öylece baka kaldım.bunu hemen bitiremedi ben deniz otobüsünden inkerken daha yeni bitiriyordu ve makyaj malzemelerini kaldırıyordu.bir makyaj bu kadar uzun sürer mi bilmiyorum demek ki sürüyormuş.
    (jamesdean, 27.01.2006 20:54 ~ 20:58)

2. kadının şahsından başkasını ilgilendirmeyen bir durumdur. ayrıca öyle rahatsız bir ortamda, bu kadar zor bir işi, başkalarının bakışlarına aldırmadan yapabiliyorsa; ayrıca becerisinden ve kendine olan güveninden dolayı saygı duyulası insandır. ağda yapmaya başlamadığı sürece kimse bir şey diyemez.
    (ekapus, 27.01.2006 21:33 ~ 21:35)
  3. (bkz: helal olsun)
    (lillymarlin, 27.01.2006 22:24)
  4. bakımına ve dış görünüşüne önem veren kadınlardır. otobüste cam kenarına cumba muamelesi yapıp ellerinde ayna cımbız kaşlarını bıyıklarını almadıkları sürece mesele yoktur*.
    (eksiksizuyum, 27.01.2006 22:30)
  5. yolda geçen vaktini verimli bir şekilde kullanan kadındır. ne sabahleyin makyaj uğruna sıcak yatağından daha erken kalkar, ne de işe soluk bir yüzle gidip mesai saatinden makyajı için vakit çalar. zaten boş boş geçen ulaşım sürecini renklendirmiş olur.
    (pseudonym, 25.01.2007 12:50)
  6. bunlar aynasız da makyaj yapabilen insanlardır*. ama o zaman daha garip bakışlarla karşılaşılır, elde ayna yokken gözün içine çekilen kalem veya dudağa sürülen ruj daha ilginç görünüyor muhtemelen.aynalı aynasız farketmez mantıklı bir yol seçmiştir bu kadınlar, zamandan kazanırlar bir kere, hem siz benim nasıl makyaj yaptığımı görmeyince yüzümde makyaj olduğunu anlamıyor musunuz sanki? yaparken de izleyiverin bir şey olmaz.
    (1 ocak 2006, 25.01.2007 13:07)
  7. - bu ton biraz koyu oldu galiba
    + * deli galiba..
    - yoksa bunu mu sürsem ?
    + ha ?
    - bunu sürcem bunu da sürcem bunu da!
    + tövbe tövbe..
    - aa bir de bu var daha güzel süreyim dur
    + iyi misiniz hanfendi ?
    - sana da sürcem kaçma gel buraya nıhahahhah..!
    (deniz büyücüsü, 18.10.2007 13:35)
  8. bir de bunların parfüm sıkanları vardır.kapalı toplu taşıma araçlarında parfüm/deodarantın içerdekileri nefes alamayacak şekilde boğması tam bir saygısızlık,görgüsüzlük abidesi.
    (jack nicholson, 18.10.2007 13:49 ~ 04.06.2008 12:20)