|
|
- ertesi gün gazetelerin 3. sayfasında bol bol itü sözlük'le ilgili haberlerin çıkmasına neden olacaktır. ayrıca burada kullanılacak intihar yöntemi de önemlidir. yapmaya göt ister diyip gaz vermek istemem kimseye ama öyle hakkaten.
- katılımcılarının zirve sonrası zirve hakkında yorum yapamayacağı belki de tek zirve olması beklenen (tabi döneklik yapmazlarsa) ütopik zirve.
(bkz: zirve sonrası yazarların birbirine giri girmesi)
(bkz: bugün zirvede karşılaştığım hoşsohbet arı)
- hemen akabinde, sadece toplu intihar eden yazarlarımızın katılabileceği cehennem özel: oooh şurdan da yak zirvesi düzenlenecektir bilginize..
(zeus, 06.12.2004 09:49 ~ 06.10.2008 12:00)
- (bkz: sözlük bana gotik hatun bul)
- (bkz: itü sözlük öldürüyor)
- sözlüğün kapatılma sebebi
- (bkz: yandım allah zirvesi)
- tarştışmasının cehennemde yapılcağı dört gözle beklenen zirve
- sözlüğün reklam reytingini birden tavan yaptıracak olan eylem
- ilk katılacağım zirve olacak çok heyecanlıyım. birisi mekanı ve zamanı söylerse ordayım. çok eğlenceli olucak sanırım.
- ben de demek için zirvetörde arayıp bulamadığım zirvedir.
ısrarla katılmak istiyorum
- al 1 de burdan yak
sadrazamın ikram
- o gün çok önemli bir işim olduğu için katılamayacağım zirve. ertesi gün olamaz mı?
- eğer harbiden gerçekleşir de tırsıp geri dönen olursa eheheh dostum ben şaka yapmıştım diyen toptur lan. top.
- özel davet aldığım zirve. öğle namazı için sultanahmet te toparlaşıcaz. ikindiye kadar tesbih namazı. ikindiyi de kıldıktan sonra nevizadeye geçeriz. rakı balık yaparız son defa. muhtemelen akşam ve yatsı namazlarını kaçırırız. sonra kafalar iyice kıyak olunca boğaz köprüsüne geçeriz. yalnız şahsi ricamdır atlamaya ramak kala "hajı gel bi öpüjem" olmasın. konsantrem bozuluyo. haydi bakalım allah taksit ve taksiratlarımızı affetsin.
|