toplantıdayım   

adana çık aradan

1. (bkz: antrenmandayım)
    (blinkin, 12.06.2007 21:19)
  2. babasını arayan çocuğun "kapatıyorum" dan sonraki duyacağı muhtemel kelime.
    (silversilver, 04.07.2007 16:46)
  3. "...beni sonra şuradan ara" şeklinde devam eden kayıtlı mesaj şablonu cümlesi..
    (ruhsuzkz, 04.07.2007 16:52)
  4. okul sonrası hayatın en hazin gerçeğidir. güzelim üniversite yıllarında arkadaşını arayıp "oğlum ömer hadi neviye" demek kadar basit ya da dolmuşa binmeden önce sorulan "ziverbeyden mi?" gibi hayatın içindendir. oysa. fakat hayat bana sinsi bubi tuzaklarıyla ufak ufak hainlikler yaparken sıra arkadaşlarımın çoğu okul-asker-evlilik trilojisini bitirmiş diğer bir anlamda hayatın içine girmiştir. rastgele erişimli arkadaşlıklar dönemi sona ermiştir. işe girdim. tam bir iş gibi olmayan işlerden birine. arkadaşıma, halama anlatırken "geçici yauv" denilenlerden. o sırada aradım osman' ı. telefonu geç açtı:
    -alo osman hadi biraya gel yavrum
    +abi toplantıdayım

ister en kral arkadaşı ol, ister ilk manitayı ayarlayan ol. götü kalkmıştır bir kere osman' nın. bende her mantıklıl insan gibi mantıklı olmaya çalıştım. mesaj attım osman'a "babanın bulduğu işe sokayım" dedim. rahatladım ama bu gerçekdışı gerçekle karşılaşmak sıkmıştı canımı. ertesi gün tekrar aradım açmadı. yarım saat sonra taslaklardaki en iğrenç mesaj geldi:"toplantıdayım" sinirlerim o kadar harap olmuştu ki dayanamayıp "dayına sokayım" diye bir mesaj attım. hemen internette kariyer sayfası açıp toplantı yapabileceğim bir iş aramaya başladım.
    (bergerac, 04.07.2007 17:30)
  5. patronların ortak yalanı.
    (nevarusta, 22.03.2008 14:47)