belki ilginizi çeker
  1. · blake lively
  2. · maria sharapova
  3. · esra ve ceyda ersoy kardeşler
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · sözlük yazarlarının itirafları
  2. · bir kadının bilmesi gerekenler
  3. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  4. · ahmet kaya
  5. · aklidengegorecelibikavramdir
  6. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  7. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  8. · tunceli de silahsız iki vatandaşın öldürülmesi
  9. · kalabalık

toplama kız  

1. toplama bilgisayar mantığıyla toplanıp oluşturulan kızdır. her erkek istediği bilgisayarı istediği özelliklerde toplayabiliyorsa hayalindeki kızıda toplayabilir. artık eli ayağı düzgün kız arama devri bitti çağımız teknoloji çağı isteyen istediği kızı toplayabilir. örnek olarak ben bir tane topluyorum parçaları yazıcıoğlu'nda bulabilirsiniz.

1 adet jennifer lopez kalçası
    1 çift pamela anderson göğüsü
    1 adet rihanna gövdesi
    2 adet beyonce bacağı
    1 adet maria sharapova başı

bu kız biraz renkli oldu ama örnek amaçlı topladım parçalar arasında uyumsuzluk olabilir. sonra ulan bu karı kitlendi çok yavaş çalışıyor demeyin.

edit : bazı arkadaşlar göz, dudak, yanak kısmını farklı istiyor ama bu kızda bunlar onboard isteyen upgrade
    yapabilir tabiki.

edit2: lütfen şişme kadınla karıştırmayalım ! isteyen condoleezza rice kafası takabilir daha akıllı olur tercih meselesi.
    (mustaj, 13.10.2009 13:29 ~ 13:36)
  2. burnu estetik, göğüsleri silikon, saçları kaynak ve boya, tırnakları protez, karnı liposuction'lu, dudakları botokslu kızdır.

sokakta bolca bulunabilir.
    (lahmacununçiğkalmışkenarı, 13.10.2009 13:31)
  3. velev ki olabilseydi, erkeğin sadece libidosu için aramaya koyulacağı kız olurdu. bi' bakınız, tanıma örnek hiç uzak değil. yine de ademoğlu yapmış;
    (bkz: şişme bebek)
    (triangle, 13.10.2009 13:32)
  4. ten rengi siyah (zenci) , gözleri mavi ve çekik, elleri küçük, çelimsiz ancak zenci poposu olan, boyu 150cm olan kızdır.

(bkz: tüm dünya birleşiyor)
    (napalm yutmuş kedi, 13.10.2009 13:46)
  5. zaten yapılmışı var olm burada blake lively

bi müddet oturup bakınca* götün bi önemi kalmıyor.
    (eazy, 13.10.2009 13:52)
  6. ideal kızdır, upgrade edebilme ihtimali vardır(vardır değil mi?). kdv indirimleri de bitti ama para biriktirip dx11 li birşey toplamak lazım bu saatten sonra.
    (luckfortune, 13.10.2009 15:52)
  7. (bkz: çıkma kız)
    (budur, 13.10.2009 15:58)
  8. toplanılan kızın upgrade seçeneği vardır. ajda pekkan kaplamalı bir hatun topladığınızda çok uzun yıllar istediğiniz upgrade seçeneğini seçebilirsiniz.
    (mustaj, 13.10.2009 20:36)
  9. (bkz: şerrefsizim benim aklıma gelmişti)
    (bkz: çift çekirdekli kız)
    (lrockstarl, 13.10.2009 20:37)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil